Rüyada Medih Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada medih görmenin manası nedir ve rüyasında methedilen kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada genç birinin medhini aldığını veya orta yaşlı birinin medhini aldığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Medih Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Medih Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada medih görmek, rüya yazarları tarafından hayra yorulur. Medih, övgü ile eş anlamlıdır. Yani kişinin övülmesi, yaptığı işler ve sergilediği davranışlar neticesinde takdir edilmesidir. Rüyasında ailesinden ve arkadaş çevresinin medhini gören birinin rüyasında gördüğü kişinin eliyle yararlı bir şeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Bir kısım rüya yorumcularına göre ise kişinin rüyasında düşmanı tarafından methedildiğini görmesi ikilinin arasında sıcak rüzgarların esmesine hatta dost olmalarına neden olur. Rüya tabircilerine göre insanın rüyasında kendisini methettiğini görmesi pek hoş tabir edilmemekle birlikte günahtır. 

Rüya tabirlerine göre rüyada medih görmekle ilgili diğer değerlendirmeler aşağıda verilmiştir:


Rüyada Kendisini Sevmeyen ve Ona Kin Besleyen Kişiler Tarafından Methedildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisini sevmeyen ve ona kin besleyen kişiler tarafından methedildiğini görmesi, dalga konusu olduğunun alametidir.


Rüyada Hz Mehdi'yi Görmek

Rüyada Hz Mehdi'yi görmek, rüya sahibinin dünya çapında ün yapmış kişilerle birlikte  olacağı, onlarla beraber iş yapacağı, aynı zamanda sevdiği bir insanla barışacağı anlamına gelmektedir.


ruyada-mehdi-gormek.jpg

Rüyada mehdi görmek, rüya sahibinin sürekli aynı şehirde kalmayı sevmeyen, eğlenceli, meraklı birisi olacağı demektir. Kişinin dostlarıyla beraber eğlenceli işler yapacağı, hayatı boyunca mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Genç Birinin Medhini Görmek

Rüyasında tanımadığı genç bir kişinin medhini gören kimsenin art niyetli insanların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Tanınmış Birinin Medhini Aldığını Görmek

Rüyasında kendisini tanınmış birisinin methettiğini gören kimsenin yüceleceği, nüfuzunun artacağı ve saygınlık kazanacağı rivayet olunur. Kişinin bolluk içerisinde yaşayacağına, maddi olarak güçleneceğine alamet eder.


Rüyada Orta Yaşlı Birinin Medhini Aldığını Görmek

Rüya uzmanları rüyasında orta yaşlı bir kişinin kendisini methettiğini gören kimsenin sefalete ve yoksulluğa düşeceği rivayet edilir. Kişinin ailesiyle bazı tatsız durumlar yaşayacağına, mutsuz bir dönem geçireceğine delalet eder.


Rüyada Mehdi İle Konuşmak

Rüyada mehdi ile konuşmak, rüya sahibinin sıkıntıdan ve dertten kafasını kaldıramazken çok sevdiği bir insanın onu bu durumdan çekip çıkaracağına, kişiye maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.


Rüyada Mehdi Olduğunu Görmek

Rüyada mehdi olduğunu görmek, kişinin rızkının artacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, evlatlarının rüya sahibini gururlandıracak işler yapacaklarına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.