Vücutlarıyla Ünlü Olan 10 Dünya Yıldızı

Günümüz dünyasında ünlü olmak çok daha kolaydır. Bu içeriğimizde ünlü olmasında vücutlarının payı olan isimleri bir araya getirdik.
Vücutlarıyla Ünlü Olan 10 Dünya Yıldızı

Günümüz dünyasında insanlar görünüşleri -özellikle de medyada ön planda olan kişilere karşı- yargılama eğilimindedir. İnsanların sadece yetenek sahibi olması yeterli değil aynı zamanda güzel bacakları ve baş döndüren fizikleri olmalıdır. Bu içeriğimizde ünlü olmalarında sadece oyunculuğu, sesi ya da güzelliği değil vücutlarının bir bölümünün de etkisi olan dünya starlarını sizler için araştırdık!

İşte vücutlarıyla ünlü olan yıldızlar...

1) Kim Kardashian

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Kim Kardashian’ın herhangi bir tanıtıma ya da yeteneğe ihtiyacı yok. Onu ünlü yapan özelliği kalçaları ve interneti kusursuz kullanması. Transparan kıyafetler giyip Instagram hesabından paylaşan Kardashian böylece ününe ün katmıştır.

İlginizi Çekebilir
Kim Kardashian Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2) Kate Upton

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Seksi model Kate Upton büyük göğüsleri sayesinde ünlü olduğunu hepimiz biliyoruz. Tamamen doğal olan bu göğüsler, hem dünyada hem de Türkiye'de en çok estetik yaptırma nedenlerinden birisidir.

3) Angelina Jolie

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Kusursuz bir vücudun en güzel parçasını dudaklar oluşturur. Angelina Jolie bu nedenle tamamen doğal ve kusursuz bir fiziğe sahiptir. Hatta bir dönem Angelina Jolie dudağı modasından dolayı plastik cerrahların kapısında sıra olmuştur.

İlginizi Çekebilir
Angelina Jolie Hakkında Sıra Dışı Bilgiler

4) Cara Delevingne

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Süper model Cara Delevingne muhteşem güzellikte kaşlara sahiptir. Hilal kaş benzetmesi adeta onun için yapılmış olmalı. Kaşlarının yanı sıra fizik hatlarıyla da tüm ilgiyi üzerine çeken isim, yer aldığı podyumlarda da göstermekten çekinmiyor.

5) Kylie Jenner

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Geçmişte yaşadığı problemler yüzünden dudaklarına dolgu yaptıran Kylie Jenner, bu sayede şu anki ününün temellerini attı. Dudaklarının ana avantajı olduğunun farkında olan güzel isim “Kylie Dudak Kiti”ni satışa çıkarttı bile!

İlginizi Çekebilir
Kylie Jenner Hakkında Bilinmesi Gerekenler

6) Scarlett Johansson

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Scarlett Johansson tartışmasız oyunculuk yeteneğine sahip bir aktördür. Bu kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Ancak fiziğinin de bu konuda ona yardımcı olduğunu söylememiz gerekiyor. Hatta güzelliğinin birçok kişi için oyunculuktan önde geldiğini ifade edebiliriz.

İlginizi Çekebilir
Scarlett Jojansson'un En İyi Filmleri

7) Beyonce

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Beyonce’un kalçaları ve hatları güzel sesine adeta eşlik ediyor. İdeal bir figüre sahip dünya yıldızının kalçaları her zaman onu diğer sanatçılarından ayırabiliyor. Ancak tabii ki de ünlü ismin sesinin yıldız olmasında en büyük paya sahip olduğunu belirtelim.

İlginizi Çekebilir
Beyonce Hakkında Bilinmesi Gerekenler

8) Christina Hendricks

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Cristina Hendricks’in kamburluk problemi olmaması bir mucize. Bir erkeğin göğüsleri yüzünden onunla göz teması kurabilmesi neredeyse imkansız. Oyuncunun sahip olduğu büyük göğüsleri sayesinde ünlü olduğunu söyleyebiliriz.

9) Miley Cyrus

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Bundan öncekilerde kalça, göğüs ve dudaklardan bahsetmiştik ancak Miley Cyrus’un değişik olan yeri dili. Çoğu fotoğrafında dil çıkartan güzel şarkıcı bunun nedenini de açıklamıştır. Ünlü şarkıcı fotoğraflarda gülümsemesinin güzel çıkmadığını düşünüp nefret etmesi nedeniyle bu tarz pozlar verdiğini ifade etmiştir.

10) Dolly Parton

Vücutlarıyla Ünlü Olan Kadınlar

Miley Cyrus’ın vaftiz annesi Dolly Parton göğüsleriyle dikkat çeken bir diğer isimdir. Belki de Miley’e nasıl dikkat çekileceği konusunda ders vermiştir. Göğüsleri de sesi kadar meşhur olan sanatçı onları 600.000 dolara sigortalattı.

İlginizi Çekebilir
Uyuşturucu Kullanan Ünlülerin HalleriDünya Müziğine İlham Veren Müzisyenler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum