Rüyada Nefes Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nefes almak ne manaya gelir? Rüyasında nefes nefese kaldığını gören kimsenin bu rüyayı nasıl yorumlaması gerektiğini ve rüya tabirlerinde nefes almanın karşılığını tüm detaylarıyla anlatıyoruz.
Rüyada Nefes Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nefes Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nefes görmek, çok farklı manalara yorulur. İnsan, en temel reflekslerinden olan nefes alıp verme hareketinin çoğu zaman farkında olmaz. Bu sebeple rüyada nefes aldığını fark etmenin yolu ya boğulmaktır ya da güçlükle nefesini çevirmektir. Rüyasında nefes alamadığını ya da nefesini çeviremediğini gören kişinin iş hayatında başarılı olacağına delalet eder.


Rüyada Hızlı Hızlı Nefes Almak

Sık sık nefes aldığını gören kimse için kafasına takılan ve canını sıkan bir konudan bahsedilir.

ruyada-nefes-gormek.jpg

Rüyada nefes görmek, kişinin katlanılması çok zor olaylar yaşayacağına, fakat rüya sahibinin dayanıklı ve her şeye rağmen ayakta dik durabilen birisi olacağı demektir. Ailesinin kişiye bu zor zamanlarında destek olacağına ve ailesiyle birlikte mutlu mesut yaşayacakları anlamına gelmektedir.


Rüyada Nefes Darlığı Çekmek

Nefes alırken zorlanmak ve nefesini çevirememek hayırdır. Sıkıntıların biteceğine işaret eder.


Rüyada Nefes Alamamak

Rüyada nefessiz kalmak hastalık manasına gelir. Kimi yorumculara göre ise hayatındaki bazı şeyleri değiştireceğinin işaretidir.


Rüyada Nefesin Kokması

Nefesinin koktuğunu görmek, arkadan çevirilen oyun ve tuzak anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Son Nefesini Veren Kimse Görmek

Eğer gördüğünüz kişi hasta ise ölümüne işarettir.Tanımadığınız kimseyi gördüyseniz yakınlarınızdan biri ağır hastalığa tutulacak manasına gelir.


Rüyada Derin Nefes Alıp Vermek

Rüyasında derin nefes alıp verdiğini gören kişinin, çok sinirleneceği ve kendinden geçeceği bir olay yaşayacağına, bu olayı yaşadıktan sonra kişinin hayatında birçok değişiklik yapacağı rivayet edilir.


Rüyada Rahat Nefes Alıp Vermek

Rüyasında rahat nefes alıp verdiğini gören kişinin, yaşadığı sıkıntıların biteceğine, feraha ereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.


Rüyada Nefes Borusunu Görmek

Rüyasında nefes borusunu gören kişinin, mutlu ve huzurlu giden hayatının alacağı haberle kısa bir dönem bozulacağına fakat daha sonra rüya sahibinin toparlanacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.