Arzum AR5036 Superstar Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin yorumlarını, performansını ve özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Arzum AR5036 Superstar Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Saç düzleştiriciler son yılların en çok kullanılan cihazlarından biri haline geldi. Saçların pürüzsüz ve düzgün görünmesi için tasarlanan Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, özellikle kadınların kurtarıcısı haline gelmiştir. Bu içerikte de Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici ile ilgili merak ettiğiniz her noktayı inceleyeceğiz. Hazırsanız hemen başlıyoruz.

Arzum AR5036 Superstar Özellikleri

Plaka MalzemesiSeramik Plaka
Isıtma Süresi30 sn
Isı AyarıVar
AğırlıkBelirtilmemiş
İyon ÖzelliğiVar
Otomatik Kapanma30 dakika
Tuş Kilitleme ÖzelliğiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Saç Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR5036 Superstar Saç Düzleştirici

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, hem profesyonel kuaförler hem de ev kullanıcıları için mükemmel bir seçenektir. Saçlarınızı kolayca düzleştirmenize yardımcı olan Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, farklı ısı ayarları sayesinde kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Kullanmadığında otomatik olarak kendini kapatan cihaz, güvenlik noktasında da sizi yarı yolda bırakmaz. Buna ek olarak ergonomik tasarımı sayesinde kolayca tutmanız da mümkün olur.

İşte Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Arzum AR5036 Superstar Teknik Özellikleri

  • 140-220° C arasında ayarlanan sıcaklık
  • Seramik plaka özelliği
  • Soğuk tarak ucu
  • Tuş kilitleme fonksiyonu
  • İyon özelliği
  • Ergonomik ve kompakt tasarım
  • 30 dakikada otomatik kapanma
  • 30 saniyelik hızlı ısınma

Arzum AR5036 Superstar

Arzum AR5036 Superstar Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı140-220° C
Isı KademesiVar

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, 140-220° C arasında tercih edebileceğiniz farklı ısı ayarlarına sahiptir. Bu sayede saçınızın türüne ve kalınlığına bağlı olarak sıcaklığı ayarlamanızı mümkün kılar. Ayrıca seramik plakaları sayesinde ısının eşit şekilde dağılmasını sağlar. Bu özellikler de saçınızın zarar görmesini önler ve istenmeyen yanıkların önüne geçer.

Arzum AR5036 Superstar Tasarım

Arzum AR5036 Superstar

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin tasarımı oldukça şık ve kullanışlıdır. Ürünün tutma yeri, kaymayı önleyen özellikleriyle kullanıcılarını memnun ederken cihazı kolayca tutmanızı sağlar. Ayrıca taraklı yapısı ile saç düzleştirme işlemini kolayca yapmanıza yardımcı olur. + ve - ayarlama düğmeleri üzerinden kolayca sıcaklığı belirleyebilir, LCD ekranı üzerinden de ısıyı takip edebilirsiniz.

Arzum AR5036 Superstar Isınma Süresi

Isınma Süresi30 sn
Otomatik KapanmaVar
Otomatik Kapanma Süresi30 dk

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, 30 saniyelik hızlı bir ısınma süresine sahiptir. Bu özellik de sabahları aceleyle hazırlanan kişiler için ideal bir kullanım ortaya koyar. Ayrıca otomatik kapanma özelliği sayesinde, 30 dakika boyunca kullanılmadığında cihaz kendiliğinden kapanır. Bu sayede güvenli bir kullanım sağlayarak sizi memnun etmeyi başarır.

Arzum AR5036 Superstar Performansı

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin performansı oldukça yüksektir. 2000 dereceye kadar ayarlanabilen sıcaklığının desteği ile güçlü bir sıcaklık sunarak saçlarınızın düzleşmesine yardımcı olur. Seramik plakaları sayesinde saçınızı pürüzsüz ve düzgün hale getirir. Ayrıca soğuk tarak uçları da ürünün çok yönlü kullanımının artmasına yardımcı olur.

Arzum AR5036 Superstar Avantajları

Arzum AR5036 Superstar

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin birçok avantajı vardır. 30 saniyede ısınma özelliği, seramik plakaları, soğuk tarak uçları ve otomatik kapanma özelliği gibi işlevsel kullanım imkanına sahiptir. Bu özellikler saç düzleştirme işlemini kolaylaştırarak düzleştirme işlemini de büyük oranda kısaltır. Bu sayede kullanıcıların zamandan tasarruf etmesi de mümkün olur. Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin boyutu da oldukça kompakttır ve kolayca taşınabilir. Bu özellik, seyahat eden kişiler için oldukça kullanışlıdır.

