Samsung'dan Yeni Kablosuz Hoparlörler

Güney Koreli teknoloji devi Samsung üç adet yeni kablosuz ve 360 derece ses yayabilen hoparlörünü görücüye çıkarttı.
Samsung'dan Yeni Kablosuz Hoparlörler

Geliştirdiği akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve diğer ürünlerin yanında aksesuar ve yan donanımlar üzerinde de çalışan Samsung son olarak amiral gemileri olarak anılan Galaxy S6 ve Galaxy Note 5’i duyurmuştu. Samsung şimdi de müzikseverler için çalıştı ve kablosuz hoparlörlerini tanıttı.

Silindir tasarımıyla göze çarpan hoparlörler büyüklüğüne göre R5, R3 ve R1 olarak adlandırıldı. Üç hoparlörün de tasarımı birebir aynı olmasına rağmen boyut ve ses çıkış kalitesi farkları var.

Samsung Kablosuz Hoparlör

Hoparlörlerin silindirik bir tasarıma sahip olmasının nedeni ise 360 derece ses verebilmeleri olarak amaçlandı. Bu sayede her yere ses verebilen cihazlar, sesi çok ve yüksek kalitede kullanıcılarına sunuyor.

Tasarımlarıyla görenlerden tam puan alan hoparlörler üst kısımlarında kullanıcıların müziği kontrol edebilmesi için tuşlar barındırıyor. Samsung’un “Wireless Audio 360” ailesine aldığı cihazlar Wi-Fi bağlantısı da sunuyor. Böylece kullanıcı kablolar ile uğraşmadan rahatlıkla hoparlörü kullanabiliyor.

Samsung Kablosuz Hoparlör

Aynı zamanda “Multiroom” uygulamalarına da destek veren cihaz iOS ve Android bağlantısı da sunuyor. Bu sayede hoparlöre bağlanan kullanıcı telefon üzerinden de cihazı kontrol edebiliyor. Multiroom uygulaması aynı zamanda kişilerin müzikleri rahatlıkla bulabilmelerine ve playlist oluşturabilmelerine yardımda bulunuyor.

2015’in son dönemlerinde satışa çıkacağı belirtilen R5, R3 ve R1’in fiyat etiketi ise boyutlarına ve ses kalitelerine göre değişkenlik gösterecek. En büyük boyutu 399 dolar olacak hoparlörün en küçük boyutu ise 199 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.