Rüyada Üvey Anne-Baba Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada üvey görmek ne manaya gelir? Rüyada üvey evlat gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında üvey anne ve üvey baba hakkında yazılanları derlediğimiz haberimiz sizlerle...
Rüyada Üvey Anne-Baba Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Üvey Evlat Olmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada üvey olmak, sıkıntılı haberlere yorulur. Rüyasında üvey evlat olduğunu gören kimse için rüya yorumu yakınlarınızdan kötü bir haber gelecek, haksız bir durumla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Rüyada üvey görmek, kısmetinize ortak olacak kimselere delalet eder.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada üveylik görmek ayrıca şu şekillerde ifade edilmektedir:


Rüyada Üvey Evlat Görmek

Üvey evlat alan kimse için geçici bir mutlulukla karşılaşacak denir. Geçici bir iş ya da gelecek geçici bir para şeklinde yorumlanır.

ruyada-uvey-anne-baba-gormek.jpg

Rüyada üvey evlat olmak, hayatının sorun ve sıkıntı içerisinde geçeceğine, rüya sahibinin rahata erişmek için çok fazla çalışacağı demektir. Kişinin yaşlılığında mutlu ve huzurlu, bolluk, bereket içerisinde yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Üvey Anne Görmek

Üvey anne, etrafınızda olan ve size yardımı dokunana kimselerin gideceğine işarettir. Sizi koruyup kollayan bu kimseler ile aranız açılabilir ya da yollarınız ayrılabilir denir.


Rüyada Üvey Baba Görmek

Üvey baba ihanete uğramak demektir. Ortağınız ya da sevdiğiniz kimse tarafından ihanete uğrayacağınız manasına gelir. Üvey baba olduğunu gören kimse de ihanet eder ve sıkıntıya düşer.


Rüyada Üvey Kardeş Görmek

Üvey kardeş zorluk demektir. Kötü durumlar meydana gelecek ve kötü haberler alacaksınız manasına gelir.


Rüyada Ölmüş Üvey Anne Görmek

Rüyada ölmüş üvey anne görmek, iyi giden hayatının alacağı kötü haberle tersine döneceğine, kişinin moralinin bozuk olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kuzen Görmek

Rüyada kuzen gören kişinin, çocukken yaşadığı mutlu olayları özlediğine, bu yüzden de rüyasında kuzenini gördüğüne işaret eder.


Rüyada Üvey Anneyle Konuşmak

Rüyada üvey annesiyle konuştuğunu gören kişinin, yoğun ve sıkıntılı geçen işlerinin rahatlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin emek sarf etmeden para kazanacağı rivayet edilir.


Rüyada Üvey Anneye Sarılmak

Rüyasında üvey annesine sarıldığını gören rüya sahibinin, oynadığı şans oyununundan büyük bir miktar para kazanacağı, maddi sıkıntılarının son bulacağı yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.