Arzum AR5036 Superstar Dezavantajları

Arzum AR5036 Superstar düzleştiricinin dezavantajlarına değinecek olursak ürünün saçları kabartabildiğini söylememiz gerekebilir. Kullanıcılar genel olarak memnun kalsa da tarakla yapılan işlem, saçın elektriklenmesine sebep olarak kabarmasına yol açabilir. Bu durum da bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olarak görülebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR5036 Superstar Kullanıcı Yorumları

Arzum AR5036 Superstar

İşte Arzum AR5036 Superstar kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Bu ürün 5 dakika içerisinde uzun ve gür saçlarımı dümdüz yaptı ayrıca daha doğal bir düzlüğe kavuşuyorsunuz düzleştirici saçımızı bastırıyor ve çekiştirıyor ancak bu öyle değil parlak saçlar için hiç düşünmeyin üstelik bu fiyata.

*** ***★★★★★

💬 Öncelikle almadan önce tereddüde düştüm yorumlar bana çok yardımcı oldu bu yorumu okuyan herkese tavsiyemdir.

*** ***★★★★★

💬 Arzum'un hava üflemeli olan fırçasından da almıştım. O da güzeldi ama bu da çok güzel bir ürünmüş. Öncelikle + ve - tuşları ile sıcaklığı ayarlıyorsunuz. + tuşuna 2 saniye uzun basıp kitlemeyi unutmayın zira fırçanın sapını tutarken ikide birde basıyorsunuz. Ergonomik, elinize güzel oturuyor ve ağır değil.

*** ***★★★★★

💬 Ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben bayıldım hemde 5 dk gibi bir sürede gayet basarılı bir sonuç

*** ***★★★★★

💬 Tam olarak istediğim şey. Plaka düzleştiricilerin hem ısınma süresi hem tarama sonrası kullanılması gibi zorlukları bertaraf etmiş. Keşke daha önce alsaydım diyorum.

*** ***★★★★★

💬 7 dakikada saçımın yarısını defalarca üzerinden geçerek ​yaptım, sonucu resimde. Ben çok beğendim, hayat kurtaran ürünlerden biri.

*** ***★★★★★

💬 Mükemmell beklediğimden daha iyi performansı sadece 2 dkda düz yapabiliyor. Normal düzleştiricilere göre presslemediği için saça daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Dereceli olması ve hızlı ısınması da güzel.

*** ***★★★★☆

💬 Gelir gelmez denedim kuru saçıma. Saçımda herhangi bir krem olmamasına rağmen başarılı buldum. Saçlarım kremli olsa çok daha iyi olur.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürünü bayağı oldu alalı ama beklentimi karşılamadı. Kabartıyor saçları çok da kolay değil uygulaması. Kabarık olmayan saçı düzleştirdikten sonra kabartmasını beğenmedim.

*** ***★★★☆☆

💬 Benim saçlarım elektrikli biraz kıvırcık bende hiç işe yaramadı bununla uğraştığım zamanda zaten düzleştirici de işimi görüyor en azından kabartmıyor.

Puan ve Derecelendirme

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici, saçlarınızı pürüzsüz ve düzgün hale getirmek için mükemmel bir cihazdır. 140-220° C arasında ayarlanabilen ısı ayarı, seramik plakaları, soğuk tarak uçları ve otomatik kapanma özelliği gibi birçok özellik, saç düzleştirme işlemini kolaylaştırır. Ayrıca cihazın hızlı ısınma süresi ve kompakt boyutu da seyahat eden kişiler için ideal olduğunu kanıtlar. Ancak fiyatı biraz yüksek olsa da bu cihazın kalitesi göz önüne alındığında göz ardı edilebilir bir durum olur. Bizim de saç düzleştirme işlemine yeni bir soluk getiren bu düzleştiriciye puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyesi
Dyson Corrale YorumlarıBaByliss ST492E İnceleme
Remington S8598 Kullanıcı YorumlarıPhilips BHS732/00 Özellikleri
Braun Satin Hair 7 ÖzellikleriRowenta SF7510 Yorum
Remington S8540 KullananlarRowenta CF5820 Özellikleri
Arzum AR5035 Mona Sense ÖzellikleriRemington S5505 Yorum
Fakir Harvey YorumlarBabyliss ST387E Özellikleri
Grundig HS 5330 ÖzellikleriOne Step Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin plakaları ne kadar geniş?

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştiricinin plakaları 2.5 cm genişliğindedir. Bu sayede saçınıza yeterli miktarda basınç uygulamayı başarır.

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici kaç dakikada ısınır?

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici sadece 30 saniyede ısınır. Bu da hızlıca hazırlanmanız gereken günlerde daha pratik sonuçlar elde etmenize olanak tanır. 

Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici otomatik olarak kapanır mı?

Evet, Arzum AR5036 Superstar saç düzleştirici 30 dakika boyunca kullanılmadığında otomatik olarak kapanır. Bu durum, güvenli kullanım noktasında size yardımcı olmayı başarır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.