Luxell LXF-285 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu ve Yorumları

Luxell LXF-285 vantilatörü almadan önce hazırladığımız içeriğimizi okuyarak ürünün özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar bilgi edinebilirsiniz.
Luxell LXF-285 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu ve Yorumları

En iyi vantilatör modelleri arasında yer alan Luxell LXF-285, sıcaklarda serinlemek isteyenlerin tercihi oluyor. Hem ev hem de ofis kullanımı için uygun olan bu Luxell LXF-285, sunduğu performansıyla memnuniyet yaratıyor. 3 pervane kanadına sahip olan bu ayaklı vantilatör, 4 yöne salınım özelliğiyle kısa süre içinde bulunduğu ortamı buz gibi yapıyor. Birçok kişinin Luxell LXF-285 4 salınımlı vantilatör olarak adlandırdığı bu ürün, birbirinden yenilikçi özellikleriyle kaliteli vantilatör almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Luxell LXF-285 vantilatörün özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar detaylı bir inceleme barındırıyor.

Luxel LXF-285 Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç45 W
Kontrol YöntemiManuel
Salınım Yön Sayısı4
Hız Kademe Sayısı3
Dönme Açısı90 Derece
Amazon
Fiyatlarını Gör
Luxell LXF-285
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör İnceleme

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Yüksek performansının yanı sıra enerji verimliliğiyle de dikkat çeken Luxell LXF-285, 90 derece dönme açısına sahip. 3 farklı kademede ayarlanabilen bu vantilatör, 4 farklı yöne salınım özelliği sayesinde havayı ortama eşit derecede yaymaktadır. Bu sayede hem hızlı hem de homojen şekilde serinlik sağlayan Luxell LXF-285, aşağı yukarı ayarlanabilir ızgaraya sahiptir. Sessiz çalışma özelliğiyle de kullanıcılarından beğeni toplayan bu ayaklı vantilatör, ısınma emniyetiyle de güvenli kullanım imkanı sunmaktadır. Uzaktan kumandası olmadığı için eleştirilen Luxell LXF-285, vantilatör üzerinde bulunan düğmelerle kontrol edilebiliyor. Yuvarlak ayağı sayesinde devrilmelerin önüne geçen ayaklı vantilatör, 3 kanatlı pervaneye sahip.

Luxell LXF-285 Tasarımı

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Estetik ve çık bir tasarıma sahip olan Luxell LXF-285, siyah rengi sayesinde hemen hemen her ortama kolayca uyum sağlayabilmektedir. Ayrıca modern görünümü sebebiyle ofislerde de kullanılabilen bu ayaklı vantilatör, 3 kanatlı pervaneye sahiptir. Yuvarlak sabitleme ayağı sayesinde devrilmelerin önüne geçen Luxell LXF-285, bu sayede güvenli kullanım imkanı sunmaktadır. Ayarlanabilen yüksekliği ve ızgarası sayesinde de konfor sunan Luxell LXF-285 ayaklı vantilatör, 90 derece dönme saçısına sahiptir. Uzaktan kumandaya sahip olmadığı için vantilatör üzerinde bulunan düğmelerden komut verilebilen Luxell LXF-285, koruma kafesi sayesinde çocuklu ailelerde de güvenle kullanılabiliyor.

Luxell LXF-285 Tasarım Özellikleri

Çap40 cm
Pervane3 kollu
Max Yükseklik132 cm
RenkSiyah

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör Çalışma Performansı

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Sıcak yaz günlerinde kısa sürede ferahlık sunan Luxell LXF-285, 45 watt motor gücünde çalışıyor. 3 adet pervane kanadına sahip olan ayaklı vantilatör, 4 farklı yöne salınım özelliği sayesinde ortamın her yerine eşit serinlik sunuyor. Düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı çalışma kademesine sahip olan Luxell LXF-285, en düşük ayarda bile etkili serinlik sunuyor. En düşük 35, orta 42 ve 56 m3/dak hava debisine sahip olan Luxell LXF-285 ayaklı vantilatör, sessiz çalışma özelliğine sahip. Bu sayede geceleri de rahatlıkla çalıştırılabilen Luxell LXF-285, rahatsızlık vermiyor.

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör Elektrik Tüketimi

220-240 voltaj ayarında çalışan Luxell LXF-285 ayaklı vantilatör, 45 watt motor gücüne sahip. Bu sayede yüksek performans sunarken aynı zamanda az elektrik harcayan Luxell LXF-285, kullanıcılarından tam not alıyor. Fişe tarak kullanabileceğiniz Luxell LXF-285 ayaklı vantilatör, 20 saatlik çalışma süresinde 1 kW elektrik harcıyor.

Luxell LXF-285 Salınım Özelliği

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Luxell LXF-285, salınım özelliği sayesinde daha geniş bir alana etkili hava akışı sağlar. Yatay salınım özelliği, vantilatörün başını sağa ve sola hareket ettirmesini sağlar, böylece havayı daha homojen bir şekilde dağıtır. Bu özellik, odanın farklı köşelerine eşit bir serinlik sağlarken, sabit bir noktada kalma hissini azaltarak daha rahat bir kullanım deneyimi sunar. Ayrıca yukarı aşağı salınım özelliğiyle de odanın sadece belli bir bölmesinde değil tavandan zemine kadar eşit derecede olması için çalışır.

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör Kurulumu

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör, kullanıcı dostu kurulum süreci ile kolaylıkla kurulabilir. Vantilatörün ayakları ve montaj aparatları, hızlı ve pratik bir şekilde bir araya getirilebilir. Kullanım kılavuzuyla desteklenen kurulum işlemi, adım adım yönergelerle size rehberlik eder. Basit ve anlaşılır talimatları sayesinde kısa sürede vantilatörünüzü hazır hale getirebilir ve serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kutu içerisinde motor, arka ve ön tel ızgara, ayak borusu, ayak plastikleri, pervane ve şerit ayrı ayrı çıkmaktadır. Kullanım kılavuzunu inceleyerek kurulumunu gerçekleştireceğiniz Luxell LXF-285 vantilatörün ilk önce pervane sabitleme vidası ve ızgara sabitleme vidasının sökülmesi gerekiyor. Daha sonra arka ızgarayı yerleştirip sabitleme vidasını sıkmanız gerekiyor. Hemen ardından pervaneyi takıp iyice sabitlemeniz gerekiyor. Ardından ızgara şeridini yerleştirdikten sonra ön ızgara takılarak sabitlenmelidir. Daha sonra iç yuvarlak plastiği dış yuvarlak plastiğe sabitlemeniz gerekmektedir. Daha sonra ayak borusunu bu plastiğe yerleştirerek iyice sıkmanız gerekmektedir. İstediğiniz ayarda boru uzunluğunu ayarladıktan sonra ilk yapılan üst montajı ayağa sabitlemeniz gerekiyor. Ardından fişe takarak kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Luxell LXF-285
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör Yorumları

? İ**** Ö**** Sesi ve soğutması çok güzel. Kurulumu çok rahat. Görüntüsü çok şık.

? N**** K**** Ürün güzel ağır bir kutu ile geliyor. Kurulum yapmaktan hoşlanmadığım için ben yapamadım. Kardeşim ilgilendi 1 saatte falan yaptı. Alsam mı almasam mı kararsızdım, güzel serinletiyor malum cehennem istanbul. 4 puan vermemim sebebi ise ürünün alt tabanı lekeliydi, depoda kaldığı için kirlendiğini söylediler. Değişim ile uğraşmamak için kabul ettim. Ama keşke müşterilerine gönderdikleri ürünleri takip ederek gönderseler, temizlenebilirdi. Sonuçta evde kullanıyorum ürünü. Ses seviyesi ise normal, her vantilatör gibi sesli. 2 numarada aktif kullanıyorum, yeterli oluyor. Not; ürün ağır.

? A*** G*** Kargo hızlıydı, dün sabah kargoya verildi bu sabah geldi. İyi paketlenmiş, kurulumu kolay. İki-üç metre mesafeden birinci kademede bile serinletiyor. 1’de oldukça sessiz çalışıyor, 2 ve 3’te ses artıyor. Öneririm.

? Y**** Ö***** En uygun fiyatlı ürün ses seviyesi orta çok rahatsız etmiyor fiyatına göre iyi performans indirimden alınmalı

? S**** D***** Ürün ufak tefek sorunlar dışında güzel tavsiyedir

? M*** B-**** Bir vantilatörten ne beklediğine bağlı olarak fiyatına göre güzel bir vantilatör bence pahalı cihazlara gerek yok aynı mantık ortamın havasını sana iletilen bir alet hangisini alırsan al değişmez.

? B**** K*** Ürünümü az önce sorunsuz ve sıkıntısız şekilde teslim aldım. Kurulumu çok basit ve çok sessiz çalışıyor.. Bu paraya değer.. İyi çalışmalar..

? O**** H**** Ürün bayrama rağmen 2 günde elime ulaştı. Kurulumu çok kolay, tasarımı da gayet şık, sevmediğim noktası kablosu biraz kısaymış. Ama oda sorun değil. Birinci kademesinde sessiz çalışıyor hafif bir pervane uğultusu var, ikinci ve üçüncü kademesinde sesli çalışıyor ama kesinlikle abartılacak bir ses değil, aksine çoğu pervaneden sessiz çalışıyor. Bizde üst düzey bir vantilatörde mevcut onun kadar güçlü değil elbette, ama bence küçük ve orta odalar için efsane fiyat performans ürünü, kesinlikle tavsiye ederim.

? E**** K**** Ürün demonte olarak geliyor fakat internetteki videosunu izleyerek çok hızlı kurabiliyorsunuz bana sorunsuz eksik sapasağlam geldi performans olarak da 15 20 metrekarelik alanlar için ideal bence

? F*** D**** resimde görüldüğü gibi fiyatına göre gayet iyi paketlenmesi düzgündü hızlı teslimat içinde çok teşekkür ederiz montajını yaparken pervane etrafına takılan çember biraz zorladı klipsli olsa daha iyi olur du bence yine de pervanesi serinletiyor

? F**** A*** Ürünün performansı çok iyi sesi de gayet normal yani sonuçta motor çalışıyor ses çıkmadan olmazdı ama sesi çok az. Easy Shopping satıcısından satın aldım kutu içinden pervane çıkmadı, satıcı pervaneyi tam 1 haftada gönderdi bu satıcının yüzünden aldığıma alacağıma bin pişman oldum sizde satıcıya dikkat edin, Hepsiburada teşekkürler ??

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıDijitsu VN06A İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Vantilatörün salınım özelliği nasıl çalışır?

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör, salınım özelliği sayesinde yatay olarak sağa-sola, dikey olarak da aşağı-yukarı hareket eder. Bu özellik sayesinde daha geniş bir alana eşit hava akışı sağlanır.

Luxell LXF-285, kaç farklı hız ayarına sahiptir?

Luxell LXF-285 ayaklı vantilatör, farklı ihtiyaçları karşılamak için 3 kademeli hız ayarına sahiptir.

Luxell LXF-285'in garanti süresi nedir?

Luxell LXF-285'in garanti süresi 2 yıldır. 2 yıl boyunca üründen kaynaklanan tüm sorunlar garanti kapsamında değerlendirilmektedir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.