Microsoft'un Yeni Gözdesinin Özellikleri Sızdırıldı

Microsoft’un henüz resmi bir açıklama getirmediği telefon internete sızdırıldı.
Microsoft'un Yeni Gözdesinin Özellikleri Sızdırıldı

Nokia’nın akıllı telefon pazarındaki yerini alan Microsoft uzun süredir üzerinde çalıştığı ancak resmi olarak açıklamadığı telefonun özellikleri sızdırıldı.

Son iddialara göre Surface adıyla çıkarttığı tablet sayesinde iyi bir satış rakamı yakalayan şirket yeni çıkartacağı telefona da Surface adını verecek. Böylece akıllı telefonun da daha fazla satış yapması sağlanacak.

İddialara göre Surface’in üzerinde 5.5 inçlik QHD Clearblack bir ekran bulunacak. Aynı zamanda ekran son teknoloji olan Gorilla Glass 4 ile korunacak. Böylece herhangi bir çarpmaya karşı dayanıklı olacak. Ayrıca Surface alüminyum ve magnezyum karışımı sert bir alaşımdan yapılacak.

Microsoft Surface

Cihaz gücünü üzerined bulunan Intel Atom X3 işlemcisinden alacak. 64 bit olacak olan işlemciyi 4 GB kapasitesine sahip RAM destekleyecek böylece telefon tüm işlemleri hızlı bir şekilde yapabilecek. Eğer telefon 4 GB ile gelirse günümüz akıllı telefonlarından çok daha hızlı olacak.

Kamera konusunda ise çok güçlü bir şekilde gelecek olan telefonun arka kamerası PureView Zeiss teknolojisiyle donatılacak ve tam 21 megapiksel olacak. Ön kamera ise yine Zeiss olacak ve 8 megapiksel kalitesinde olacak. Kullanıcılar telefon ile çok kaliteli selfie’ler çekebilecek.

Diğer akıllı cihazlarda hafıza sorunu yaşayan kullanıcılar Surface’de hafızaya doyacak. 64 ve 128 GB olarak iki çeşit hafıza seçeneğine sahip olacak olan cihazda bir de microSD kart desteği olacak ve böylece kullanıcılar hafızayı rahatça artırabilecek.

Microsoft Surface

Surface tıpkı tablet modelinde olduğu gibi telefon modelinde de stylus kalem ile gelecek ve cihazda USB-C desteği bulunacak. Microsoft ilk olarak kablosuz şarj özelliğini de Surface telefonunda kullanacak.

Şimdilik iddia aşamasında olan bu konuların gerçeklik değerleri bilinmiyor. Eğer iddialar gerçek çıkarsa Microsoft çok güçlü bir telefonla piyasa giriş yapacak ve ivmeyi yukarıya çekecek demektir. Bekleyip göreceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.