Güzellikleriyle Dikkat Çeken 10 Ünlü İsmin Eski ve Yeni Halleri

Hemen her gün sosyal medyada, TV programlarında ve müzik marketleri kasıp kavuran 10 ünlünün hiç aklınıza gelmeyecek değişimlerini gördünüz mü? Bu kadar da olmaz dedirten büyük değişimleri ile 10 ünlü sizlerle...
Güzellikleriyle Dikkat Çeken 10 Ünlü İsmin Eski ve Yeni Halleri

Güzellikleriyle Dikkat Çeken 10 Ünlü İsmin Eski ve Yeni Halleri

Şarkıları, oyunculukları ve becerileri ile kendilerine hayran bırakan dünya ünlülerinin eski hallerini hiç gördünüz mü? Adeta şimdiki halleri ile görenleri kendine hayran bırakan yabancı ünlülerin büyük değişimi yok artık dedirtiyor. Hepimizin gönlünde taht kurmuş 10 yabancı ünlünün göz dolduran eski ve yeni halleri görülmeye değer.

Ünlülerin Eski Halleri;

10. Cardi B

Cardi B https://www.neoldu.com/kilolarindan-kurtulan-8-unlunun-muhtesem-degisimi-33612h.htm

Cardi B, büyük değişiminin sırrını hayranları ile paylaştı! Yalnızca göğüs büyütme operasyonu değil, yasadışı kalça büyütme iğneleri de yaptırdığını açıklayan ünlü Rap’ci çarpıcı itiraflarda bulundu. Yabancı bir TV programına verdiği açıklamalarda “daha büyük bir kaçla sahibi olmak istiyorum” açıklamaları ile şaşırttı doğrusu.


9. Megan Fox

Megan Fox Eski Hali

Doğal güzelliği ile adeta baş döndüren ünlüler listesinde Megan Fox adeta başı çekiyor! Peki ya ünlü oyuncuyu hiç böyle görmüş müydünüz? Hem oyunculuk hem de mankenlik yapan Fox, doğal güzelliği ile yetinmeyip bıçak altına yatan ünlüler kervanında yer alıyor.


8. Adele

Adele Eski Hali

En ilham verici değişime sahip olan Adele, adeta kendini yeniden yarattı. Yalnızca fazla kilolarından kurtulmakla kalmayıp tarzına da bambaşka bir boyut kazandıran ünlü sanatçı, son derece sofitik görünümü ile görenleri kendine hayran bırakıyor.


7. Kate Bosworth

Kate Bosworth Eski Hali

Başarılı sinema oyuncusu Kate Bosworth, eski hali ile yok artık dedirtiyor. Son zamanlarda başarısı ve güzelliği ile sıklıkla gündeme gelen oyuncunun burnunda ufak estetikler olduğu, dudaklarının ve yanaklarına botox yaptırdığı biliniyor.


6. Paris Hilton

Paris Hilton Eski Hali

Gençlik yıllarında ki fotoğrafları ile her daim alay konusu olmuş Paris Hilton, son zamanlarda güzelliği ile adından sıklıkla söz ettiriyor. Büyük bir değişim ile adeta evrim geçiren Paris Hilton, tüm hayranlarının ısrarla estetik sorularına karşılık doğal güzelliği olduğunu iddia etti. Yorumu elbette ki size bırakıyoruz...


5. Beyonce

Beyonce Eski Hali

R&B kız grubu Destiny’s Child ile ünlenmiş Amerikalı şarkıcı Beyonce, eski hali ile görenleri hayrete düşürüyor. Adeta evrim geçiren ünlüler listesinde yer alan Beyonce, burun düzleştirme, kalça büyütme, dudak genişletme ve sayısız estetik operasyon geçirerek günümüz halini akmış görünüyor.


4. Taylor Swift

Taylor Swift Eski Hali

Kariyerin başında Black Space şarkısı ile tüm dünyayı sarsan Amerikalı güzel Taylor Swift’in eski halini gören şaşıyor. Peki ya bu değişim nasıl oldu? Ses sanatçısı Taylor Swift estetik kervanına katılarak önce burnunu sonrasında çene, dudak dolgusu, kalça implantı, yontma diş yaptırarak güzelliğine güzellik katmışa benziyor.


3. Bella Hadid

Bella Hadid Eski Hali

Göz kamaştıran güzelliği ile erkek, kadın demeden görenleri kendine hayran bırakan ünlü manken Bella Hadid, eski haliyle hayranlarını şok ediyor. Sosyal medyayı çalkalayan güzel manken estetikte sınır tanımayan ünlüler arasında boy gösteriyor.


2. Kim Kardashian

Kim Kardashian Eski Hali

Tüm dünyayı kalçası ile konuşturmayı başarmış ünlü stilist Kim Kardashian için hep kafa karıştırıcı sorular ortaya atılıyor. Aslında eski halinden eser kalmayan Amerikalı güzel için estetik sadece rutin bir eylem olmuş durumda. Sayısız operasyona dahil olan Kardashian, kazancıyla güzelliğine güzellik katmışa benziyor.


1. Britney Spears

Britney Spears Eski Hali

2012 yılının en zengin sanatçısı olarak dünya gündemine oturan Britney Spears, maddi olarak yüksek kazançlar elde etse de görünümü ile hayranlarını üzüyordu. Kısa bir aranın ardından köklü değişikliklere karar veren Amerikalı sanatçı, burnu ile başlayan estetik yolculuğunda çığır açarak yanakları, göğüsleri, suratı ve kalçası için sayısız operasyona dahil olarak şimdiki halini almayı başardı.

Önerilen İçerik; Verdiği Kilolarla Evrim Geçiren 8 Ünlü İsim

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum