Rüyada Tepsi Görmek Ne Manaya Gelir?

Rüyada tepsi görmek ne manaya gelir? Rüyasında tepsi gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Merak ettiğiniz cevaplar, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Tepsi Görmek Ne Manaya Gelir?

Rüyada Tepsi Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada tepsi görmek, kısmet ve rızık manalarına gelir. Rüyasında tepsi gören kimse için, tepsinin temiz olması güzel, kirli olması çirkin kısmet demektir. Ayrıca yorumculara göre rüyada görülen sini dolu ise rızık bolluğuna, boş ise kıtlığına işaret eder. Tepsi içinde sunulan tatlı ise hayra yorumlanır, acı ya da ekşi ise tam aksi yorum yapılır. Rüya sözlüğü yorumcuların sözlerinde ve rüya tabiri kitaplarında yer alan yorumlara göre rüyada tepsi görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Tepsi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tepsi görmesi rızık demektir. Tepside ikram edilen nimetlerin olması bol rızka, boş tepsi ise kıtlık manasına gelir.


Rüyada Boş Tepsi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında boş tepsi görmesi göre rızık azlığı manasına gelirken kimi yorumculara göre gerçekleşmeyecek arzular manasına gelir.


Rüyada Tepside Tatlı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tepside tatlı görmesi tatlı olduğunu görmek sevilen ve değer verilen kimseye işarettir. Tepsiyle baklava görüyorsanız bu kişi ile birlikte iş yapacağınıza ve karşılıklı menfaat elde edeceğinize yorulur. Sevdiğiniz kimse ile aynı tepsiden tatlı yiyorsanız o kimseler ile aranızdaki bağ kuvvetlenecektir denir.


Rüyada Siniyi Sıyırmak

Rüya sahibinin rüyasında siniyi sıyırdığını görmesi sinide kalan yemek artıklarını sıyırmak ya da son lokmayı almak bereket demektir. Hanenize gelecek berekete yorumlanır.


Rüyada Tepsinin Dibini Yalamak

Rüya sahibinin rüyasında tepsinin dibini yalaması dökülen kırıntıları topluyor yahut dibinde kalan yağı ya da şerbeti yaladığınızı görüyorsanız o zaman evinize kıtlık gelecek ve hanenizin bereketi kaçacak demektir.


Rüyada Tepsiyi Düşürmek

Rüya sahibinin rüyasında tepsiyi düşürdüğünü ve içindekilerin saçıldığını görmesi kimse için başlanan işin yarım kalacağına ve çabaladığı işin sonunda hüsrana uğrayacağı rivayet edilir.


Rüyada Gümüş Tepsi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gümüş tepsi görmesi yi huylu kadın ve müjde verecek kimse demektir. Kimi yorumculara göre ise çocuğu olmayanlar için çocuk haberidir. Evlenmek isteyenlere bekledikleri fırsatın geleceğini haber verir.


Rüyada Bakır Tepsi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bakır tepsi görmesi yardım alacağınız ve size hayrı dokunacak kişiye işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.