Barbara Palvin Hakkında Daha Önce Duymadığınız 15 Bilgi

Dünyanın en büyük kozmetik ve giyim markalarıyla çalışmış, güzelliğiyle herkesi büyüleyen model Barbara Palvin hakkında merak ettiklerinizi bu içeriğimizde sizler için cevapladık. İşte Barbara Palvin ile ilgili şaşırtıcı gerçekler!
Barbara Palvin Hakkında Daha Önce Duymadığınız 15 Bilgi

Masmavi Gözleriyle Baş Döndüren Model; Barbara Palvin Hakkında Şaşırtıcı Gerçekler

Victoria’s Secret meleklerinden olan, dünyanın en büyük markalarıyla çalışan güzeller güzeli Barbara Palvin hakkında neler biliyorsunuz? Çok küçük yaşta güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayarak keşfedilen, muhteşem gözlere sahip ünlü model hakkında merak edilen gerçekleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. İşte Barbara Palvin hakkında şaşırtıcı gerçekler!

1. Güzeller güzeli Barbara Palvin, ününü bir tesadüfe borçludur. 13 yaşındayken annesiyle birlikte Budapeşte sokaklarında yürürken keşfedilmiştir. Güzel gözleri ve harika fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Palvin keşfedilmesinin ardından bambaşka bir hayata adım atmıştır. İlk fotoğraf çekimini ise ükesinin bir magazin dergisi olan Spur Magazine ile gerçekleştirdi. Ülkesinde modellik yaparken bir yandan da futbol oynama ve şarkı söyleme hobilerini sürdürdü.

guzeller-guzeli-barbara-palvin.jpg


2. Barbara Palvin, Asya’ya taşınıp modellik kariyerine başladıktan sonra L’Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine’in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria’s Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi dünyaca ünlü markalar için modellik yapmıştır. Ünlü manken Şubat 2012’de ise L’Oreal Paris’in elçisi olmuştur.

barbara-palvin-calistigi-markalar.jpg


3. Palvin’in dünya çapında ün kazanması, 2012 yılında düzenlenen Victoria’s Secret Fashin Show’da takvim kızı olarak yer alması sonucunda gerçekleşmiştir. Güzel model ayrıca models.com’un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilmiş ve yine 2013 yılında models.com “Money Girls” listesinde 23.sırada yer almıştır.

victoria’s-secret-fashin-show.jpg


4. Barbara Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ve Amerikalı aktris Brooke Shields’a benzerliğiyle konuşulmaktadır. 

natalia-vodianova.jpg


5. Ünlü güzel Barbara Palvin’in ismi 2010 yılında Macar bir model Kristof Somfai, 2012 yılında Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 2013 yılında One Direction grubunun ünlülerinden olan İrlandalı Niall Horan ve 2015 yılında ise Ünlü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran ile söylentilere karıştı. 

unlu-guzel-barbara-palvin.jpg


6. Barbara Palvin bir röportajında bir kez İzmir’e geldiğini ve Türkiye’nin muhteşem bir ülke olduğunu düşündüğünü açıklamıştır. 

barbara-palvin-hakkinda-gercekler.jpg


7. Bir röportajında ünlü model Barbara Palvin, cildinin iyi görünmesini her gün süt içmesine bağlıyor. Sütün onu her zaman dinç ve enerjik hissettirdiğine inanıyor. 

barbara-palvin-roportaj.jpg


8. Birçok modelin aksine Barbara Palvin’in dışarı çıkmak için hazırlanması sadece 15 dakika sürüyor. Bununla ilgili açıklamasında ise şu ifadelere yer veriyor: “Normalde 15 dakikada hazırlanırım, hiç oyalanmam. Günlük rutinim var, yarım saat duş yapıyorum, sonrasında saçıma şekil veriyorum. Yüzümü temizliyorum, BB krem sürüyorum, biraz rimel, biraz allık, bir de ruj, tamamdır!”

barbara-palvin-rutin.jpg

Önerilen İçerik; Dünyalar Güzeli Kendall Jenner Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.