Müziğe Göre Renk Değiştiren Hoparlör

Amerikalı ses teknolojileri firması JBL müziğe göre renk değiştiren hoparlörünü görücüye çıkarttı.
Müziğe Göre Renk Değiştiren Hoparlör

Teknolojinin gelişmesi hayatımızda olumlu bir yer edindiği gibi renklendiriyor da. Amerikalı ses teknolojisi firması olan JBL müziğin ritmine ve dalgalarına göre renk değiştiren hoparlörünü tanıttı.

İki yıl önce Pulse serisini çıkartan ve ailenin ilk ferdini satışa sunan JBL uzun bir aradan sonra yeni serisi Pulse 2’yi tanıttı. Geliştirilen ses teknolojinin yanında tasarımıyla da odak noktası olan yeni hoparlörün en dikkat çekici özelliği ise müziğe göre renk değiştirmesi oldu.

JBL Pulse 2

Müziğin uyumuyla renk değiştiren Pulse 2 akıllı telefonunuzla da bağlantı kurabiliyor. Cihazınıza indirdiğiniz uygulaması sayesinde istediğiniz renkleri ayarlayabildiğiniz cihaz müziğe göre hareket ediyor ve çok şık bir görüntü sunuyor.

JBL Pulse 2 dayanıklılığıyla da şaşırtıyor. Su sıçramalarına karşı dayanıklı olan hoparlör bu özelliği sayesinde deniz kıyısında ya da havuz başında rahatlıkla kullanılabiliyor. Cihaz JBL Connect özelliği ile de 3 adet Pulse 2’yi aynı anda kullanma imkanı veriyor.

Cihazınıza kablosuz bağlantı sağlayan Pulse 2 aynı zamanda üzerinde bir de mikrofon taşıyor ve böylece akıllı telefonunuza bağlı halde iken gelen aramalara rahatlıkla cevap verebilmenizi sağlıyor.

JBL Pulse 2

Kutu içeriğinde bir adet şarj aleti ile çıkan hoparlör bir defa şarj edilmesi halinde 10 saat boyunca kesintisiz olarak müzik çalabiliyor.

Bu ay içinde yurt dışında satışa çıkması beklenen JBL Pulse 2’nin fiyat etiketinin ise 199 dolar olacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.