Sınıfının Kralı Xiaomi Redmi Note 2

Çinli teknoloji firması Xiaomi fiyat performans odaklı ürettiği yeni telefonu Redmi Note 2’yi tanıttı.
Sınıfının Kralı Xiaomi Redmi Note 2

Çin’in akıllı telefon pazarında Meizu ile tek başına savaşan Xiaomi bu kez amiral gemisi olarak anılan telefonunu piyasaya sürdü. Cihaz tamamen fiyat ve performans odaklı ancak rakibi Meizu MX5’in neredeyse yarı fiyatına sahip.

Xiaomi firması yeni telefonu olan Redmi Note 2 yüksek performansıyla kullanıcı etkilemeyi başardı. Cihaz Android işletim sistemine sahip olarak kullanıcılarla buluştu. Üzerinde 5.5 inç Super AMOLED ekran taşıyan Redmi Note 2 382 ppi piksel yoğunluğuyla kaliteli görüntüler sunuyor.

Xiaomi Redmi Note 2

SnapDragon 808 model işlemci tam 8 çekirdekten oluşuyor. 64 bit olan işlemciyi 2 GB RAM destekliyor ve böylece cihaz işlemleri kolaylıkla yapabiliyor.

Kamera özelliklerinde de ileri teknoloji kullanılan cihaz arka tarafra 13 MP kameraya ön tarafta ise 5 MP kameraya sahip. Günümüzde yüksek sınıfta kullanılan kamera Redmi Note 2’de de bulunuyor ve fiyatı performans olarak kullanıcıları sevindiriyor.

xiaomi redmi note 2

Tüm bu işlemleri kolaylıkla kaldırabilmesi ve sürdürebilmesi için cihaz üzerinde 3060 mAh gücünde batarya kullanılmış. Böylece telefon ile tüm işlemlerinizi yaptığınızda bile batarya konusunda sıkıntı yaşamanız engelleniyor. Aynı zamanda cihazın şarjı bitse bile hızlı şarj özelliği sayesinde 1 saatte %100 şarj olabiliyor.

Xiaomi Redmi Note 2

Tüm bu özellikler karşısında telefonun fiyatı ise gerçekten duyanları şaşırtıyor. Telefon farklı hız ve hafıza özellikleriyle birlikte fiyatlarını da çeşitleniyor. Cihazın en düşük olarak ise 124 dolardan (16 GB) başlıyor. Diğer bir seçeneği ise 140 dolar (32 GB) fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Bu fiyat ve özelliklere bakarak telefona sahip olmak isteyen kullanıcıların biraz beklemesi lazım. Zira telefon dün itibarıyla Çin pazarına çıktı ancak Avrupa’ya sunulması biraz zaman alacak gibi görünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.