Volkswagen Scooter Üretti

Alman otomobil devi Volkswagen üç tekerlekli scooter üretti.
Volkswagen Scooter Üretti

Pek çok araba markasını bünyesinde barındıran Volkswagen geçtiğimiz günlerde “Last Mile Surfer” adını verdiği üç tekerlekli scooter aracını tanıttı.

Volkswagen ürettiği scooter doğa dostu olmasıyla dikkat çekiyor. Üzerinde güçlü bir elektrikli motor bulunan araç dolu bataryasıyla 20 km yol yapabiliyor. Böylece gideceğiniz yere enerji tasarruf ederek gitmenizi sağlıyor.

Tasarımıyla da farklı olan Last Mile Surfer katlanabilir bir yapıya sahip. Araç son derece rahat, taşınabilir ve 11 kilogramlık yapısıyla doğa dostu olduğu kadar kullanıcı dostu olduğunu da belli ediyor.

volkswagen-last-mile-surfer.jpg

Scooter’ın üzerinde en fazla dikkat çeken detay ise Volkswagen’in amblemi. Araç üzerinde büyük bir amblem kullanan Volkswagen adeta ben buradayım diyor.

Volkswagen yetkilileri aracın tamamen konfor için üretildiğini ve konforuna düşkün bireyler tarafından kullanıma açık olduğunu vurguladı.

Piyasaya 2016 yılında sunulması beklenen Last Mile Surfer’ın yaklaşık olarak 1000 Euro civarında olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.