Uçan Kaykay Geliyor

Lexus firması uçan kaykay ürettiğini ve yakın zamanda tanıtımının yapılacağını açıkladı.
Uçan Kaykay Geliyor

Uçan kaykay denilince akla ilk olarak “Geleceğe Dönüş” filmi geliyor. Filmde yer alan uçan kaykaya birçok kişi özenmiş ancak o zamanlar böyle bir imkan olmadığından herkesin hevessi kursağında kalmıştı. Son olarak geçtiğimiz yılda Hendo isimli firma uçan kaykay ürettiğini duyurmuştu. Ancak tanıtımda kaykayın sadece özel bir zemin üzerinde uçtuğu gözlerden kaçmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise lüks otomobil üreticisi Lexus firmasından bir sürpriz geldi. Firma uçan kaykay ürettiğini açıklayarak yine insanları heyecanlandırdı. Bir tanıtım filmi de yayınlayan Lexus bu kez kişileri gerçek anlamda ikna etti.

Lexus Uçan Kaykay

Uçan kaykay ile ilgili herhangi bir bilgi verilmese de yayınlanan tanıtım videosunda kaykaydan duman çıktığı görülüyor ve bu da kaykayın sıvı hidrojen soğutmalı, süper iletken mıknatıslar sayesinde uçabildiğini kanıtlıyor. Ancak kaykay hakkındaki diğer bilgiler şu an için sır gibi saklanıyor.

5 Ağustos 2015 tarihinde bir tanıtım yapacağını açıklayan Lexus tüm dünyada merak uyandırdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.