Adobe Photoshop Mobil Uygulamalara Geliyor

Adobe firması, mobil uygulamalara kendi photoshop programını uyarlıyor.
Adobe Photoshop Mobil Uygulamalara Geliyor

Adobe firması, hızla gelişen akıllı telefon uygulamaları pazarında kendisine yer edinmeye hazırlanıyor. Dünyada milyonlarca kullanıcının severek kullandığı Adobe, ilk olarak Project Rigel adında uygulamasını sahaya sürecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Adobe Dijital Görüntüleme Müdürü Manu Anand, fotoğraflar üzerinde profesyonel oynamalar yapabilmek için artık bilgisayara gerek duyulmayacak akıllı telefon uygulaması geliştirdiklerini duyurdu.

adobe-photoshop.jpg

Piyasadaki Photoshop Programlarını Bitirecek

Adobe Creative Cloud uygulaması üzerinde tasarlanan Project Rigel uygulaması içerisinde birçok özellik barındırıyor. Uygulamayla ilgili yüzeysel detaylar veren Anand, bulanıklaştırma, krop, sıvılaştırmak, pürüzsüzleştirmek, ışık, renk gibi fonksiyonların diğer uygulamalara oranla daha kaliteli olacağını söyledi. Ayrıca uygulama menüsünde sıvılaştırma fonksiyonuna da yer verilecek. Fotoğraflar üzerinde yüzü algıladığında göz, burun, ağız, çene ve yanak kısımları algılanarak oynama yapılabilecek. Bu kadar geniş özelliğe sahip uygulamanın ücreti ise 5-10 dolar civarı olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.