Hem Kablosuz Hem Güçlü: Dyson Corrale Düzleştirici İnceleme

Dyson’ın yeni çıkardığı Corrale saç düzleştiricisinin özelliklerini sizler için inceledik. İşte Dyson Corrale saç düzleştirici hakkında bilgi ve fiyatı.
Hem Kablosuz Hem Güçlü: Dyson Corrale Düzleştirici İnceleme

Günümüzde birçok kadın saçlarını düzleştirmek için farklı ürünlere başvuruyor. Ancak saçları düzleştirirken sıcaklık kontrolü ve ısınma süresi gibi faktörler düzleştirme işlemini büyük ölçüde etkiliyor. Dyson, bu noktada geliştirdiği Dyson Corrale saç düzleştirici ile bu ihtiyaçları karşılamayı başarıyor. Bu içerikte de Dyson Corrale saç düzleştiricinin özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Hazırsanız hemen başlayalım.

Dyson Corrale Özellikleri

Güç200 W
Isınma SüresiBelirtilmemiş
Isı Ayarı3
Uzunluk292 mm
İyon ÖzelliğiYok
Akıllı Isı KontrolüVar
Otomatik Kapanma10 dk
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Saç Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Corrale Saç Düzleştirici

Dyson Corrale Saç Düzleştirici tasarım, performans, ve özellikler açısından üstün bir şekilde tasarlanmıştır. Esnek plakaları, akıllı ısı kontrolü, güvenlik özellikleri ve kablosuz kullanım özellikleri ile diğer saç düzleştiricilerden ayrılan ürün, ayrıca farklı saç tiplerine uygun farklı ısı ayarı sunarak kişiselleştirilmiş bir kullanım deneyimini de ihmal etmez. Bu nedenle Dyson Corrale kaliteden ödün vermek istemeyenler için en ideal tercihlerden biridir.

İşte Dyson Corrale saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Dyson Corrale Teknik Özellikleri

  • 4-cell lityum iyon batarya özelliği
  • 10 dakikada otomatik kapanma
  • Esnek plakalar
  • Uçuş modu ve güvenlik kilidi
  • 200 watt güç
  • Kablosuz kullanım özelliği
  • 165°C, 185°C ve 210°C arasında ısı kademesi
  • OLED ekran

Dyson Corrale

Dyson Corrale Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı165°C, 185°C, 210°C
Isı Kademesi3
Güç200 W

Dyson Corrale de herkesin rahatlıkla kullanabileceğiniz 3 farklı sıcaklık ayarı mevcuttur. 165, 185 ve 210 derecelerde kendi saçınıza en uygun işlemi yapabilirsiniz. Bu ayarların desteği ile saç tipinize, uzunluğunuza ve istediğiniz tarza göre uygun saçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca esnek plakalar sayesinde azaltılmış ısı ayarı ile saçlarınızı koruyabilirsiniz. İçerisinde entegre edilmiş akıllı mikro işlemci de plakalardaki ısıyı saniyede 100 kez kontrol ederek saçınızın tipine uygun ideal ısı ayarını sizin için belirler. Böylece saçlarınızın zarar görmesinden endişelenmeden düzleştirme işlemi yapabilirsiniz.

Dyson Corrale Tasarım

Dyson Corrale

İki farklı renk seçeneği bulunan Dyson Corraleşık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. OLED ekranı sayesinde, şarj seviyesi, sıcaklık kontrolü ve kullanım anındaki şarj durumunu rahatlıkla takip edebilirsiniz. Dyson Corrale saç düzleştiricisiyle işiniz bittiği zamanlarda emniyet kilidini yukarı kaydırarak yerine kaldırabilirsiniz. Tüm dünyada kullanabileceğiniz voltaj ve uçuş mod özellikleri sayesinde gittiğiniz her yerde size eşlik edebilir. Ayrıca bataryalı ve kablosuz kullanım özelliği ile de kullanım sırasında sizin için tam konfor sağlamayı da ihmal etmez.

Dyson Corrale Isınma Süresi

Isınma SüresiBelirtilmemiş
Otomatik KapanmaVar
Otomatik Kapanma Süresi10 dk

Dyson Corrale, kısa sürede ısınan yapısı sayesinde size büyük bir kolaylık sunar. Bir anlık dalgınlık ile saç düzleştiricinizi kapatmadan giderseniz eğer endişelenmeyin. Dyson Corrale, 10 dakika içerisinde hareketsiz kalırsa otomatik bir şekilde kapanarak istenmeyen durumların önüne geçer ve aynı zamanda güç tasarrufu yaparak tasarruf etme noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Dyson Corrale Performansı

Dyson Corrale

Dyson kendi elektrikli süpürgeleri içerisinde kullandığı batarya teknolojisini bu saç düzleştiricisi modelinde de yer verdi. 4-cell lityum iyon batarya verimli bir şekilde çalışarak yüksek ısı performansı sunar. Böylece akıllı ısı kontrol teknolojisi bir saniye içerisinde sağladığı ısıyı 100 kez kontrol ederek sıcaklığı sabit seviyede tutar. Özellikle esnek plakaları sayesinde diğer düzleştiricilere göre daha yüksek performans sunar. Bu plakalar sayesinde saçlarınızı daha az ısı kullanarak düzleştirebilir ve dalgalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dyson Corrale Şarj Süresi ve Kullanım Süresi

Şarj Süresi70 dk
Kullanım Süresi30 dk
BataryaLityum İyon

Dyson Corrale, sadece 70 dakikada tam şarj olabilen 4 hücreli lityum iyon bataryası sayesinde 30 dakikaya varan kablosuz kullanım süresi sunar. Ayrıca kablolu kullanım için de özel kablosu sayesinde saç düzleştiricinin şarjını tam olarak yaparak daha uzun süreli kullanımlar elde edebilirsiniz.

Dyson Corrale Avantajları

Dyson Corrale saç düzleştiricinin en büyük avantajı, kablosuz kullanım imkanı sunmasıdır. Manyetik kablosu sayesinde kullanım esnekliği sağlar ve uzun şarj süresiyle 30 dakikaya kadar kablosuz kullanıma olanak tanır. Esnek plakalar, daha az ısı ile saçlarınızı şekillendirmenize yardımcı olurken akıllı ısı kontrolü de plakalardaki ısıyı kontrol ederek saçlarınızın sağlıklı kalmasına katkı sunar. Ayrıca uluslararası voltaj ve uçuş modu özellikleriyle de seyahatlerde kullanım için ideal olduğunu kanıtlar.

Dyson Corrale

Dyson Corrale Dezavantajları

Dyson Corrale saç düzleştiricinin dezavantajları arasında, yüksek fiyat etiketi yer alıyor. Diğer saç düzleştiricilere kıyasla oldukça pahalı olan bu cihaz, bütçesi kısıtlı olan kişiler için uygun olmayabilir. Ayrıca kablolu kullanım için ideal olmasına rağmen tamamen kablosuz kullanım için yeterli şarj ömrüne sahip olmayabilir ve saç yapma süresi, kablosuz kullanım süresinden uzun olabilir. Bu durumda ürün kullanıcılara iyi bir performans sunamayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Corrale Kullanıcı Yorumları

Dyson Corrale

İşte Dyson Corrale kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Çok güzel, ben kablosuz olduğu için diğer çeşidi almadım bunu aldım dalgalı da yapabiliyorum, kuaför parasından daha da önemlisi zaman harcamaktan kurtuldum, 10 dk da yeni yıkanmış saçları yapabiliyorum.

*** ***★★★★★

💬 Saçı yıpratıyor mu bilemedim ama hayat kalitemi artırdı, normal düzleştiriciler kadar pres modu yok, yani onlar kadar başarılı değil ama yakmadığını umut edersem 4x4 lük benim için.

*** ***★★★★★

💬 En güzel özelliği kablosuz çalışabilmesi. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Yıllardır düzleştirici kullanan biri olarak çok beğendim. Düşünen herkese tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★★

💬 Ürün muhteşem, çok etkili ve pratik. Tüm Dyson ürünleri gibi inovasyon konusunda çığır açan bir ürün. Kablosuz kullanım imkanı, uçak modu gibi daha önce hiçbir saç düzleştiricide bulunmayan yeni ve kullanışlı özellikleri var. 

*** ***★★★★★

💬 Tüm saç ürünleri var Dyson’ın bunu almam diyordum ama dayanamadım. İyi ki almışım sabahları iki dakikada saçımı düzeltiyorum gerektiğinde. Kablo sorunu yok ve çok hızlı ısınıyor.

*** ***★★★★★

💬 Kablosuz ve saçı yakmaması noktasında güzel ürün bu fiyata değer mi bilemiyorum saçını sürekli düz kullananlar alabilir.

*** ***★★★★☆

💬 çok güzel mutlu etmek istiyorsanız kendinizi, alın derim şekil vermesi harika hemen oluyor diğer düzleştiriciler yapmıyor yakıyor düzleştiricilerden tek farkı şarjlı olması demişler alırken tereddüt ettim bana göre değil mükemmel.

*** ***★★★☆☆

💬 Saçı inanılmaz kabartıyor. Benim dışımda aynı ürünü 2 kişi daha denedi aynı yorumu yaptılar.

*** ***★★★☆☆

💬 Kapatma tuşuna bastığımda kırmızı ışık uzun bir süre yanmaya devam ediyor normal mi bilmiyorum Şarjı 0 olduğunda kablolu da kullanamıyorsunuz bir süre şarj olmasını beklemeniz gerekiyor. 

Puan ve Derecelendirme

Dyson Corrale, seyahatlerde size büyük kolaylık sunan kablosuz yapısı ile birçok kullanıcının beğenisini toplamıştır. Otomatik kapanma özelliğiyle öne çıkarken güvenlik kilidiyle de işlevselliğini ortaya koyar. Isı kontrolünü sensör sistemiyle yapan ürün, saniyede 100 defa ısı kontrolü yaparak saçınızın korunmasına da yardımcı olur. Aynı zamanda 4-cell lityum iyon batarya da ürünün uzun ömürlü bir kullanım sunmasına yardımcı olur. Tek dezavantajı fiyat etiketi olan bu fonksiyonel düzleştiriciye bizim puanımız da 10 üzerinden 10 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyesi
BaByliss ST492E YorumlarıRemington S8598 İnceleme
Philips BHS732/00 Kullanıcı YorumlarıBraun Satin Hair 7 Özellikleri
Rowenta SF7510 ÖzellikleriArzum Superstar Yorum
Remington S8540 KullananlarRowenta CF5820 Özellikleri
Arzum AR5035 Mona Sense ÖzellikleriRemington S5505 Yorum
Fakir Harvey YorumlarBabyliss ST387E Özellikleri
Grundig HS 5330 ÖzellikleriOne Step Kullananlar

Dyson Corrale Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Kolay kullanımıyla sıkça tercih edilen Dyson Corrale saç düzleştirici hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

Dyson Corrale kaç TL?

Çok satan Dyson Corrale 9000 TL'den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor.

Dyson Corrale nasıl kullanılır?

Öncelikle ucunda bulunan kilidi açıp istediğiniz başlığı takmanız gerekiyor. Daha sonra istediğiniz bölgeye uygulayabilir mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

Dyson Corrale nasıl şarj edilir?

Dyson Corrale ister dock üzerinde ister kendi gelen kablosuz şarj adaptörüyle şarj edilebiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.