Rüyada Kaya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaya görmek neyi ifade eder? Rüyada kaya görmek, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? İşte sizler için derlediğimiz rüyada kaya görmenin çeşitli yorumları ve açıklamaları...
Rüyada Kaya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kaya Görmek

rüyada kaya görmek

Rüyada kaya görmek, rüya sahibinin zor, sert ve kesin kararlar alan bir kimse olduğuna yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin sabit fikirli ve inatçı bir yapısı olduğuna delalet eden bu rüya, onu caydırmanın ya da yolundan döndürmenin zorluğuna delalet etmektedir.

Rüyada kaya görmek, bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı güç ve sağlamlık anlamına yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kaya görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kayaya Tırmanmak

Rüyada kayaya tırmanmak, rüya sahibi için imkansız görünen hayallere işaret eder. Kişinin ne kadar zor olursa olsun bu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır. Rüyada kayaya tırmanmak, kişinin istediği hayata kavuşacağına, bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Kaya Kırmak

Rüyada kaya kırdığını görmek, rüya sahibinin inadını, sabit fikrini kıracak olmasına ve bir konuda geri adım atacağına işaret etmektedir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kaya kırmak, rüyayı gören kişinin hayırlı eşe ve evlada sahip olacağının habercisidir.


Rüyada Kayanın Düştüğünü Görmek

Rüyada kayanın düştüğünü görmek, rüya sahibinin yakınında bulunan başarılı, şan ve şöhret sahibi bir insana işaret eden bu rüya, aynı zamanda o kişinin hastalanacağına alamet eder.


Rüyada Kaya Üzerinde Oturmak

Rüya sahibinin hayatını zengin bir kimse üzerinde geçireceğine delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin ileride mal varlığı edineceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Altın Kaya Görmek

Rüyada altın kaya görmek, kişinin kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.


Rüyada Kayaların Altında Kaldığını Görmek

Rüya sahibinin ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalettir.


ruyada-kaya-gormek.jpg

Rüyada kaya görmek, aynı zamanda güç ve sağlamlık demektir. Rüya sahibinin rüyasında kaya görmesi, çelik gibi sağlam sinirleri olduğu ve kolay kolay manevi çöküntü yaşamayacağı anlamına gelir.


Rüyada Yuvarlanan Kaya Görmek

Rüyada yuvarlanan kaya görmek, kişinin uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağı, bahtının ve kısmetinin de açık olacağı anlamlarına gelir.


Rüyada Beyaz Kaya Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz kaya görmesi, kişinin hayal kırıklığına uğrayacağına, bütün hayallerinin suya düşeceğine, uykusuz geçen gecelerin son bulacağına alamet eder.


Rüyada Kayadan İndiğini Görmek

Kişinin rüyasında kayadan indiğini görmesi, rüya sahibinin başarılarının boşa gideceğine, çevresinden kötü bir haber alacağına, ilişkinin sona ereceğine rivayet eder.


Rüyada Kaya Üstünde Oturduğunu Görmek

Kişinin ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.


Rüyada Su ve Kaya Görmek

Rüyada su ve kaya görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.


Rüyada Kayalıklardan Su Aktığını Görmek

Kişinin sıkıntılarını dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.


Rüyada Dik Kaya Görmek

Rüyada dik kaya görmek, kişinin işleri düze çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında dik kaya görmesi, kişinin iş hayatında başarılı olacağına işaret eder.


Rüyada Suyun İçinde Kaya Görmek

Rüya sahibinin rüyasında suyun içinde kaya görmesi, kişinin rızkının artacağı, hayatı boyunca iyi şartlarda yaşayacağı, kısa zamanda işlerinde bol kazançlı başarı elde edeceği anlamlarına gelir.


Rüyada Uçan Kaya Görmek

Rüyada uçan kaya görmek, kişinin sorumluluklarını bir türlü yerine getirmeyeceğine, alın teri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında uçan kaya görmesi, kişinin maddi anlamda ferahlayacağı anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum