Rüyada Öksürük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada öksürük görmek ne manaya gelir? Rüyasında öksürdüğünü görenler için rüyanın nasıl yorumlanması gerektiğini ve rüya tabirleri kitaplarında öksürük hakkında neler yazdığını sizler için derledik.
Rüyada Öksürük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Öksürük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada öksürük görmek, şikayet manasına yorulur. Rüyasında öksürdüğünü gören kimse birisini şikayet edecek demektir. Rahatsız olduğu konular vardır fakat görmezden gelmiştir. Daha fazla beklemeyip gerekli kimselere veya yerlere bildirecek diye yorumlanır. Şikayet edilecek kişi iş arkadaşı, gizli iş çeviren bir arkadaş ya da devlet görevlisi olacağına delalet eder.

Kimi yorumculara göre ise rüyada öksürmenin anlamı, üzücü bir haber alınacağına işarettir. Bu yorumcular öksürüğün şiddeti ile alınacak haberin üzücülüğünün doğru orantılı olduğunu söyler.

Rüya tabirleri kitaplarında, rüyada öksürük görmenin yorumu ayrıca şu şekillerde ifade edilmiştir:


Rüyada Öksürük Görmek

Şikayet etmek manasına gelir. Kimi yorumculara göre üzücü haber, felaket haberi gibi anlamlara geldiği söylenmiştir.


ruyada-oksuruk-gormek.jpg

Rüyada öksürük görmek, ağızdan laf kaçırmak demektir. Nasıl ki bazen öksürük durdurulamaz hale gelir ve sizin kontrolünüzden çıkar. Aynı şekilde dilinizi tutamayacağınız ve söylememeniz gereken şeyleri söyleyeceğiniz anlamına gelmektedir.


Rüyada Aralıksız Öksürmek

Arka arkaya öksürmek ve buna mani olamamak kötü haberlerin alınacağı manasına gelir.


Rüyada Balgamlı Öksürük Görmek

Öksürürken aynı zamanda balgam atıyorsanız bu hayırlıdır. Dertlerinizden kurtulacağınız, içinize attığınız sıkıntıların biteceği manalarına gelir.


Rüyada Öksürmek İsteyip Öksürememek

Başınıza gelecek ve mani olamayacağınız kötü gelişmelere işarettir.


Rüyada Öksürürken Nefes Alamadığını Görmek

Aşırı ve sürekli öksürük sebebiyle nefesini çeviremediğini gören kimse hasta ise ölüm demektir. Hasta değilse hasta olacağına ya da keder yaşayacağına işarettir.


Rüyada Kronik Öksürük Olduğunu Görmek

Başınızdaki musibetlerin canınızı sıkmaya devam edeceğine işaret eder.


Rüyada Öksürürken Boğazının Tıkandığını Görmek

Rüyasında öksürürken boğazının tıkandığını gören rüya sahibinin, kalıcı bir hastalığa yakalanacağına, iş ve sosyal hayatıyla bağlantısının kopacağına, uzun bir dönem hastalıkla mücadele edeceğine delalet eder.


Rüyada Öksürürken Göğsünün Ağrıdığını Görmek

Rüya sahibinin, hayatından memnun olmadığına, çok çalışıp lüks bir hayat istediğine, hayallerine kavuşacağı rivayet edilir.


Rüyada Kanlı Öksürmek

Rüyasında kanlı öksürdüğünü gören kişinin, erkeklerin üstün olduğu bir aileden geleceğine, bu yüzden de kibarlık nedir bilmeyeceğine, inatçı bir kişiliğe sahip olacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.