Emilia Clarke Hakkında Bilmeniz Gereken 10 İlginç Bilgi!

Gülüşüyle, sade güzelliğiyle ve etkileyici oyunculuğuyla birçok insanın beğenisini kazanmış Emilia Clarke kimdir? Bu içeriğimizde Emilia Clarke hakkında bilinmeyen ilginç bilgileri araştırdık ve derledik. İşte Emilia Clarke hakkında bilgiler;
Emilia Clarke Hakkında Bilmeniz Gereken 10 İlginç Bilgi!

Emilia Clarke Hakkında Bilgi

Bir çok insanın Game Of Thrones dizisi ile tanıdığı güzel oyuncu Emilia Clarke kimdir? İşte etkileyici oyunculuğuyla ve güzelliğiyle kısa süre içerisinde milyonlarca hayran kitlesi elde etmeyi başaran Emilia Clarke hakkında bilinmeyenler;


1. Emilia Clarke küçük yaşlarda kaşları yüzünden arkadaşları tarafından rencide edilmiştir. Annesine kaşlarının çok kalın olduğunu ve aldırmak istediğini söylediğinde annesi kaşlarına asla dokundurmamıştır. Şimdilerde Clarke, kaşlarını aldırmadığı için annesine minnettar.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler.jpg


2. Emilia Clarke anevrizma hastasıdır. Game of Thrones dizisinin ilk sezonu bittikten sonra antrenörüyle birlikte spor yaparken bayılan oyuncu hastalığıyla ilk orada yüzleşmiştir. Ciddi sakatlıklara veya beyin kanamasına yol açan hastalık Clarke'ın 4 gün yoğun bakımda kalmasına neden olmuştur.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-001.jpg


3. Emilia Clarke Game Of Thrones'ta konuştuğu Dothraki dilinin yanı sıra 4 dil daha bilmektedir. Bu diller, İngilizce, Fransızca, Hintçe ve Almanca'dır.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-002.jpg


4. Emilia Clarke, şarkı söylemeyi ve müzik aletlerini çalmayı çok sevmektedir. Clarke, gitar, piyano ve flüt çalabilmektedir.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-003.jpg


5. Emilia Clarke'ın parmağında minik bir arı dövmesi bulunmaktadır. Bu dövmenin anlamı bilinmemektedir.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-004.jpg


6. Güzelliği ile gözleri kamaştıran Emilia Clarke 2015 yılında Esquire dergisi tarafından "Yaşayan En Çekici Kadın" ünvanına layık görülmüştür. 

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-005.jpg


7. Emilia Clarke'a "Grinin 50 Tonu" adlı filmde oynaması için teklif gelmiş fakat Clarke teklifi kabul etmemiştir. Kabul etmeme nedeninin ise şöyle açıklamıştır; "Muazzam işler yapan yönetmen Sam- Taylor Johnnson ile birlikte çalışmayı çok isterdim, fakat filmde çok fazla çıplak sahne olacağı için teklifini geri çevirdim. Hiçbir zaman çıplak olarak rol yapmam demedim, daha önce yaptım. Ancak, bu rolün beni dışarı çıkmak için mücadele edeceğim şekilde etiketleyeceğini düşündüm."

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-006.jpg


8. Emilia Clarke Game of Thrones dizisinin oyuncu seçmelerinde tavuk dansı yapmış ve olumlu tepki almıştır. Bu dans onu "Ejderhaların Annesi" yapmıştır.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-007.jpg


9. Emilia Clarke'ın ilk oynadığı "Triassic Attack" yani "Dinozor Saldırısı" adlı film 3.1 Imdb puanı almıştır. Bu film 2010 yılında çekilmiştir.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-008.jpg


10. Emilia Clarke öğrencilik yıllarında büyük geçim sıkıntıları çekmiştir. Clarke, evine gelen kirayı ödemek için 6 farklı işte çalışmaktaydı.

emilia-clarke-hakkinda-bilinmeyenler-009.jpg

Önerilen İçerik; Game of Thrones Hakkında 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum