Rüyada Akciğer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akciğer görmenin anlamı, yorumu ve akciğerle ilgili tüm rüya tabirlerini buradan öğrenebilirsiniz.
Rüyada Akciğer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Akciğer Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada akciğer görmenin anlamı, ferahlamak ve sevinmektir. Bu gelişmeler sayesinde bir anda sıkıntılarından kurtulacağına yorulur. Rüyada akciğer görmenin tabiri, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı olumlu gelişmelerdir. Bu gelişmeler sonucunda kişinin hayatında büyük değişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akciğer görmenin yorumu, iki farklı şekilde yapılır. Kişinin rüyada kendi akciğerini sağlıklı şekilde gördüyse uzun ömürlü olacağına işaret eder. Kişi eğer akciğerinin koktuğunu ve lekelendiğini gördüyse ömrünün kısa olduğuna delalet eder. Diğer yandan da rüya sahibinin her şeyden ümidini kesmişken hiç beklemediği anda işlerinin yolunda gideceği ve hayata tekrardan yeni umutlarla başlayacağına işaret eder.


Rüyada Akciğer Hastası Olmak

Rüya sahibinin çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve bunun sonunda epey yıpranacağına delalet eder. Rüya sahibi bu sıkıntılarından dolayı yaşamın güzelliğini göremeyecek kadar kötü bir hal alacağına yorumlanır.  


Rüyada Soluk Alamamak

Rüya sahibinin çaresiz kaldığı sorunların çözüleceğine ve uzun zamandır aradığı huzura kavuşacağına alamettir.


Rüyada Nefesin Kesildiğini Görmek

Bununla ilgili iki farklı yorum vardır. Birincisi; rüya sahibinin fiziksel sorunlar yaşayacağına delalet eder. İkincisi ise; rüya sahibinin büyük bir sevinç yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Nefes Darlığı Görmek

Rüya sahibinin başarılarının ve hedeflerinin önündeki tüm engellerden kurtulacağına alamet eder. Bu engellerin kalkmasıyla rüya sahibinin hayatının düzene gireceğine işaret eder.


ruyada-akciger-gormek.jpg

Rüyada akciğer görmek, kişinin uzun ömürlü olacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada akciğer görmek, rüya sahibinin hayatında önemli gelişmeler olacağı anlamına gelir.


Rüyada Nefes Darlığı Çekmek

Rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılardan kurtulmak için istemeden de olsa bazı kişilerle anlaşacağına yorumlanır.


Rüyada Akciğer Kanseri Olduğunu Görmek

Rüyada akciğer kanseri olduğunu görmek, kazancının azalmayacağına işaret eder.


Rüyada Birinin Akciğer Kanseri Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.


Rüyada Akciğer Ameliyatı Olduğunu Görmek

Kişinin kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Akciğer Kustuğunu Görmek

Rüyada akciğer kusmak, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük yerlerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceği anlamına gelir.


Rüyada Arkadaşının Akciğer Kanseri Olduğunu Görmek

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek, hayatının zorlaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.