Rüyada Terlemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada terlemek ne manaya gelir? Rüyasında terlediğini gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında rüyada aşırı terlemek hakkında ne yazar? İşte cevaplar...
Rüyada Terlemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Terlemek Görmek

Rüyada Terlemek Görmek

Rüyada terlemek görmek, mutsuz ve huzursuz olacağına, zor günlerin yaklaşacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşayacağına, depresyona gireceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarının bazılarına göre rüyada terlemek görmek, sıkıntı ve mal olmak suretiyle iki şekilde yorumlanmıştır. Bu yorumculara göre rüyasında istemediği halde terlediğini gören ve bu durumdan rahatsız olan kimse için rüya yorumu sıkıntılı günlerin geleceği, iş yaşamında sıkıntılar yaşayacağı veya aile içinde biriyle tartışacağı şeklindedir. Bu yorumcuların kimisi ise rüyada terlemek hakkında mal sahibi olmak demişlerdir. Kişi rüyasında çalışıyor ve terliyorsa dünya hayatında da çalışır ve kazanır denir. Lakin rüyada terinin kötü koktuğunu görmek, elde edilecek malın kötü bir yolla geleceğine işarettir. Bu durum hakkında yorumcular kötü isim yaparak ya da insanların nefretini kazanarak elde edilecek mal olduğunu belirtmişlerdir.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada terlemek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Terlemek Görmek

Rüyasında terleyen kişi kimi yorumculara göre sıkıntılarından ve hastalığından kurtulur. Kimisi ise ter mal elde etmektir der. Bazı yorumculara göre terlemek sıkıntıya girmek demektir.


Rüyada Koltukaltının Terlediğini Görmek

Koltukaltı terlemesi rüya sahibini rahatsız ediyor ve utandırıyorsa bu sıkıntı demektir. Çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde yanlış bir hareket yapıp yüzünüzün kızaracağı manasına gelir. Eğer rüyada ter kokmak ve durumdan rahatsız olmak görülüyorsa bu sağlık sorunlarına ve maddi kayba işaret eder.


Rüyada Hamamda Terlemek

Hamamda terlediğini gören kimse için bu rüyanın manası sıkıntıdır. Normalde terlemenin aksine hamamda terlemek sıkıntılı işlerin, ağır yüklerin altına girmek demektir. Rüya sahibi için zorlu günler manasına gelir.


Rüyada terlemek görmek

Rüyada terlemek görmek, kişinin sıkıntılarının devam edeceği demektir. Rüya sahibinin uzun zamandan beri çalıştığı bir işte sorun yaşayacağına, maddi gelirinin azalacağına, zor günler geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Elleri Terlemek

Normalde olmadığı halde rüyasında elleri terleyen kimse mal elde eder. Ellerinin terlemesi emeklerinin karşılığına işarettir. Çabalarının mükafatını görecek ve mutlu olacaktır denir.


Rüyada Terleyen Bebek Görmek

Rüyada bebeğin terlediğini görmek onun için sağlık demektir. Bebeğin teri güzel kokar bu sebeple terleyen bebek hayra yorulur. Kimi yorumcuya göre terleyen bebek kısmet demektir.


Rüyada Ter Damlası Görmek

Rüyada aşırı terlemek görmek, mal kaybı demektir. Terin damladığını gören kimsenin malı eksilir denir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum