Rüyada Yüzmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzmek görmek ne manaya gelir? Rüyada yüzdüğünü gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre yüzmek hangi anlamları ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada Yüzmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yüzmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada yüzmek, genel manasıyla başarı demektir. Rüyada yüzülen suyun durumu rüyanın anlamını temiz ya da pis olmasıyla tam ters yönde değiştirebilmektedir. Rüyasında yüzdüğünü gören kimse iş hayatında başarılı olacak denir. Ticaret ile uğraşılıyorsa yapılacak bir anlaşma veya ortaklık ile işlerin büyütüleceğine yorumlanır. Normal çalışan kimseler için yükselme ya da zam, prim, ikramiye vs. alma şeklinde yorumlanır.

rüyada yüzmek


Kimi yorumculara göre rüyada yüzmek görmek, yolculuğa çıkmak olarak yorumlanır. Eğer yüzdüğünüz su temiz ise yapılacak yolculuğun sonunda başarılı olunacak demişlerdir. Su kirli olursa tam aksi manaya gelmektedir. Rüyada yüzen kimse için devlette iş bulacağı ya da devlet tarafından mükafat göreceği de rivayet olunur. Rüya tabirlerinde rüyada yüzmek ayrıca şu şekillerde yorumlanmıştır:


Rüyada Denizde Yüzmek

Hedeflerin ve istenen şeyin gerçekleşeceğine, başarı elde etmeye yorumlanır. Kimi yorumculara göre rüyada denizde yüzmenin manası özgürlük ve hayal kurma demektir. Elde edilecek olan kazan ile hayırlı işlere girişileceğine yorumlanır. Aile bireyleriyle birlikte yapılacak olan etkinliklere delalet eder.

Rüyada denizde yüzmek pek çok tabire sahiptir.  Değerli Alimlerin görüşlerine yer verdiğimiz Rüyada Denizde Yüzmek Ne Demektir? adlı yazımıza mutlaka göz atmalısınız.


Rüyada Havuzda Yüzmek

Rüya sahibinin güvendiği insanlar tarafından zarar görebileceği manasına gelir. Kişinin hayatında bazı sorunlar baş gösterecektir. Güçlü yapısı ve sağlam duruşu sayesinde pek çok sıkıntının üstesinden gelecektir. Yorumculara göre bu rüya bir uyarı niteliği taşımaktadır. Rüyada havuzda yüzmek hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.


Rüyada Yüzmek

Rüyada yüzmek, başarı, kıdem alma, yola çıkmak gibi manalara gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında yüzdüğünü görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, geleceğinin parlak olacağı fakat sabırlı bir şekilde yoluna devam etmesi gerekeceği manasına gelmektedir.


Rüyada Kirli Suda Yüzmek

Kirli, bulanık ve pis sularda yüzmek etik olmayan işlerden para kazanılacağına ve günaha işarettir. Rüya sahibinin elde edeceği kazanç kötü yoldan olacaktır. Rüyada kirli suda yüzmek, kişi için mutsuzluk anlamına gelir. Haram maldan uzak kalmasına, zinaya göz dikmemesi yorumlanır.


Rüyada Yüzerek Kıyıya Çıkmak

Yüzerek kıyıya çıkan kimsenin bir sıkıntısından kurtulacağı ya da hayalini kurduğu şeyden vazgeçeceği şeklinde yorumlanır. Kişi başına gelecek olan kötülüklerden ailesi sayesinde korunacağına delalet eder. Sorunların ortadan kalkacağına, aile saadetinin sağlanacağına rivayet eder.


Rüyada Nehirde Yüzmek

Nehir suyu temiz ve akıntısız ise huzur manasına gelir. Eğer akıntısı yüksek ve bulanık bir nehirde yüzülüyorsa bu günahların arttığına işarettir. Rüyada nehirde yüzmek, iş hayatında yeni gelişmelerin olacağına yorulur. Kazanılacak olan parayı tutumlu bir şekilde kullanması gerekeceğine delalet eder.


Rüyada Masmavi Denizde Yüzmek

Mavi, berrak ve dalgasız denizde yüzen kimse için iş hayatında başarı ve özel hayatta huzur bulacağı rivayet olunur. Uçsuz bucaksız denizde yüzdüğünü ve orada rahat olduğunu gören kimse iyi bir iş veya müjdeli bir haber alacaktır denir.


Rüyada Gölde Yüzmek

Gölde yüzdüğünü gören kimse için yanlış işlerin peşinde olduğu ve bunları terk ederek iyi yola dönmesi gerektiği söylenmiştir.


Rüyada Dipten Yüzmek

Rüyada suyun altında yüzdüğünü gören kimse gizli işlerin peşindedir. Bu saklı, gizli işler bir gün başına iş açacaktır.


Rüyada Karada Yüzmek

Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.


Rüyada Yüzerken Korktuğunu Görmek

Korku hastalık demektir. Ayrıca düşmanlık görme ve üzüntü çekme gibi manalara da yorumlanır.


Rüyada Yüzememek (Rüyada Boğulmak)

Rüya sahibinin rüyasında yüzemediğini görmesi kişinin iş hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum