Samsung'dan Nostaljik Telefon

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung nostaljik kapaklı telefonu teknolojiyle birleştirdi ve ortaya G9198 modelini çıkarttı.
Samsung'dan Nostaljik Telefon

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung son olarak amiral gemisi olarak gösterilen Samsung S6 Edge+ ve Galaxy Note 5’i satışa sunmuştu. Firma şimdi de nostaljik telefonları özleyenler için yeni bir model geliştirdi.

Samsung G9198

Samsung geliştirdiği telefona G9198 adını verdi. Cihaz kapaklı olmasıyla nostaljik bir havaya sahipken teknolojisiyle de günümüz telefonlarına taş çıkartıyor. Telefon 3.9 inçlik Super AMOLED ekran taşıyor. 382 ppi piksel yoğunluğuna sahip cihaz son derece kaliteli görüntüler sunuyor.

Hız bakımından da son derece güçlü olan telefon SnapDragon 808 işlemciye sahip. Aynı zamanda Adreno 418 görüntü işlemcisine sahip olan cihazı 2 GB RAM destekliyor ve böylece birçok işlemin son derece hızlı üstesinden gelebiliyor.

Samsung G9198

G9198’un kamerası ise Samsung’un amiral gemisi olarak görülen Galaxy S6 yarışacak cinsten. Telefon arka tarafta 16 MP kamera bulundururken ön tarafta 5 MP bir kamerası bulunuyor. Bu da cihazın son derece kaliteli fotoğraf çekmesini sağlıyor.

16 GB dahili hafızaya sahip olan telefonun microSD kart desteği sayesinde hafızası 64 GB’a kadar artırılabiliyor. Aynı zamanda tüm bu işlemleri yaparken zorlanmaması için üzerinde 2020 mAh gücünde bir batarya bulunuyor ve kullanıcılara rahatlıkla yetiyor.

Samsung G9198

Ay sonunda Çin pazarında satışa sunulması beklenen telefonun Avrupa pazarına açılıp açılmayacağı bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde LG’nin Avrupa pazarına kapaklı bir telefon ile girmesinin ardından aynı hamle Samsung’dan da bekleniyor. Yanı cihazın Asya dışına çıkmasına muhtemel gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.