Rüyada Muhafız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada muhafız görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında muhafız gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada muhafız bölüğü görmenin veya muhafız olduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Muhafız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Muhafız Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada muhafız görmek, rüya yazarları tarafından insanı fenalıklardan uzaklaştıran şeylere yorulur. Rüyasında muhafız gören kimsenin şeytandan kendisini sakınmak amacıyla verdiği sadakaya, ibadete yönelmesine, evin bahçesinde bulunan sadık bekçi köpeğine, evi korumak için kurulan kamera ve alarm sistemlerine delalet etmektedir. Ayrıca rüyada görülen muhafız rüya sahibinin güvenliğinin ve mutluluğunun da sembolü olarak delalet etmektedir.

Rüyada muhafız alayı görmek, rüyasında muhafız bölüğünü tören alanında gören kişinin rüyası kendisi için değerli bir misafiri ağırlayacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüya seyahate, güvenliğe ve sağlık sorunlarından korunmaya da delalettir. Rüyanızda önemli kimselerin muhafızlarını görmeniz ise rüya sahibinin dini vecibelerini yerine getirdiğine, geceleyin zikir ettiğine yorulurken; bu rüya kimi zaman kötü söze, fenalık düşünen birisine ve unutkanlığa da alamettir. 

Rüya tabirlerine göre muhafızla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir


Rüyada Muhafız Olmak

Kişi rüyasında muhafız olduğunu görüyorsa bu ona çevresindeki insanların güvendiğinin ve kişilik sahibi düzgün bir insan olduğunun kanıtıdır.


ruyada-muhafiz-gormek.JPG

Rüyada muhafız görmek, kişinin kendisini düşünmeden önce sevdiği insanları iyiliğini ve rahatını düşüneceği demektir. Rüya sahibinin hoşgörülü ve temiz kalpli birisi olacağı, etrafındaki insanları incitmeyeceği, onlara tatlı dille hitap edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Muhafızı Dövdüğünü Görmek

Rüyasında muhafızı dövdüğünü gören kişinin, normal yaşantısında büyük bir sorunla karşılaşacağına, bu sorunu ortadan kaldırmak için büyük çaba sarfedeceğine, kendisini boş yere yıpratacağına alamet eder.


Rüyada Muhafızla Tartıştığını Görmek

Rüyada muhafızla tartıştığını görmek, rüya sahibinin büyük işler başaracağına, hayatı boyunca çok para kazanacağına, rahat ve huzurlu bir ömür sürdüreceğine işaret etmektedir.


Rüyada Muhafızla Konuştuğunu Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında muhafızla konuştuğunu görmek, kişinin sevdiği insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bu durumun kişiye maddi ve manevi anlamda zarar vereceğine, kendisini iyi hissetmemeye başlayacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum