Uyuşturucu Batağına Düşen Dünyaca Ünlü 15 Yıldız ve Hikayesi

Dünya yıldızlarının bazıları bir dönem uyuşturucu batağına düşüp verdikleri mücadele sayesinde bu bağımlılıklarından kurtuldular.
Uyuşturucu Batağına Düşen Dünyaca Ünlü 15 Yıldız ve Hikayesi

Uyuşturucu Batağına Düşen Ünlü Yıldızların Müthiş Değişimi!

Dünyaca ünlü yıldızların uyuşturucu bağımlılığından kurtulup yaşadıkları değişimi görünce şok olacaksınız. Onları beyaz perdede, Marvel veya Netflix yapımı filmlerde görebilirsiniz. Aynı zamanda da bir Hollywood yıldızı olan bu ünlüler büyük bir değişim geçirmeyi başardı. Kimileri ise değişimini tamamlayamayarak üzücü bir şekilde aramızdan ayrıldı!


1. Lindsay Lohan

lindsay-lohan.jpg

2007 yılında kokain kullandığı gerekçesiyle cezalandırılan Lindsay Lohan bir rehabilisatyon merkezine yönlendirildi. 2013 yılına kadar tedavi gören Lindsay Lohan'ın geri dönüşü herkesi şaşkına çevirdi. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulan ünlü yıldız verdiği bir röportajında artık kendisini gayet iyi hissettiğini söylemiştir.


2. Robert Downey, Jr.

robert-downey-001.jpg

Kendisini Marvel yapımı İron Man filminden tanırsınız. 1999 yılında uyuşturucu bağımlısı olduğu için 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Robert Downey, hapisten çıktıktan sonra adeta bir evrim geçirdi. Kendi hayat felsefesini kuran ünlü oyuncu Dünya'ya geri döndüm diyerek sevenlerinin gönlüne su serpmiştir.


3. Whitney Houston

whitney-houston.jpg

Bobby Brown, 2016 yılında Whitney Houston'ın uyuşturucu sorunları hakkında bir takım açıklamalar yaptı. Çiftin uyuşturucu kullanımı evliliklerini mahvetmişti. 2012 yılında bir otel odasında ölü bulunan Whitney Houston maalesef değişimini tamamlayamadı ve aramızdan ayrıldı.


4. Johnny Depp

jhonny-depp.jpg

Eski eşi Amber Heard'a göre Johnny Depp'in uyuşturucu ve alkolle ilgili ciddi bir sorunu vardı. 2016 yılında Los Angeles County Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Jonny Depp ağır bir cezaya çarptırıldı. Aldığı cezanın ardından adeta evrim geçiren Johnny Depp hayranlarına rahat bir nefes aldırdı.


5. Charlie Sheen

charlie-sheen.jpg

1998 yılında uyuşturucu ve alkol bağımlısı olan Charlie Sheen oldukça çapkın bir kişiliğe sahipti. Hayatı boyunca toplam da 200 den fazla sevgilisi olan ünlü yıldız kendisine çeki düzen vermeye karar vermiş gibi görünüyor.


6. Amy Winehouse

amy-winehouse.jpg

Amy Winehouse'un madde bağımlılığı ile ciddi bir sorunu vardı. 2005'e kadar çok fazla yasa dışı madde kullanıp aşırı kilo kaybı yaşamıştır. 2011 yılında hayata gözlerini yuman ünlü yıldız değişmek için çok çabalamıştı. Fakat bu mücadelesi yeterli olamadı.


7. Macaulay Culkin

macaulay-culkin-001.jpg

Evde tek başına filminden tanıdığınız ünlü yıldız Macaulay Culkin, 2012 yılında ciddi bir eroin bağımlılığına kapıldı. Değişmek için oldukça çaba gösteren yıldız sonunda bunu başardı ve herkesi hayrete düşürdü.


8. Tara Reid

tara-reid.jpg

Tara Reid, gün içinde kötü şöhretli bir parti kızıydı. 2008'de rehabilitasyon merkezinde 90 gün geçirdi. Pek çok yerde herkese ayık görünmeye çalışıyordu. 2016 yılında kendisini bağımlılıktan tamamen arındıran ünlü yıldız hayatına kaldığı yerden devam ediyor.


9. Anna Nicole Smith

anna-nicole-smith.jpg

2007 yılında bir Florida otelinde ölü bulundu. Otopsi raporunda aşırı dozda uyuşturucu kullanımı sebebiyle öldüğü açıklandı. Oysa ünlü yıldız, değişim isteğiyle herkese umut olmuştu.


10. Judy Garland

judy-garland.jpg

Amerika'da pek çok dizide ve filmde yer alan ünlü yıldız Judy Garland intihar girişiminde bulunmasıyla gündeme geldi. Aşırı dozda uyuşturucu kullanarak hayata gözlerini yuman Judy Garland herkesi hayrete düşürdü.


11. Matthew Perry

matthew-perry-002.jpg

Eskiden aşırı derece alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan Matthew Perry, 145 kiloya kadar ulaştı. Kendisine çeki düzen vermeye karar veren ünlü yıldız hedefini yerine getirdi ve herkesi kendisine hayran bırakmayı başardı.


12. Kate Moss

kate-moss.jpg

İngiliz model Kate Moss, pek çok magazin programı tarafından yakalanan fotoğraflarıyla uyuşturucu ve kokain kullandığını belli etmekteydi. Son yıllarda yaşadığı değişimle uyuşturucuyu bıraktığını herkese kanıtlayan güzel model hayranlarının ümidini boşa çıkarmadı.


13. Steven Tyler

steven-tyler-001.jpg

Henüz 16 yaşında uyuşturucu kullanmaya başladığını açıklayan ünlü yıldız Steven Tyler, bunu zamanla bırakacağını ve kurtulmak istediğini dile getirdi. Aradan geçen uzun yıllar sonra dediğini yapan yıldız herkese derin bir nefes aldırdı.


14. Amanda Bynes

amanda-bynes.jpg

2013 yılında manşetlere düşen ünlü yıldız Amanda Bynes, annesinin açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Annesi; ''Onu kötü alışkanlıklarından kurtaracağız, bundan en ufak şüpheniz olmasın.'' demişti. Bu açıklamanın ardından kendisine çeki düzen veren yıldız adeta hayata yeniden geri döndü.


15. Mischa Barton

mischa-barton.jpg

Dünyaca ünlü Mischa Barton 2007 yılında yaptığı bir itiraf sonucu uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıkladı. Uzun yıllar sonra bu illetten kurtulduğunu açıklayan Mischa Barton; ''ailem ve ben çok mutluyum iyi ki de bırakmışım.'' dedi.


Önerilen İçerik: ''27'ler Kulübü; Onlar Aramızdan Çok Erken Ayrıldı!''

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum