Babyliss ST387E Özellikler & Yorumlar - İnceleme

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.
Babyliss ST387E Özellikler & Yorumlar - İnceleme

Saç düzleştiriciler, saç stilini değiştirmek için en popüler araçlardan biri haline gelmiştir. Babyliss ST387E Diamond i-Pro Saç Düzleştirici de saçınızı hızlı, kolay ve pürüzsüz bir şekilde düzleştirmenize yardımcı olan son teknoloji bir cihazdır. Bu cihaz, hassas sıcaklık kontrolü, homojen ısı dağılımı ve iyonik teknolojisi sayesinde düzgün, sağlıklı ve elektriklenmeyen bir göütnüm sunarak sizi memnun etmeyi başarır. Biz de sizler için bu içerikte Babyliss ST387E Diamond i-Pro ile ilgili tüm detaylara yer verdik.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Özellikleri

Max. Sıcaklık 235°C
Isıtma Süresi15 sn
Isı Ayarı6
AğırlıkBelirtilmemiş
İyon ÖzelliğiVar
KaplamaElmas-seramik
 Isı GöstergesiLED
Amazon
Fiyatını Gör
Babyliss
Saç Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Saç Düzleştirici

Babyliss ST387E Diamond i-Pro, ergonomik tasarımı ile öne çıkar. Kompakt formu ile dikkat çeken ürünün kullanımı da kolaydır. Geniş plakaları, homojen ısı dağılımı sağlayarak saçları kolayca düzleştirir.

İşte Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Teknik Özellikleri

  • 6 kademe ısı ayarı
  • 140°C- 235°C arasında tercih edilen sıcaklık
  • İyon özelliği
  • Elmas seramik kaplama
  • Led ısı göstergesi
  • Kompakt ve ergonomik tasarım
  • Uzun güç kablosu
  • 24 x 120 mm plaka boyutu

Babyliss ST387E Diamond i-Pro

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı140°C, 160°C, 180°C, 200°C , 220°C ,  235°C
Isı Kademesi6

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştirici, 140°C, 160°C, 180°C, 200°C , 220°C ,  235°C arasında tercih edebileceğiniz 6 farklı sıcaklık kademesine sahiptir. Böylece farklı saç tiplerine ve saçın korunmasına göre sıcaklık seçeneklerini kendi tercihinize göre belirlemeniz mümkün olur. Saçı korumak için düşük sıcaklık ayarları (140°C, 160°C, 180°C, 200°C) kullanılırken kalın telli saçlar için yüksek sıcaklık ayarları (220°C 235°C) yapmanıza imkan tanır. Bu özellik sayesinde her saç tipine uygun bir ısı ayarı bulmak mümkün olur. Ayrıca hassas sıcaklık kontrolü sayesinde homojen bir ısı dağılımı elde edilerek saçınızın korunması sağlanır.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Tasarım

Babyliss ST387E Diamond i-Pro

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricisi, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Elmas-seramik kaplaması, saça zarar vermeden saçı düzleştirir, pürüzsüz bir yüzey sağlar ve saçın daha hızlı düzleştirilmesine olanak tanır. Düzleştiricinin boyutu kısa ve orta-uzun saç boyları için idealdir. Ayrıca düzleştiricinin kompakt boyutu, seyahat ederken kolayca taşınmasına olanak tanır.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Isınma Süresi

Isınma Süresi15 sn
Otomatik KapanmaYok

Babyliss ST387E Diamond i-Pro, 15 saniyede kullanıma hazır hale gelen pratik bir ısınma süresine sahiptir. Böylece sabah ya da akşam fark etmeden aceleniz olduğu her an sizi desteklemeyi başarır. 

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Performansı

Babyliss ST387E Diamond i-Pro

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricisi, yüksek performanslı bir üründür. Elektriklenme engelleyici iyonik teknolojisi, saçın daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca düzleştiricinin elmas-seramik kaplaması da saça zarar vermeden saçı düzleştirmenizi sağlar. 6 farklı sıcaklık kademesi, kullanıcılara farklı saç tiplerine uygun sıcaklık seçenekleri sunar. Düzleştirici, saçı hızlı bir şekilde düzleştirir ve saçınız uzun süre düz kalabilir.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Plaka Özellikleri

Uzunluk120 mm
Genişlik24 mm
MateryalElmas-seramik

Babyliss ST387E Diamond i-Pro, 24 x 120 mm plaka boyutları sayesinde hızlı ve pratik sonuç sevenler için ideal bir kullanım sunar. Aynı zamanda cihaza kompakt bir yapı kazandırarak kolayca taşınmasına ve saklanmasına izin verir. Buna ek olarak elmas-seramik kaplama ise saçınızın elektriklenmeden düzleşmesini sağlayarak konforlu bir kullanım imkanı tanır.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Avantajları

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştirici, birçok avantajı da beraberinde getirir. Öncelikle hızlı ısınması sayesinde cihazı kullanmaya hazır olmak için beklemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca 6 farklı sıcaklık kademesi ile her saç tipi için uygun sıcaklığı seçmeniz mümkün olur. Elektriklenme engelleyici iyonik teknolojisi de saçlarınızın daha parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar.

Cihazın elmas-seramik kaplamalı plakaları, saçlarınıza zarar vermeden düzleştirme işlemini gerçekleştirir. Bu sayede saçlarınız daha sağlıklı ve güçlü kalır. Ayrıca düzleştirici 235°C'ye kadar yüksek sıcaklık ayarı seçenekleri sunar, bu sayede kalın telli saçlarınızı bile kolaylıkla düzleştirebilirsiniz.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Dezavantajları

Babyliss ST387E Diamond i-Pro da her üründe olduğu gibi birkaç dezavantaja sahiptir. Öncelikle, düzleştirici fiyatı nispeten yüksektir ve bazı kullanıcılar için bu bir engel olabilir. Ayrıca düzleştiricinin plaka genişliği 24 mm olduğu için daha uzun saçlarda işlem biraz daha uzun sürebilir. Bu da uzun saçlı kişilerin kullanımını engelleyebilir. Bununla birlikte bu dezavantajlar cihazın performansına etki etmez.

Amazon
Fiyatını Gör
Babyliss
Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Babyliss ST387E Diamond i-Pro Kullanıcı Yorumları

Babyliss ST387E Diamond i-Pro

İşte Babyliss ST387E Diamond i-Pro kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Ürünü 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum hala çok hızlı ısınıyor ve düzleştiriyor düşünenler için tavsiye ederim gayet güzel kaliteli bir ürün.

*** ***★★★★★

💬 Plakaları çok uzun bu sebeple büyük tutamlarda bukle yaparken kolaylık sağlıyor. Ben çok memnun kaldım, düşünenlere de tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 6 yıl bitecek hala kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Isıtması, özellikleri, performansı çok iyi. Uzun yıllar kullanabilirsiniz.

*** ***★★★★★

💬 Çok başarılı bir ürün. Yine Babyliss'in eski bir modelini kullanıyordum, saçlarımı çekip kırıyordu. Bunu aldım ve ilk denememde farkı gördüm. Saçtan kayıyor anında düzleştiriyor dalgalı saçlarımı. Saçımı kabartmadı çok memnunum.

*** ***★★★★★

💬 Çok güzel kayıyor saçlarda, ben bu kadarını beklemiyordum plakalar çok iyi kapanıyor çok kaygan, sonuç olarak diğer markalarda düzleştiriyor fakat bize uygularken hangisi konfor sağlarsa ona kaliteli diyoruz.

*** ***★★★★★

💬 Eşime doğum günü hediyesi olarak aldım çok memnun kaldı. 

*** ***★★★★★

💬 Burada yapılan olumlu yorumlara dayanarak aldım ve pişman olmadım. Çabuk ısınıyor ve tek kullanımda saçımı dümdüz yaptı. Elektriklenme yapmadı ve temiz bir parlaklık verdi. Saçı yağlı gibi yapmıyor saç kafaya yapışmıyor. Tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★☆

💬 Bayıldım! 10 dk'da saçlarımı düzleştirdi biraz pahalı bulmuştum ama uzun ömürlü olsun istedim umarım da öyle olur çünkü çok beğendim saçlarımı yumuşacık yaptı

*** ***★★★☆☆

💬 Çok araştırıp aldım ama beklediğim performansı vermedi Saçlar takılıyor plakalar ısınıp el yakıyor.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürünün plastiği o kadar dayanıksız ki zamanla yanlardan çatlıyor ve görseldeydi gibi yerinden ayrılıyor. Bir de plastik ince olduğu için ürünün alt kısmı elinizi yakıyor fazla dokunamıyorsunuz. Keşke biraz kaliteli malzeme kullanılsaymış.

Puan ve Derecelendirme

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricisi, saç düzleştirme işlemini oldukça etkili bir şekilde gerçekleştiren ve birçok avantajıyla kullanıcılara fonksiyonel bir destek sunan bir cihazdır. Hızlı ısınması, farklı sıcaklık kademesi seçenekleri, elektriklenme engelleyici iyonik teknolojisi ve elmas-seramik kaplamalı plakaları ile saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı yaparken sağlığını da korur. Birçok özelliğiyle kullanıcılarından tam not almayı başarmış bu saç düzleştiricisine bizim puanımız ise 10 üzerinden 6 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyesi
Dyson Corrale YorumlarıBaByliss ST492E İnceleme
Remington S8598 Kullanıcı YorumlarıPhilips BHS732/00 Özellikleri
Braun Satin Hair 7 ÖzellikleriRowenta SF7510 Yorum
Arzum AR5036 KullananlarRemington S8540 Özellikleri
Rowenta CF5820 ÖzellikleriArzum AR5035 Yorum
Remington S5505 YorumlarFakir Harvey Özellikleri
Grundig HS 5330 ÖzellikleriOne Step Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Babyliss ST387E Diamond i-Pro hangi saç tipleri için uygundur?

Babyliss ST387E; kısa, orta ve uzun saç boylarına sahip her türlü saç tipi için uygun bir seçenektir. Farklı saç tiplerine göre tercih edebileceğiniz sıcaklık kademeleri sunarak daha kişiselleştirilebilir bir form kazanmıştır.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricisinin kaplaması nedir?

Babyliss ST387E'nin kaplaması elmas-seramik şeklindedir. Böylece saçınıza zarar vermeden sağlıklı bir kullanım sunar.

Babyliss ST387E Diamond i-Pro saç düzleştiricisi hangi sıcaklık ayarları nasıl?

Babyliss ST387E 140°C, 160°C, 180°C, 200°C gibi düşük sıcaklık ayarlarına sahiptir ve kalın telli saçlar için yüksek sıcaklık ayarları olan 220°C ve 235°C seçenekleri de bulunur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.