Philips BHS732/00 İncelemesi: Özellikler ve Yorumlar

Philips BHS732/00 düzleştiricinin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Philips BHS732/00 İncelemesi: Özellikler ve Yorumlar

Philips, saç düzleştirici teknolojisine yeni bir soluk getiren BHS732/00 modeli ile ThermoShield teknolojisi, mineral iyonik bakım, yüksek performans, tasarım ve daha fazlasını siz kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Bu içerikte sizler için Philips BHS732/00 saç düzleştiricinin avantajları, dezavantajları ve performansını detaylı olarak inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Philips BHS732/00 Özellikleri

Gerilim240 V
Isıtma Süresi30 sn
Isı Ayarı12
Otomatik Kapanma30 dk
İyon ÖzelliğiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Saç Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips BHS732/00 Saç Düzleştirici

Philips BHS732/00 Saç Düzleştirici, ThermoShield teknolojisi sayesinde saçlarınızın sıcaklıktan zarar görmeden düzleştirmenize imkan verir. Düzleştiricinin akıllı sensörü sıcaklığı düzenleyerek saçınızın kökten uca eşit şekilde ısınmasına olanak tanır ve bu da saçınızın profesyonel bir sonuçla şekillendirilmesine yardımcı olur.

İşte Philips BHS732/00 saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Philips BHS732/00 Teknik Özellikleri

  • 12 sıcaklık ayarı
  • 120°C - 230°C ısı
  • 30 dakikada otomatik kapanma
  • 210 °C ön ayar modu özelliği
  • LED gösterge
  • 105 mm plaka uzunluğu
  • Isıya dayanıklı kılıf
  • Plaka kilidi

Philips BHS732/00

Philips BHS732/00 Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı120°C ila 230°C
Isı Kademesi12

Philips BHS732/00, 120°C ila 230°C arasında 12 farklı sıcaklık ayarına sahiptir. Bu sayede saçlarınız için ideal ısı ayarını tercih etmenizi mümkün kılar. LED göstergesi sayesinde seçtiğiniz sıcaklık ayarını kolayca okuyabilmeniz mümkün olur. Ayrıca hızlı düzleştirme sağlamak için önceden ayarlanmış 210°C sıcaklığı seçeneği de bulunan ürün, fonksiyonel yapısıyla hayatınızı kolaylaştırmayı başarır.

Philips BHS732/00 Tasarım

Philips BHS732/00

Philips BHS732/00, ergonomik tasarımı ve 105 mm uzunluğundaki plakaları sayesinde saçınıza daha iyi temas ederek her bölgeyi hızlı bir şekilde düzleştirmenize yardımcı olur. Isıya dayanıklı rulo kılıfa sahip olan ürün, kullanmadığınız zamanlarda yer kaplamaz. Aynı zamanda asma halkası da düzleştiriciyi kolayca saklamanızı sağlar. Gece mavisi rengiyle dikkat çekerken kullanımı kolay yapısı sayesinde elinizi de yormaz.

Philips BHS732/00 Isınma Süresi

Isınma Süresi30 sn
Otomatik KapanmaVar
Otomatik Kapanma Süresi30 dk

Philips BHS732/00 saç düzleştiricisi sadece 30 saniyelik hızlı bir ısınma süresine sahiptir. Bu sayede aceleniz olduğu anlarda dahi zaman kazanmanıza yardımcı olur ve hızlı bir şekilde kullanılabilir. Buna ek olarak 30 dakikalık otomatik kapanma özelliği de cihazın güvenliğini öne çıkararak sizi memnun etmeyi başarır.

Philips BHS732/00 Performansı

Philips BHS732/00

Philips BHS732/00 saç düzleştiricisi, ThermoShield teknolojisi, mineral iyonik bakım, hareketli plakalar ve argan yağı katkılı seramik plakalara sahiptir. Bu özellikler sayesinde saçlarınızın daha az hasar görmesini ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Ayrıca 120°C ila 230°C arasında seçilebilen sıcaklık ayarları, farklı saç tipleri için ideal bir kullanım ortaya koyar. Şekillendiricinin ucunda ise soğuk tutan özel bir ısı yalıtımı bulunmaktadır. Böylece saçınızı düzleştirirken elinizin yanmasından korkmanıza gerek kalmaz.

Philips BHS732/00 Boyut

Plaka Uzunluğu105 mm
Plaka Genişliği25 mm
Güç Kablosu2 m

Philips BHS732/00 saç düzleştiricisinin plakası 25 mm genişlik ve 105 mm uzunluğa sahiptir. Bu boyutlar saçınızın her bölgesini zorlanmadan düzleştirmenizi sağlar ve daha kısa sürede daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Philips BHS732/00 Avantajları

Philips BHS732/00 saç düzleştiricisi, birçok avantajı beraberinde getiriyor. ThermoShield teknolojisi, mineral iyonik bakım ve argan yağı katkılı seramik plakalar, saçlarınızın daha az hasar görmesini ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Hareketli plakalar, daha kolay ve pürüzsüz bir şekilde şekillendirme yapmanızı sağlar. Ayrıca cihazın hızlı ısınma süresi ve kolay okunan LED sıcaklık ekranı, kullanıcıların cihazı kolayca kullanmasını mümkün kılar.

