Rüyada Meddah Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meddah görmenin manası nedir ve rüyasında meddah seyrettiğini gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada meddahla konuşmak ve meddahla ilgili görülen diğer rüyaların anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meddah Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meddah Görmek

Rüyada Meddah Görmek

Rüyada meddah görmek, rüya sözlüğü yazarları tarafından rüya sahibinin dostları ve yakınlarıyla renkli, eğlenceli ve keyif dolu zaman geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kimi rüya tabircileri rüyada görülen meddahı güzel amaçlı, temiz yüzlü ve tatlı dilli arkadaşa yormaktadır. Bu rüya tabircilerine göre rüyasında meddah gören kişinin yanındayken canının hiç sıkılmayacağı, şen şakrak bir dosta sahip olduğuna delalet etmektedir.


Rüyada Meddah Görmek ve Rüya Tabiri

Rüyada meddah görmek, kişinin ev halkına öven yalanlarınız olduğu demektir. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında meddah görmesi, kişinin iş yerindeki amirlerinin sizden çok memnun oldukları anlamına da gelmektedir.


Rüyada Meddah Seyretmek

Rüyasında bir meddahın gösterisini seyrettiğini gören kişinin kendisini ailesinin önünde yüceltmek için birtakım yalanlara başvurduğuna işarettir. Rüyada meddahı seyrettiğini görmek, kişinin hayallerine ulaşması için çok çabalaması gerektiğine, bu yolda çok fazla günah işleyeceğine delalet eder.


Rüyada Meddahla Konuşmak

Rüya yorumcuları rüyasında bir meddahla sohbet ettiğini gören kimsenin çalışma hayatındaki idarecilerinin kendisinden memnun olduğuna, talebe ise de aynı şekilde hocalarının ondan razı olduğuna delalet eder. Rüyada meddahla konuştuğunu görmek, rüya sahibinin büyük işler başaracağı manasına gelir.


Rüyada Bir Eski Zaman Meddahı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bir eski zaman meddahı görmesi eğlenceli, sohbeti güzel insanlarla tanışacağınıza geçen günlerinizi daha eğlenceli yaşayacağınıza yorumlanmaktadır. Rüyada eski zaman meddahı görmek, genel olarak hayırlara vesile olan bir rüyadır. Kişinin hayatının güzelleşeceği şeklinde tabir edilir.


Meddah Nedir?; Bir seyirci grubu karşısında değişik hikayeler anlatarak taklit yapan kişiye verilen isimdir. Meddahın elinde çoğu zaman 1,5 metre uzunluğunda bir sopa bulunur. Bu tek kişilik gösteri insanları güldürme amacı güder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.