Remington S8540 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Remington S8540 saç düzleştiricinin yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Remington S8540 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Saçlarımızın düz, parlak ve gösterişli olması bazı günler hepimizin istediği bir şeydir. Ancak saçlarımızı sık sık yüksek ısıda düzleştirme işlemi saçlarımızı kurutabilir, kırılganlaştırabilir ve uçlarını kırabilir. Bu duruma güzel bir çözüm sunan Remington S8540 Keratin Protect Saç Düzleştirici, saçlarımızı şekillendirirken sağlıklı, parlak ve canlı bir görünüm elde etmemize de yardımcı olur. Bu içerikte Remington S8540 Keratin Protect ile ilgili merak edilen noktalara değindik.

Remington S8540 Keratin Protect Özellikleri

Max. Sıcaklık230°C
Isıtma Süresi15 sn
Isı Ayarı9
AğırlıkBelirtilmemiş
Pro+Var
Otomatik KapanmaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Remington
Saç Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Remington S8540 Keratin Protect Saç Düzleştirici

Remington S8540 düzleştirici, modern görünümünün yanı sıra çok yönlü özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Farklı sıcaklık ayarlarına olanak tanıyan ürün, ergonomik tasarımı sayesinde el anatomisine de kolayca uyum sağlar.

İşte Remington S8540 saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Remington S8540 Teknik Özellikleri

  • 9 ayrı ısı kademesi
  • 150°C -230°C sıcaklık
  • Pro+ özelliği
  • 60 dakikada otomatik kapanma
  • Turbo fonksiyonu
  • Isı kilit özelliği
  • Plaka kilidi
  • Gelişmiş Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plaka

Remington S8540

Remington S8540 Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı150°C -230°C
Isı Kademesi9
Pro+Var

Remington S8540 saç düzleştiricinin 9 farklı ısı ayarı bulunur ve en düşük sıcaklık 150°C iken en yüksek sıcaklık 230°C olarak belirlenmiştir. Bu geniş ısı aralığı, her türlü saç tipi için uygun bir sıcaklık ayarlamasına olanak sağlar. Bu sayede kendi saç türünüze uygun ısıyı tercih ederek kullanımı kişiselleştirilebilir bir noktaya taşıyabilirsiniz. Ayrıca Pro+ ayarı sayesinde, saçlarınızın zarar görmesini önlemek için 185°C’de sabit bir şekillendirmeye de olanak tanır.

Remington S8540 Tasarım

Remington S8540

Remington S8540 Keratin Protect, şık bronz ve rose gold renkleriyle modern ve şık bir görünüme sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca tutabileceğiniz bu düzleştiricinin kullanımı da oldukça pratik ve kolaydır. Plakaların kenarlarındaki çıkıntılar, saçları kolayca tutmanızı ve istediğiniz şekli vermenize yardımcı olur. Bu sayede kullanım açısından kolaylık sunmayı da ihmal etmez.

Remington S8540 Isınma Süresi

Isınma Süresi15 sn
Otomatik KapanmaVar
Otomatik Kapanma Süresi60 dk

Remington S8540 Keratin Protect Saç Düzleştirici, sadece 15 saniyede hızlı bir şekilde ısınarak kullanıma hazır hale gelir. Bu sayede sabahları aceleyle hazırlanmanız gerektiğinde saçlarınızı şekillendirmek için zaman kaybetmeden hızlıca hazırlanmanız mümkün olur.

Remington S8540 Performansı

Remington S8540

Remington S8540'ın en önemli özelliklerinden biri, zenginleştirilmiş seramik plakalardır. Bu sayede saçlarınızda parlaklık, canlılık ve güçlülük sağlar. Saç düzleştirici, dokuz farklı ısı ayarı sayesinde üstün bir performansa imza atar. Böylece saçınızın tipine ve yapısına uygun ayarı seçerek saçınızı şekillendirebilirsiniz. Dijital ısı göstergesi de saç düzleştiricinin ısısını tam olarak kontrol etmenize yardımcı olur. Hızlı bir şekilde ısınır ve turbo fonksiyonu sayesinde saçlarınızın daha hızlı ve etkili bir şekilde düzleştirilmesine katkı sağlar. İki gövdeden ayrı seramik plakaları, saçınıza eşit baskı uygular ve uçlarında bulunan kıvrımlar sayesinde saç düzleştiricinin saçınızda kaymasını önler. Bu sayede konforlu bir kullanım imkanı tanır.

Remington S8540 Boyut

Uzunluk27.8 cm
Genişlik11.5 cm
Derinlik6.3 cm
Ağırlık 

Remington S8540 Keratin Protect Saç Düzleştirici, 27.8 cm uzunluğua, 11.5 cm genişliğe ve 6.3 cm derinliğe sahiptir. Bu boyut, saç düzleştiricinin kullanımını kolaylaştırırken taşınabilir olmasına da yardımcı olur.

Remington S8540 Avantajları

Remington Keratin Protect Saç Düzleştirici'nin en büyük avantajlarından biri, saçlarınızın şeklini korurken güçlü ve sağlıklı tutan Keratin ve Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plakaları olmasıdır. Ayrıca dokuz farklı ısı ayarı, dijital ısı göstergesi, hızlı ısınma süresi, turbo fonksiyonu ve eşit baskı uygulayan plakaları da saçınızı hızlı ve kolay bir şekilde düzleştirmenize olanak tanır. 60 dakika sonra otomatik olarak kapanma özelliği ve ısıya dayanıklı saklama çantası sayesinde de kullanımı güvenli bir noktaya taşımayı ihmal etmez.

Remington S8540 Dezavantajları

Remington S8540 Keratin Protect Saç Düzleştiricinin tek dezavantajı, pahalı olmasıdır. Ancak diğer saç düzleştirici modellerine göre daha pahalı olmasına rağmen kaliteli özellikleri ve uzun ömürlü olması nedeniyle bu fiyatı hak ettiğini söylemek yanlış olmaz.

Amazon
Fiyatını Gör
Remington
Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Remington S8540 Kullanıcı Yorumları

Remington S8540

İşte Remington S8540 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Ürün 230 dereceye kadar fakat 190 derecede bile saçları düzleştirmeye yetiyor kullanışlı ve çabuk ısınıyor yüksek sıcaklıkta kullanırsanız biraz yanık kokusu alabilirsiniz onun dışında dijital olması ve kablosunun döner olması da ayrıca bir özelliği gayet kullanışlı tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Remington kullananlar saç düzleştirici konusunda iyi olduğunu bilir. Çok kaliteli bir ürün, tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Üründen çok memnun kaldım, saça bakım yaparak düzleştiriyor ve saçı parlak gösteriyor, doğuştan kıvırcık saçlıyım ve ilk defa bir düzleştirici saçlarımı kırmadan ve güzel şekilde dümdüz yaptı.

*** ***★★★★★

💬 Arkadaşlar daha önce düzleştirici kullanmamışım meğerse. O kadar güzel ki kesinlikle alın derim en ufak şüpheniz olmasın.

*** ***★★★★★

💬 Ben çok memnun kaldım tek geçişte dümdüz ve yumuşacık oldu saçlarım, pro+ ayarında kullandım şimdilik sadece daha düşük ısılarda da iş göreceğini düşünüyorum.

*** ***★★★★★

💬 İlk denememde dümdüz yaptı ve yumuşacık oldu saçlarım. yorumlara dayanarak aldım iyi ki de almışım.

*** ***★★★★★

💬 Ürün tüm beklentilerimi karşıladı. Öyle inatçı bir saçım yok fakat boyadan dolayı sertleşen ve matlaşan saçlara sahibim. Ürünü kullandığımda gerçekten de saçlarıma parlaklık ve yumuşaklık verdi.

*** ***★★★★☆

💬 Yorumlara bakarak aldım. Gelir gelmez denedim ve çok memnun kaldım saçım yumuşacık oldu. Kılıflı olmasına da ekstra çok sevindim.

*** ***★★★☆☆

💬 Kilit sistemi bana zor geldi. Zor açıp kapatıyorum kilidi. Bir de plakaların alt köşesinde minik aralar var ve maalesef saç teli girebiliyor. Bir iki tel saçınız kopabilir işlem sırasında.

*** ***★★★☆☆

💬 Çok iyi bir ürün değil. Ayrıca saça baya bir zarar veriyor ve çok kalıcı bir düzlük sağlamıyor.

Puan ve Derecelendirme

Remington S8540 güçlü ve sağlıklı saçlara ulaşabilmeniz için ideal bir seçenektir. Keratin ve Badem Yağı ile desteklenen seramik plakaları sayesinde saçlarınızı şekillendirirken zarar vermeden daha güçlü ve canlı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dijital ısı göstergesi, farklı ısı ayarı, Pro+ ayarı, turbo fonksiyonu, ısınma kilit fonksiyonu, otomatik kapanma özelliği ve plaka kilidi gibi birçok özelliğiyle kullanımı oldukça fonksiyonel bir konuma taşıyan bu ürüne bizim puanımız da 10 üzerinden 8 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyesi
Dyson Corrale YorumlarıBaByliss ST492E İnceleme
Remington S8598 Kullanıcı YorumlarıPhilips BHS732/00 Özellikleri
Braun Satin Hair 7 ÖzellikleriRowenta SF7510 Yorum
Arzum AR5036 KullananlarRowenta CF5820 Özellikleri
Arzum AR5035 Mona Sense ÖzellikleriRemington S5505 Yorum
Fakir Harvey YorumlarBabyliss ST387E Özellikleri
Grundig HS 5330 ÖzellikleriOne Step Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Remington S8540 saç düzleştirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Remington S8540 temizliği nasıl yapılır?

Remington S8540 Keratin Protect saç düzleştiricinin temizlenmesi oldukça kolaydır. Plakaların soğumasını bekleyin ve ardından nemli bir bezle silin.

Remington S8540 hangi saç tipleri için uygun?

Remington S8540 Keratin Protect saç düzleştirici, her saç tipi için uygundur. Ancak ince ve hassas saçlar için düşük ısı ayarlarında kullanılması daha doğru olacaktır.

Remington S8540 Pro+ ne demek?

Remington S8540 Keratin Protect saç düzleştiricinin Pro+ ayarı, 185°C'de saçlara zarar vermeden şekillendirme yapmanıza olanak tanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.