Philips BHS732/00

Philips BHS732/00 Dezavantajları

Philips BHS732/00 saç düzleştiricisinin ağırlığını bazı kullanıcılar fazla bulabilirler. Ayrıca bazı kullanıcılar için 105 mm'lik plaka boyutu, daha küçük bir boyut tercih edenler için uygun olmayabilir. Bununla birlikte bir diğer unsur da cihazın bazı marka ve modellere kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması da kullanıcılar için uygun olmayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Düzleştirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips BHS732/00 Kullanıcı Yorumları

Philips BHS732/00

İşte Philips BHS732/00 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 10 yıldır kullandığım üründen sonra korkarak aldım iyi çıkar mı diye . Gerçekten parasının hakkını veriyor. Hızlı ısınsın kıvırcık saçlarımı kolay ve hızlı düzleştirsin istiyordum isteklerimi hep karşıladı.

*** ***★★★★★

💬 Bayıldım. Rengi de çok hoş. Hadi dedim ön taraftan deneme düzleştirmesi yapayım, on numara oldu. İstediğim yöne şekli ve kıvrımını çok güzel verdi. Dedikleri gibi yumuşak oluyor saç ve en güzel yanı da tel çekmesi yapmıyor.

*** ***★★★★★

💬 Daha önce Philips Procare modelini 12 yıl kullanmıştım. Çok memnundum. Ama o model 3 bin TL civarında olduğu için bunu aldım. Bu da gayet güzel, çabuk ısınıyor ve şekil veriyor kolayca. Sadece biraz elektriklenme oluyor ilk yapinca sonra düzeliyor.

*** ***★★★★★

💬 Öncelikle cihaz mükemmel ötesi bir şey ilk kez Philips kullanmayı tercih ettim ve uzun araştırma sonucu ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum.

*** ***★★★★★

💬 Parasını hak eden bir ürün. Küçük bebeğim olduğu için zaman sıkıntım var haliyle ama bununla 5 dk'da orta boy saçlarımı düzleştirdi, bir 5 dk daha olsa kuaförden çıkmış gibi olurdu.

*** ***★★★★★

💬 Performansı çok iyi. 200 derecede çalıştırdım yeterli geldi. Kısa sürede ısınıyor. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Saçlarım kabarık ve dalgalı normalde 220-230 ayarında düzleştiriyordum bu düzleştiriciyle 190 ayarında saçlarım dümdüz oldu beklediğimden çok çok iyi alırken içiniz rahat olsun teşekkürler❤️

*** ***★★★★☆

💬 Aldıktan sonra iyi ki diyeceksiniz. Isınma süresi, saçı tutuşu, düzleştirmesi, tutarken hiç bir yerinde ısınma hissedilmemesi, görüntüsü… Teşekkürler Philips.

*** ***★★★☆☆

💬 Plastik kokusu var kokuyor termo özelliğini çalıştırınca saçlarımda yüksek ısı kullanıyor bilemedim.

*** ***★★★☆☆

💬 Yorumlara bakarak almıştım beklentimi tam karşılamadı açıkçası. Tavsiye etmem.

Puan ve Derecelendirme

Philips BHS732/00, 30 saniye içinde hazır hale gelir ve farklı ısı ayarı ile 120°C ila 230°C arasında sıcaklık seçeneği sunar. Ayrıca LED ekranı sayesinde sıcaklık ayarlarını kolayca kontrol edebilirsiniz. Düzleştirici ayrıca ısıya dayanıklı rulo kılıfı sayesinde dilediğiniz yere taşınabilir ve konforla kullanılabilir. Birçok işlevsel özelliği bir arada sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başaran bu düzleştiriciye bizim puanımız da 10 üzerinden 8 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyesi
Dyson Corrale YorumlarıBaByliss ST492E İnceleme
Remington S8598 Kullanıcı YorumlarıBraun Satin Hair 7 Özellikleri
Rowenta SF7510 ÖzellikleriArzum Superstar Yorum
Remington S8540 KullananlarRowenta CF5820 Özellikleri
Arzum AR5035 Mona Sense ÖzellikleriRemington S5505 Yorum
Fakir Harvey YorumlarBabyliss ST387E Özellikleri
Grundig HS 5330 ÖzellikleriOne Step Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Philips BHS732/00 saç düzleştirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Philips BHS732/00 saç düzleştirici kaç derecede çalışır?

Philips BHS732/00 saç düzleştiricinin ısısı kendi tercihinize göre ayarlanabilir ve 120-230 derece arasında çalışabilir.

Philips BHS732/00 saç düzleştirici hangi saç tipleri için uygundur?

Philips BHS732/00 saç düzleştirici her türlü saç tipi için uygundur, ancak ince ve hassas saçlar için daha düşük sıcaklıklarda kullanılması önerilir.

Philips BHS732/00 saç düzleştirici nasıl kullanılır?

Philips BHS732/00 saç düzleştirici kullanımı oldukça basittir. İlk önce düzleştiriciyi prize takın ve düzleştiricinin ısınmasını bekleyin. Düzleştirici ısındıktan sonra, saçınızı bölümlere ayırın ve her bölümü düzleştiricinin plakaları arasından geçirin. Saçınızı istediğiniz şekilde düzleştirdikten sonra düzleştiriciyi kapattığınızdan emin olun ve soğumasını bekleyin. Düzleştiriciyi kullanmadan önce mutlaka kullanım kılavuzunu okumanız önerilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.