Yeni Morgan AR Plus 4 Tanıtıldı

İngiliz otomobil üreticisi Morgan 65. yaşını kutlamak için özel üretim olan ve sadece 50 adet üretilen Morgan AR Plus 4 aracını tanıttı.
Yeni Morgan AR Plus 4 Tanıtıldı

İngiliz üretici Morgan firması geçtiğimiz günlerde 65. yaşını kutladı. Bu kutlamayı özel kılan ise firmanın sadece 50 adet ürettiği Morgan Ar Plus 4 oldu.

Ana hatları diğer Morgan araçlardan farklı olmayan arabada sadece tamponlar iptal edilirken koyu renkli ön panjur ve led aydınlatma sabit kalmış.

Morgan R Plus 4 İç Kısım

İç kısmı günümüz teknolojisinin aksine gayet sade olan aracın koltukları dayanıklı deri kumaş ile kaplanmış. Araçta alüminyum plakalı beyaz zeminli göstergeler dikkat çekiyor. Tıpkı eski Morgan araçlara benzetilen iç dizaynda herhangi bir değişiklik yapılmamış.

Morgan R Plus 4 Motoru

Aracın motoru ise 2 litre hacmi ile tam 225 beygir güç üretebiliyor. Motorun görünen bölümleri karbon fiber ile kaplanmış ve hoş bir görüntü elde edilmiş. 900 kilogram olan aracın nadir değişen parçalarından biri fren sistemi. Yeni fren sistemine sahip arabada ayarlanabilir süspansiyon ve güçlendirilmiş şasi bulunuyor.

Fiyatı henüz açıklanmayan Morgan R Plus 4 aracı için şimdiden sipariş sırasına girildiği açıklandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.