Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, ürünün özelliklerinden kurulumuna kadar birçok detayı barındırıyor.
Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör Özellikleri ve Yorumları

Sıcak yaz günlerinde serinletici etki sunan Altus AL 16A, modern tasarımı ve güçlü performansıyla öne çıkıyor. En iyi vantilatör modelleri arasında yer alan Altus AL 16A, ayarlanabilir hız seçenekleriyle kullanıcılarından tam not alıyor. Kullanıcı dostu birçok özelliğiyle dikkat çeken bu ürün, sesiz olmasından dolayı da konfor sunuyor. 55 Watt gücünde çalışan bu vantilatör, ağırlığıyla kullanıcılarından eleştiri alıyor.

Altus AL 16A Vantilatör modelini almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, ürün hakkında merak edilen tüm ayrıntıları içeriyor. Hazırsanız Altus AL16A vantilatörü daha yakından inceleyelim.

Altus AL 16A Özellikleri

TipiAyaklı
Güç50 W
Kontrol TürüManuel
Pervane5 kollu
Kademe Sayısı3
TürüBuharsız
Amazon
Fiyatını Gör
Altus
VAL 16A Vantilatör
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör İnceleme

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör

Kullanıcı dostu özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlayan Altus AL 16 A, ayarlanabilir hız seçenekleri sayesinde, istediğiniz havalandırma düzeyini kolaylıkla kontrol edebilmenize yardımcı oluyor. Üstelik sessiz çalışma özelliğiyle, rahatsız edici gürültüden uzak bir ortam sunan Altus AL 16A bu sayede evinizde veya ofisinizde serinlemek için huzurlu bir atmosfer sunuyor. Ayarlanabilir ayakları sayesinde beğeni toplayan bu ürün, ağırlığından dolayı birçok kullanıcı tarafından şikayet ediliyor. 3 ayrı hız seviyesine sahip olan Altus AL 16A, 2 saate kadar zaman ayarlayabilmenize imkan tanıyor. Salınım özelliğine sahip olan bu vantilatör, 2 yöne doğru hareket edebiliyor.

İşte Altus AL 16A hakkında detaylı bilgi...

Altus AL 16A Vantilatör Tasarımı

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör

Kompakt ve sağlam tasarıma sahip olan Altus AL 16A, stabil durabilme özelliği sayesinde devrilmeden güvenle kullanılabiliyor. 2 yöne salınım özelliği sayesinde her yere eşit derecede serinlik sunan bu vantilatör, en yüksek ayarı 135 cm olan ayarlanabilir ayakları sayesinde konforlu kullanım sunuyor. Vantilatör başlığını yukarı ve aşağı yönde manuel şekilde ayarlama yapabilmenize imkan tanıyan Altus AL 16A, siyah ve pembe renkleriyle satışa sunuyor. Üzerinde yer alan düğmeler sayesinde kolayca hız ayarını ayarlamanıza yardımcı olan ürün, 40 cm çapıyla dikkat çekiyor.

Altus AL 16A Vantilatör Performansı

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör

50 watt gücünde çalışan Altus AL 16A, 3 farklı hız ayarına sahip. Bulunduğu ortamı kısa sürede serinletirken aynı zamanda da az enerji tüketen bu vantilatör, sessiz çalışma özelliğiyle de uyurken bile konforlu kullanım imkanı sunuyor. 5 kollu pervanesi sayesinde güçlü performans sunan bu vantilatör ofis ve iş yerleri içinde yeterli geliyor.

Altus AL 16A Hız Seviyesi

Üç farklı hız seviyesi seçeneği sunarak size istediğiniz havalandırma düzeyini sağlama özgürlüğü veren Altus AL 16A , titreşimsiz ve sessiz çalışma moduyla geceleri bile kesintisiz bir uyku deneyimi sunar. Evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasında huzurlu bir ortam yaratmak için ideal bir tercih olan Altus AL 16A, en düşük hız kademesinde bile ortamı kolayca serinletiyor. Ayrıca zaman ayarı sayesinde istediğiniz ayarda 2 saat boyunca kesintisiz çalışabilen bu vantilatör, 85 derece dönme açısına sahiptir.

Altus AL 16A Salınım Özelliği

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör

Altus AL 16 A, esneklik sağlayan ayarlanabilir başlık mekanizmasına sahiptir. Bu sayede vantilatörü istediğiniz yöne yönlendirebilir ve hava akışını belirli bir noktaya odaklayabilirsiniz. Böylece, doğrudan üzerinize serin hava üfleyerek maksimum rahatlık elde edebilirsiniz. Ayrıca, otomatik salınım özelliği ile geniş bir alana homojen hava dağılımı sağlayarak serinletici etki sunan bu vantilatör, 2 farklı salınım yönüyle kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Altus AL 16A Malzeme Kalitesi

Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan Altus AL 16 A, metal kafes malzemesi sayesinde güvenli kullanım sunmaktadır. Metalin ve kaliteli plastiğin buluştuğu Altus AL 16 A, bu sayede uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Metal kısımları paslanmaya dayanıklı olduğundan dolayı da güvenle kullanılabilen bu vantilatör, darbelere karşı dayanıklılığıyla da kullanıcı memnuniyeti yaratıyor.

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör Kurulumu

Altus AL 16A Ayaklı Vantilatör

Servis gerektirmeden tek başınıza kurulumunu yapabileceğiniz Altus AL 16 A, tamamen ayrılmış parçalarıyla kutulanmış olarak geliyor. Kurulum için gerekli olan tüm parçaları kutuda bulabileceğiniz bu ürün, 5 farklı parça halinde yollanıyor. Kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere göre parçaları birbirine vidalamanız gereken bu ürün, kurulum bittikten sonra fişe takıldığında hazır hale geliyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Altus
VAL 16A Vantilatör
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 16A Kullanıcı Yorumları

? Ş**** A**** Ürünü beğendim. montajı kolay, estetik olarak güzel, fuşya düğmeleri oldukça sevimli :) sesi yüksek değil, güçlü serinletiyor. kaliteli bir ürün, tavsiye derim. ayrıca buraya yazılan yorumları okuyarak ürün alıyorum ve genelde pişman olmuyorum, yazan herkese çok teşekkür ederim.

? S**** T**** Arkadaşlar gözünüz kapalı alın derim gerçekten çok ama çok beğendim parasını hakediyor. Alt platform ağır olduğu için kesinlikle sallanma yok zaman ayarı, pervanenin sağa sola dönmesi ve pervanenin aşağı yukarı kalkması gerçekten muhteşem. Sadece tek sıkıntı pervanenin başını aşağıya indirdiğinde yukarı kalkması onun da çaresi yan tarafındaki vidayı biraz daha sıkın ayarladığınız yerde kalıyor başı kalkmıyor yukarıya. Gerçekten malzeme kalitesi mükemmel ayrıca satıcıda gerçekten mükemmel kargo şirketi gayet başarılı bir şekilde getirdi ürünün kutusunda en ufak yırtık falan yoktu. Gerçekten tavsiye ediyorum kolay kolay yorum yazmam ama ürün kalitesi ve satıcı gerçekten başarılı.

? M**** K****Ürünü çok beğendim. Plastiğinin nasıl olacağı konusunda tereddütlüydüm kaliteli duruyor. Sesi ayarında. Ürünü sadece denediğim için performans açısından yorum yapamayacağım ama kademelerine göre esintisini beğendim. Kurulumu çok çok basit. Ama MNG kargoyla geleceğini bilseydim tercih etmezdim. Bugünle kadar yalnızca bir kere kargom zamanında geldi. Her seferinde uğraşıyorum. Bu aksaklığın pandemi süreciyle de alakası yok daha önceden hep böyleydi. 9 gün şubede durdu ve sıcaklar artınca artık kendimiz almak zorunda kaldık. Keşke hangi kargoyla gelebileceğini görebilsek.

