Rüyada Zatürre Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada zatürre olmak ne manaya gelir? Rüyada zatürre olduğunu gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılmalıdır? Rüya tabirlerinde zatürre olmak neyi ifade etmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zatürre Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zatürre Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zatürre olmak, telaşa ve heyecan manalarına yorulur. Yapılacak bir iş doğrultusunda, son dakika değişikliği ya da son anda gelen haber ile birlikte iki ayağınızın tek pabuca gireceğine yorumlanır. Rüyasında zatürre olduğunu gören kimse için stres, telaş ve yorgunluk göreceği günler manasına gelir. Süreç zor olsa da sonucu hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kimi tabircilere göre ise rüyada zatürre geçirmek, borç manasına gelir. Daha önceden aldığınız borçları ödemekte sorunlar yaşamaya ve alacaklıların istemesi ile sıkıntı çekmeye işaret eder. Eğer borcunuz yoksa da elinizden bir miktar paranın çıkacağına dalalettir. Bu hastalık için tedavi ücreti de olabilir, yaptığınız yanlış hesabın sonucu da olabilir. Rüyada zatürre görmenin manası kısaca sıkıntıdır.

Rüya tabirlerinde rüyada zatürre hastası olmak için ayrıca şu açıklamalar yapılmaktadır:


Rüyada Zatürre Olmak

Rüyada zatürre geçirmek ve hasta olmak sıkıntı ve telaş manalarına gelir. Bu rüya özellikle iş hayatına doğrudan etki eder.


ruyada-zaturre-gormek.jpg

Rüyada zatürre görmek, rüya sahibinin fiziksel açıdan bazı kusurlarının olduğunu düşüneceği, bu kusurlarını örtmek için bazı ameliyatlara gireceği demektir. Ayrıca rüya sahibinin ruhsal anlamda kötü hissettiği, özgüveninin olmadığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Zatürre Olan Birini Görmek

Zatürre olan başka bir kimseyi görmek demek bu kimsenin size yaptığı davranışlar karşısında pişman olduğu ve sizden af dilemeye geleceğine işarettir. Kişinin hayatı boyunca bir çok hata yapacağına fakat bu hatalarından ders çıkaracağı demektir.


Rüyada Aileden Birinin Zatürre Olduğunu Görmek

Rüyada aile fertlerinden birisi bu hastalığı geçiriyor görünüyorsa uzakta olan birini özlüyor demektir. Aile fertlerinden gurbete giden kimse varsa doğrudan onu işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayvanlara karşı duyarlı birisi olacağına, onları sevip yemek vereceğine delalet eder.


Rüyada Zatürreden Ölmek

Zatürre hastası olan ve bu hastalıktan ölen kimse görmek hastalık haberidir. Yakın zamanda siz ya da yakınınızın hastane ile işi olacağı yorumu yapılır. Fakat kişinin işinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini sürekli geliştireceğine alamet eder.


Rüyada Zatürre İlacı Görmek

Zatürre ilaçlarını görmek demek borç konusunda rahatlık demektir. Hastalığın çaresi olan bu ilaçlar sizin maddi sıkıntılarınızı da çözecektir. Rüya sahibinin hayatı boyunca rahata eremeyeceği rivayet edilmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.