Tesla Kendi Kendine Şarj Eden Araba Üretti

Elektrikli araçlar konusunda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu konuda Tesla elektrikli araçları bir adım öteye taşıyacak bir gelişmeye imza attı.
Tesla Kendi Kendine Şarj Eden Araba Üretti

Son yıllarda otomotiv sektörü elektrikli araçlara yöneldi. Sürekli geliştirilen elektrikli araçlar dünyada popülerliğini artırmaya devam ediyor. Bu popülerlikle piyasada kendine büyük bir pazar alanı yaratan elektrikli araçlar, ülkemize de ciddi derece yatırımlar yapmaya devam ediyor. Çevre dostu olarak büyük ilgi gören bu araçların dezavantajı fiyatları. Normal araçlara göre iki kat daha pahalı olan bu araçlar toplumun her kesimine hitap etmiyor.

tesla-001.jpg

Siz Şarj Etmeyi Unutsanız Bile O Unutmayacak

Büyük ilgi gören elektrikli araçlar konusunda özellikle dünyanın sayılı otomotiv devlerinden Tesla bu alan üzerinde önemli çalışmalara imza attı. Tesla geliştirmiş olduğu elektrikli araçlarını bir adım daha öteye taşıyarak elektriğini kendi üreten araç geliştirdiğini açıkladı. Geliştirdiği otomatik şarj ünitesi ile aracınızı otoparka bıraktığınızda otomatik şarj olmaya başlıyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.