? Y*** C**** Kargo hızlı ve sağlam geldi. F/p ürünü diyebiliriz. Alternatiflerine göre oldukça sessiz. Tabi beklentiniz çok yüksek olmasın. Sonuçta pervane dönüyor. Rahatsız edici bir sesi yok. Çok fazla yer de kaplamıyor. Şimdilik memnun kaldık.

? A**** Y****Kalite akıyor resmen. Bu modelden başkasına bakmayın boşa. Metal ızgarası sık döşenmiş çocuk parmağı kolay kolay girmez. 1. Kademede bazen çalışmıyor gibi sessiz.

? T**** Ü**** Ürün görseldeki gibi... Firma hiçbir aparatı unutmamış... Gayet güzel.... Teşekkürler.

? A**** S**** Ürün gayet güzel yeni kurdum sayılıyır uzun kullanım kısmını bilemem ama ilk izlenimim olumlu yönde kurulumu klavuzu ile çok basit maximum 30 dk uraştım olumsuz yorumlardan teredütte kalmıştım ama teknoloji şans işi bana sorunsuz geldi alın şansınızı deneyin olmadı iade edin :)

? Ç**** D***** Çok güzel bir ürün kibar kaliteli iki gündür bizde Rüzgar vermesi de kuvvetle sadece bir tek beğenmediğim bir tarafı var. Zamanı dolunca tekrardan düğmesini çevirmek gerekiyor tekrardan aktif çalışması için bundan çok hoşlanmadım.

? T***** G**** Ürün çok kaliteli duruyor. Ayak çok geniş çalışırken sallanmıyor. Biz çok beğendik zaten arçelik garantisi mevcut.

? M**** S***** Ürün gayet sessiz düzgün çalışıyor ve malzeme kalitesi iyi. Zamanlayıcı olması çok güzel. Tavsiye ediyorum.

? M**** T*** Ürün tam zamanında ve hızlı bir şekilde kargolandı. Kargo sağlamdı. Kurulumu kolay ve plastik aksamları çok kaliteli. Bu ürünü almamdaki sebep arçelik garantisinde olması. Ürün bence fiyat performans ürünü. Serinletmesi gayet yerinde. Üründe ufak bir sorun var. Belki de kurulumdan kaynaklıdır. Vantilatör çalışırken baş kısmı arada bir atıyor. Onu da çok sorun etmedim. Satıcıya teşekkürler. Tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Dijitsu VN06A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Altus AL 16A ayaklı vantilatörün salınım özelliği var mı?

Evet, Altus AL 16A vantilatörün salınım özelliği mevcuttur. 2 yönlü salınım yapabilen vantilatör, bu sayede serinliği tüm odaya eşit şekilde yaymaktadır.

Altus AL 16A zaman ayarlı özelliği ne işe yarar?

Altus AL 16A vantilatörde yer alan zaman ayarlı özelliği, istediğiniz hız kademesinde 2 saat çalışma imkanı sunmaktadır.

Altus AL 16A kurulumu nasıl yapılır?

Altus AL 16A kurumu için servis getirmenize gerek yoktur. Kutu içerisinden çıkan kullanma kılavuzunda yer alan bilgilere dayanarak kolay bir şekilde kurulum gerçekleştirebilirsiniz. 5 parçaya ayrılmış olarak gelen Altus AL 16A vantilatörün tüm parçalarını birleştirdikten sonra fişe takarak kullanabilirsiniz.

Altus AL 16A yüksekliği nedir?

Maksimum 135 cm yüksekliğe sahip olabilen Altus AL 16A, ayarlanabilir ayağı sayesinde istenilen yükseklikte kullanım imkanı sunmaktadır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.