Rüyada Süpürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada süpürmek ne manaya gelir? Rüyasında evini veyahut bir yeri süpürdüğünü gören kişinin bu rüyasının yorumu nasıl olmalı? Rüyada süpürmekle ilgili merak ettikleriniz haberimizde;
Rüyada Süpürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Süpürmek

rüyada süpürmek görmek

Rüyada süpürmek, rüya sahibini maddi kayıplarından dolayı zor günlerin beklediğine yorulmaktadır. Kişinin kendini aşan işlere kalkıştığı için hüsrana uğrayacağına ve elinden avucunda ne varsa yavaş yavaş satmaya başlayacağına yorulur. Uzun bir süre şansı ve kısmeti kapanacağına delalet eder.


Rüyada Ev Süpürdüğünü Görmek

Rüyada ev süpürdüğünü gören kişi, sıkıntıya düşeceği, yaptığı gereksiz işlerin neticesinde hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayacağı manasına gelir. Rüyada süpürülen ev şansızlık ve uğursuzluktur. Rüya gören kişinin iflas edeceğine ya da iflasın eşiğine geleceğine, elindeki eşyaları satarak geçimini sağlamaya çalıştığına işarettir.


ruyada-supurmek-gormek.jpg

Rüyada süpürdüğünü görmenin yorumu, rüya sahibi için maddi ve manevi olarak kayıp demektir. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre, rüyada süpürmek, kirli ve pis işler yapan kişilerin bu hayattan kurtularak hayırlı işler yapacağına işarettir. Bu rüya, kişiyi bekleyen sıkıntı günler anlamına gelmektedir.


Rüyada Başkasının Evini Süpürdüğünü Görmek

Rüyasında başka birinin evini süpürdüğünü gören kişi, içinde bulunduğu zor durumu atlatarak rahata kavuşacaktır. Rüya gören kişinin evini süpürdüğü kişinin yardımı sayesinde sıkıntılardan kurtulacağına rivayet edilir.


Rüyada Yaprak Süpürdüğünü Görmek

Rüyada yaprak süpürdüğünü gören kimsenin içine düştüğü zor durumlardan kurtulmak için büyük çaba harcadığına işaret eder. Rüyada yaprak süpüren kişinin çektiği sıkıntılar içinde yılmadan savaştığına, bu zorlu günlerinde bile umudunu her daim büyüttüğüne işaret eder.


Rüyada Balkon Süpürdüğünü Görmek 

Rüyada balkon süpürdüğünü gören kişinin, eşi ile dargınlığının biteceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Kırıntı Süpürdüğünü Görmek

Rüyada kırıntı süpürdüğünü görmesi, mutluluklar ve sevinçler yaşayacağınız bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.


Rüyada İş Yeri Süpürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iş yeri süpürdüğünü görmesi sıkıntı yaratan olaylardan kurtulacağınıza, size iyi gelen bazı çalışmaların gerçekleşeceğine ortak olarak girilen bir işle ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yer Süpürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yer süpürdüğünü görmesi, çok ilginç bir olaydan dolayı üzüntü yaşayacağına ve hanesinde bir hasta var ise yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Bahçe Süpürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bahçe süpürdüğünü görmesi sorunlarla karşı karşıya gelineceğine ve bu sorunları gidermek için Allah yolundan çıkılacağına yorumlanmaktadır. Yapılan işlere hile ve hurda karıştırılacağına ve bu sebeple sevaplarının azalıp günahlarının çoğalacağına delalet etmektedir.


Rüyada Merdiven Süpürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında merdiven süpürdüğünü görmesi uzun zamandan sonra gerek iş hayatında gerek aile yaşantısında karşılaştığı sorunlardan ve problemlerden en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerinden ve endişelerini sona erdireceğine delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum