Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız yazımız, ürünün özellikleri, kurulumu ve yorumlarını barındırıyor.
Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Güçlü performansı ve şık tasarımıyla serinletici bir vantilatör arayanların tercihi olan Dijitsu VN06A, hem ev hem de ofis ortamında kullanım için uygun. Sıcak yaz günlerinde ferah bir atmosfer sunan Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör, birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Zaman ayarı özelliğiyle pratik kullanım imkanı sunan bu ayaklı vantilatör, aydınlatma lambası sayesinde de karanlık ortamlarda bile rahat kullanım sunuyor. Kullanan herkesin memnuniyetle bahsettiği Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör’ü gelin birlikte daha ayrıntılı inceleyelim.

Dijitsu VN06A Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç45 W
Kontrol YöntemiManuel
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dijitsu VN06A
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör İnceleme

Dijitsu VN06A

Ergonomik tasarımıyla beğeni toplayan Dijitsu VN06A, kullanışlı kontrol paneliyle kullanıcılarından tam not alıyor. Modern ve şık görünümüne ek olarak aydınlatma lambası sayesinde de karanlıkta bile kolay kullanım imkanına sahip olan bu ayaklı vantilatör, sessiz çalışma özelliğiyle de konfor sunuyor. 145 cm boy uzunluğuna sahip olan bu ayaklı vantilatör, 3 yapraklı pervanesiyle bulunduğu ortama etkili ferahlık sunarken kişinin ihtiyacına yönelik düşük, orta ve yüksek 3 farklı hız ayarı sunuyor.

120 dakika zaman ayarı özelliği sayesinde ayarladığınız süre boyunca aynı komutta çalışan ve ardından kapanan Dijitsu VN06A, bu sayede enerji verimliliği sunuyor. Ortamda bulunan havayı sirkülasyona uğratarak geri verdiğinden dolayı baş ağrısı problemi yaşatmıyor. Ayrıca ortamdaki nem dengesini korumasıyla da boğaz kuruluğu gibi sorunlar yaşatmayan bu ayaklı vantilatör, 45 watt gücünde çalışıyor:

Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör Tasarımı

Dijitsu VN06A

Fazla yer kaplamayan kompakt ayak yapısı sayesinde küçük ortamlarda bile kolayca sığabilen Dijitsu VN06A, beyaz renk ve modern tasarımlı olmasıyla dikkat çekiyor. Sağa sola salınım özelliğinin yanı sıra aşağı yukarı oynar başlığıyla da ortamı eşit şekilde ferahlatan Dijitsu VN06A, yükseklik ayarını değiştirebilme özelliğiyle de ihtiyaca yönelik kullanım sunuyor. 16 inç pervane ölçüsüne sahip olan Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör, 3 kanadı sayesinde ortamı etkili şekilde ferahlatıyor. Uzaktan kumandası olmadığı için eleştirilen Dijitsu VN06A, kolay kullanım paneliyle ve zaman ayarıyla bu eksikliği gideriyor. Metal kafesi sayesinde güvenli kullanım sunan bu ürün, 145 cm uzunluğa sahip.

Dijitsu VN06A Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Max. Yükseklik145 cm
RenkBeyaz
Pervane3 Kanat

Dijitsu VN06A Çalışma Performansı

Dijitsu VN06A

45 watt motor gücüne sahip olan Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör, 50 Hz frekansta çalışıyor. Düşük elektrik tüketimiyle kullanıcılarından tam not alan Dijitsu VN06A, bulunduğu ortamı hızla serinletiyor. 3 farklı hız ayarında çalışma özelliği sayesinde ihtiyaç duyulan serin havayı sunan Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör, performansına oranla sessiz çalışma sağladığı için konforlu bir deneyim yaşatıyor. Zamanlayıcı özelliği sayesinde ayarlanan özelliklerde 120 dakika boyunca çalışan bu ayaklı vantilatör, yerinizden kalkmanıza gerek kalmadan otomatik kapanıyor.

Dijitsu VN06A Enerji Tüketimi ve Kullanım Alanı

Akıllı enerji yönetim sistemi sayesinde elektrik tüketimini optimize ederek enerji tasarrufu sağlayan Dijitsu VN06A, bu sayede çevreye de duyarlı çalışıyor. 4 saat boyunca aralıksız kullanıldığında 4,48 kWh elektrik harcayan Dijitsu VN06A, elektrik faturasında büyük farklılıklar yaşatmıyor. Küçük ve orta büyüklükteki alanlarda kullanılabilen ayaklı vantilatör, doğru büyüklükteki ortama konumlandırıldığında kısa sürede serinletiyor.

Dijitsu VN06A Salınım Özelliği

Ayarlanabilir yüksekliği ve dönebilen başlığı sayesinde ihtiyacınıza yönelik kişiselleştirebileceğiniz Dijitsu VN06A, 2 yöne salınım yapmaktadır. Sağ ve sol olmak üzere iki farklı yöne otomatik salınım yapabilen bu ayaklı vantilatör, aynı zamanda yukarı ve aşağı ayarlanabilen başlığıyla da her yere eşit hava sunuyor.

Dijitsu VN06A Kurulumu

Dijitsu VN06A

Dijitsu VN06A, kolay kurulumuyla müşterilerine hızlı bir kullanım deneyimi sunar. Kutu içerisinde parçalar halinde gönderilen ayaklı vantilatör, montaj için gerekli tüm malzemeleri içinde barındırır. Montaj işlemi için ilk adım, arka kafesin motor kısmına sabitlenmesidir. Ardından pervane kanadını düzgün bir şekilde monte edersiniz. Bu adımları başarıyla tamamladıktan sonra, ön kafes ile arka kafesi birbirine sabitlemeniz gerekmektedir. Sonra, iki parça halinde bulunan sabitleme ayağını birbirine çarpı olacak şekilde yerleştirip ayarlanabilir boruyu takmanız gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra pervane başlığı ve ayağı da birbirine bağlamanız gerekmektedir. Tüm bu basit işlemleri tamamladıktan sonra, vantilatörü prize takarak çalıştırabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dijitsu VN06A
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Dijitsu VN06A Yorumları

? N*** E**** Zaman ayarı var, kafesi hariç plastik malzeme. 1. Seviyede bile çok iyi esiyor, 1.seviyede çok sesli çalışmıyor, uyunur. Ayak kısmında birkaç deformasyom vardı ama engel bir durum teşkil etmiyor. Kargo biraz yavaş

? O**** G*** Ürün sağlam geldi elimize kurulumu basit ve kolay zaman ayarlı olması da güzel orta sınıf için yeterli bence

? Ö***** K**** Güzel paketlenmiş 2 günde teslim edildi. Ürün gayet güzel sessiz bi şekilde çalışıyor. Süreli olması iyi olmuş ayarlayın süre sonunda kapansın. Pervane ızgarası biraz zayıf geldi bana kalite olarak ama sorun edilecek bi durum yok. Satıcının kendi mağazasından bayağı uygun bi fiyata aldım. Ama yinede geçen seneki fiyatların 2 katı fiyata aldım ürünü

? Ş**** K*** Güzel ürün işte yani bu fiyata da çok çok daha iyisi beklenemez bence. Kurulumu çok kolay, çok ses yapmıyor.

? M**** A**** Fiyatına göre güzel ürün. Fiyat yüksek olsaydı tavsiye etmezdim. Ancak bu fiyat için bence gayet güzel. Sessiz değil ama normal bir ses çıkarıyor. Birinci kademe kuvvetli. İşini layıkıyla görüyor. Ben kapağı takarken bir parçası kırıldı. Malzemeler en düşük kalite. Ancak bence bu yüzden fiyat bu kadar ucuz.

? Ş**** O**** Ürün işini fazlasıyla yapıyor. Sessiz 3-4 metre mesafeye kadar 2.kademede serinliyoruz. Saçma bi şekilde dönerken gıcırdama vardı ufacık bir şey ama sesi beni çok rahatsız etmişti çözümünü fotoğrafa ekliyorum plastik parçayı çok az keserek çözdüm. Hepsinde ses oluyor mu bilmiyorum. Fiyatına göre güzel ve sessiz.

? F***** T**** Fiyatına göre iş görüyor. Klimanın soğuğunu diğer odalara hızlı iletmek için kullanacağım. Pervanesindeki balanstan dolayı hafif titriyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ben memnunum ilk İzlenimimde.

? F**** B**** Ürün çok güzel tam bir f/p ürünüdür. Hem sessiz çalışıyor hem de seviye 1 de bile yeterli hava veriyor.

? A*** P**** Yani iş görür. Alta takılan plastik aparat eksik geldi. Yani titreşimi engelleyip yere vurmayasınız sağlaması içindi. Gönderirler mi bilmiyorum. Kablosu az daha uzun olsa daha iyi olurmuş.

? R***** S**** Gayet güzel bir ürün kurulumu da biz yaptık bütün parçalar tamdı

? Z**** G**** Gayet hoş. Zarif bişey. İnşallah uzun ömürlü olur.

? E**** C***** Ürün fiyatına göre performanslı. Ben beğendim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Dijitsu VN06A vantilatörü nasıl kurabilirim?

Dijitsu VN06A Ayaklı vantilatörü kurmak oldukça basittir. Montaj için gerekli tüm parçalar kutu içerisinde mevcuttur ve kullanım kılavuzunda adım adım talimatlar bulunmaktadır.

Dijitsu VN06A'nın güç tüketimi nedir?

Dijitsu VN06A, enerji verimli bir üründür. Güç tüketimi düşük olup elektrik tasarrufu sağlar.

Dijitsu VN06A Vantilatörün ses seviyesi ne kadar?

Dijitsu VN06A, sessiz çalışma özelliği sayesinde minimum ses düzeyinde çalışır, rahatsız edici gürültülerden uzak bir deneyim sunar.

Dijitsu VN06A Vantilatörün hız ayarları kaç seviyededir?

Dijitsu VN06A vantilatörü, üç farklı hız ayarı sunar, böylece kullanıcılar serinlik düzeyini ihtiyaçlarına göre kolayca ayarlayabilirler.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum