İşte Meizu MX5

Çinli teknoloji devi Meizu fiyat ve performans odaklı olan yeni telefonu MX5’i alıcılara sundu.
İşte Meizu MX5

Çin akıllı telefon pazarının en gözde markası olan ve dünya pazarında henüz yeni duyulmaya başlayan Meizu performas ve fiyat odaklı olarak ürettiği yeni akıllı telefonu MX5’i görücüye çıkarttı.

Kullanıcılarına yüksek performans ve az fiyat sunan Meizu bir kez daha bu düşüncesine uygun bir telefon üretti. Telefon yüksek özellikleriyle göz doldururken fiyatıyla da kullanıcıları sevindirdi.

Aynı özelliklere sahip günümüzdeki bir akıllı telefonun neredeyse dörtte bir fiyatında olan MX5 dünya pazarına sunuldu.

Meizu MX5

Meizu MX5 üzerinde taşıdığı özellikler ile şaşırtıyor. Android işletim sistemine sahip telefon metal ve oldukça şık bir kasayla birlikte geldi. Cihaz üzerinde 5.5 inçlik AMOLED ekran ile kullanıcılarına yüksek kalite görüntü sunmayı hedeflerken 7.6 mm kalınlığıyla da göz kamaştırıyor.

Yeni Meizu MX5 Mediatek marka 64 bit işlemciye sahip. 8 çekirdekli olan işlemciyi 3 GB RAM destekliyor ve böylece telefon işlem yaparken hızlı ve zorlanmadan yapabiliyor.

Meizu MX5

Telefon selfie severler için de vazgeçilmez özellikler taşıyor. 20.7MP arka kamerası olan telefon karanlık ortamlar için de çift LED taşıyor. Aynı zamanda bu kaliteli kamerayla 4K çekim yapabiliyor. Ön tarafta ise 8 MP geniş açı bir kamera bulunuyor. Cihazın ön kamerasının geniş açılı olması muhteşem selfie’lerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Hafıza olarak ise 16, 32 ve 64GB seçenekleri sunuyor.

Meizu MX5

MX5 batarya konusunda da oldukça kuvvetli. 3150 mAh bütünleşik batarya bulunan telefon hızlı şarj özelliğine de sahip. Tam 1 saatte %100 şarj olabiliyor. Ayrıca telefon son güvenlik sistemlerine sahip telefon üzerinde parmak izi okuyucusu bulunduruyor.

Meizu’nun performansı son derece yüksek olan telefonlarının ise fiyatları şaşırtıyor. Hafıza boyutuna  göre fiyat sunan telefonun en düşük fiyatı 290 dolar’dan (16GB) başlıyor ve sırasıyla 320 dolar (32 GB), 390 dolar (64 GB) olarak sıralanıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.