Uçan Kaykay Üretildi

Lexus tarafından hayata geçirilen uçan kaykay büyük heyecan yarattı. Dünyaca ünlü kaykaycı ile tanıtılan uçan kaykay büyük beğeni ile karşılandı.
Uçan Kaykay Üretildi

Filmlere bile konu olan uçan kaykay artık gerçek oldu. Japon otomobil üreticisi Lexus tarafından 18 ayda hayata geçirilen uçan kaykay Hoverboard’ın tanıtımı yapıldı. Barcelona’da gerçekleştirilen tanıtımın konuğuysa dünyaca ünlü profesyonel kaykaycı Ross McGouran’dı. Hover Park’ta Ross’un kullanımı ile tanıtılan Hoverboard’a ilgi çok büyük oldu. Tanıtıma gelenler telefonları ile Ross’un macerasını ölümsüzleştirdi.

Kaykaycılardan Tepki Geldi

Kaykay sevenlerin en çok merak ettiği uçan kaykay icat edildi. Hoverboard, sıvı nitrojen yardımı ve 197 derecede bulunan süper iletkenlerle etkileşime geçerek havada süzülebiliyor. Suyun üzerinde de gitme özelliği bulunan Hoverboard üreticileri konuyla ilgili olarak, piyasaya sürme amaçlı olarak üretilmediğini sadece portatif olarak üretildiğini söyledi. Bu açıklama üzerine kaykaycılar tepki gösterdi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.