Rüyada Mazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mazı görmenin manası nedir ve rüyasında mazı ağacı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada görülen mazı ağacının rüya tabirlerini yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mazı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mazı görmek, rüya yazarlarının geneli tarafından hayra yorulur. Rüyasında mazı ağacı gören kimsenin malının ve mülkünün katbekat artacağı rivayet olunur. Yani rüyada görülen mazı kişinin elde ettiği ev, araba, arazi, ziynet eşyası gibi maddi değeri yüksek mallarının daha da artacağı ve rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Mazı Ağacı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mazı ağacı görmesi kişinin hayatı boyunca yapacağı bazı büyük hatalarının olacağına, bu hatalarının ailesiyle arasının açılmasına sebep olacağına işaret eder.


ruyada-mazi-gormek-001.jpg

Rüyada mazı görmek, rüya sahibinin fakir bir hayat sürerken hayallerine ulaşmak için çok çalışacağı demektir. Kişinin sefillikten kurtulmak istediği, kendisini böyle bir yaşama layık görmediği anlamına gelmektedir.


Mazı; selvigiller ailesinin Thuja cinsinden ağaç çeşitlerinin genel ismidir. Kuzey Amerika'nın batısında ve Asya'nın doğusunda yaygın olarak bulunan ve diğer ülkelerde yakacak ve süs bitkisi olarak yetiştirilen bitkilerdir. Ülkemizde de süs bitkicilerinin önem gösterdiği ağaçlar arasında bulunmaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.