Samsung'dan Yeni Windows 10'lu Tablet

Samsung’un bu sene sonuna doğru 12 inç boyutunda bir Windows 10 işletim sistemli tableti satışa çıkartacağı iddia edildi.
Samsung'dan Yeni Windows 10'lu Tablet

Samsung daha önce birkaç kez denediği Windows 10 işletim sistemli tabletlerde ısrar edeceği iddia edildi. Bu kez 12 inç boyutunda dev bir tabletin bu sene sonunda satışa çıkartılacağı konuşuluyor.

Samsung Ativ Tablet

Daha önce Ativ markası altında Windows 10’lu tablet üreten Samsung, Android işletim sistemine sahip tabletleri kadar başarı yakalayamamıştı. Ancak Windows 10’da inat edecek olan Samsung yeniden bu işletim sistemini kullanan tablet üretecek.

Cihaz 12 inç büyüklüğünde bir ekranı taşıyacak. Super AMOLED ekrana sahip olacak tabletin 3840x2400 çözünürlükte bir görüntü kalitesi sunması bekleniyor. Böylece cihaz kullanıcılarına daha net görüntüler sunabilecek.

Tablet üzerinde Intel Core M işlemciyle gelecek. Bu güçlü işlemciyi de 4GB RAM destekleyecek. Bu sayede cihaz üzerinde işlem yapan kullanıcılar hiç zorlanmayacak.

Samsung Ativ Tablet

Cihaz son zamanların en ince tabletlerinden biri olacak. Sadece 6.2 mm olacağı tahmin edilen tablet üzerinde Stylus Pen’de bulunacak. Bu kadar inceliği günümüzde akıllı telefonlar dahi zor yakalarken bir tablette nasıl olacağı merakla bekleniyor. Cihaz ince olduğu kadar hafif de olacak. 600 gram olması beklenen tablet böylece rahatlıkla taşınabilecek.

Samsung’un Windows 10’lu bu tableti ne zaman ve hangi fiyatla piyasaya sunulacağı bilinmezken teknoloji uzmanları cihazı bu senenin sonuna doğru bekliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.