Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmenin manası nedir ve rüyasında yeşil muhabbet kuşu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada sarı veya mavi muhabbet kuşu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek, hayra yorulur. Rüyasında beyaz muhabbet kuşu gören kimsenin çektiği zahmetlerden sonra hayalini kurduğu paraya, vakti geldiğinde kavuştuğu mülke, sorunların ardından düşlediği huzur ve mutluluk dolu hayata delalet eder.


Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek ise rüya sahibinin uzun uğraşlar vererek öğrendiği mesleğin kendisine büyük kazanç sağlayacağına, yeni işlere girerek faaliyet sahasını genişleteceğine delalet etmektedir.


beyaz-muhabbet-kusu.jpg

Rüyada görülen beyaz muhabbet kuşunun anlamı, parasal sıkıntıya, arzulanmayan hadiselerle yüzleşmeyk demektir. Ayrıca iş hayatındaki sorunlar anlamına da gelmektedir. 


Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek, rüya sahibinin hüzünlendirici bir havadis alacağının alametidir.


Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek ise rüya sahibinin bir iş seyahatine çıkacağının habercisidir. Bu seyahatle ailesinden ve yakın çevresinden bir süre uzak kalacak olmasına rağmen geri döndüğünde işiyle ilgili pozisyonu değişecek ve kariyerinin en önemli basamaklarını tırmanmaya başlayacak. Bu rüyayı gören kimse ticaretle ilgileniyorsa rüyasını işlerinin büyüyeceğine; bir kurumda çalışıyorsa terfi alacağına yorabilir.

 Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum