Samsung Note 5'i Bedava Dağıtıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmek için Ultimate Test Drive adı verdiği uygulamayı hayata soktu.
Samsung Note 5'i Bedava Dağıtıyor

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5’i tanıtarak akıllı telefon pazarına son derece güçlü giriş yapan Samsung şimdi de yaptığı uygulamayla iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmek istiyor.

Hayata geçirdiği Ultimate Test Drive programı kapsamında firma iPhone kullanıcılarına S6 Edge Plus ya da Note 5 cihazlarından birini bir aylık ücretsiz kullanması için veriyor. Aynı zamanda yanında operatör sevisi de sağlayan firma iPhone kullanıcılarını Samsung’a geçirmek için çabalıyor.

Programa katılmak ise son derece basit. Kullandığınız iPhone cihazının Safari uygulaması üzerinden belirtilen siteye giriş yapıp hangi telefonu kullanmak istediğinizi seçiyorsunuz. Gerekli bilgileri de doldurduktan sonra sadece 1 dolar hizmet bedeline tabi tutuluyorsunuz. Ardından onay işleminiz gerçekleşirse cihazınız adresinize gönderiliyor.

İstediğiniz operatörü de site üzerinden seçebilirsiniz. Tüm bunları da Samsung karşılıyor. Size sadece telefonu 1 ay kendi cihazınız gibi kullanmak kalıyor.

Ultimate Test Drive

Samsung hiçbir özellikten maruz kalmamanız adına iPhon’unuzdaki verilerinizi denediğiniz Samsung cihazına atmanız için telefonun yanında bir de Smart Switch kablosu gönderiyor. Böylece telefonu tamamıyla özelleştirebiliyorsunuz.

Seçtiğiniz cihazlardan biri size geldikten sonraki 30 gün boyunca hiçbir kısıtlama olmadan sizin oluyor. Samsung telefon sizdeyken sizi son derece mutlu etmek istiyor. Bu tecrübeden memnun kalmanızı sağlıyor ve sonraki telefonunuzun Samsung marka olmasını istiyor.

Cihazı 30 gün boyunca kullandıktan sonra 5 gün içerisinde Samsung’un anlaşmalı olduğu şirketlerin biriyle geri göndermeniz gerekiyor. Telefonu geri göndermediğiniz takdirde cihazın normal satış fiyatını Samsung’a ödemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer telefon sizdeyken herhangi bir hasar meydana gelirse de firmaya 100 dolar hasar payı ödüyorsunuz.

Şu an için Ultimate Test Drive programı sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde sürüyor. Programın Avrupa kıtasına gelip gelmeyeceği, gelirse de hangi ülkelerde uygulanacağı bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.