O Aktivite Sekse Göre Daha Zevkli

Bilim dünyası uzun süren araştırmalardan sonra seksten daha zevkli bir aktivite keşfetti.
O Aktivite Sekse Göre Daha Zevkli

Bilim adamları Almanya ve İspanya’da seksten daha çok zevk verecek konular hakkında 36 kişi üzerinde deney yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda bilim adamları ilginç bir sonuç ortaya koydu. Öğrenilen her yeni kelime seksin beyinde ventral striatum bölgesini harekete geçirdiği ortaya çıktı. Ayrıca bu bölgeyi uyuşturucu, kumar ya da iyi bir yemek de beyindeki aynı bölgeye etki ediyor.

seks.jpg

Bilim Adamları Uyardı

Yapılan araştırmalar sonucunda seksin verdiği hazzın yerini birçok aktivite alabiliyor. Konu hakkında açıklama yapan bilim adamları, Tabu, Scrabble gibi kelime oyunlarının kişileri neden bu kadar mutlu ettiğini de buna bağladı. Ancak bilim adamları kumar, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların da seksin alternatifi olması konusunda uyardı. Bedensel ve ruhsal olarak çok büyük zararı olan bu alışkanlıkların seks hayatına zarar vereceğinden alternatif olarak düşünülmemesi gerektiğinin altını çizdi.

''CİNSEL BİLGİ''

Cinsel İlişkide Kolay Orgazmın Sırrı

Cinsel Gücünüzü Artıracak 5 Doğal Takviye

İktidarsızlık Sorununa Bitkisel Çözüm

Cinsel İsteği Artıran Yiyecekler

Oral Seks Zararlı mıdır?

Yaşınıza Göre Ne Kadar Seks Yapmalısınız?

Cinsel İlişkiden Sonra Bunları Kesinlikle Yapmayın!

Erken Boşalmaya Bitkisel Çözüm

Cinsellik Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İktidarsızlık Belirtileri

Testosteron Artıran Yiyecekler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.