Yatak Odasında Yardımcınız Olacak 5 Doğal Takviye

Cinsel isteksizlik her erkekte görülebilen sağlık problemlerinden biridir. İşte sorununuza ilaç, size de yardımcı olacak 5 besin...
Yatak Odasında Yardımcınız Olacak 5 Doğal Takviye

Cinsel bir ilişki kadın ve erkeğin mutlu zaman geçirmesi açısından önemlidir. Cinsel isteksizlik bu mutlu zamanlarınızı  sizden çalar.

Uzmanlar isteksizliğin birçok nedeni olabileceği gibi yaş ile de alakalı olabileceğini açıklıyor.

İşte sizleri yatak odasında yalnız bırakmayacak ve adeta arkanızı toplayacak 5 doğal takviye;

1) D VİTAMİNİ

yatakodasigif

Yapılan araştırmalara göre D Vitamini eksikliği yaşayan erkeklerin yüzde 32 oranında sorun yaşadığı ortaya çıktı. D vitamini kan damarlarını sağlıklı hale getirir ve penise düzgün olarak kan akışını sağlar. Bu da cinsel isteksizliği yok eder.


2) KEŞİŞKÜLAHI OTU

yatakodasigif

Azgın keçi otu olarak da geçen Keşişkülahı, Çin ve Japonya bölgelerinde görülen bir bitkidir. Araştırmalara göre içerisinde bulunan bir madde düşük libido seviyesine ve sertleşme bozukluğuna iyi geliyor ve sizleri tedavi ediyor.


3) NIASIN (B3 VİTAMİNİ)

yatakodasıgif

New York’ta yapılan araştırmalar Niasin yani diğer adıyla B3 vitamininin vücuttaki cinsel hormonları ve diğer kimyasal molekülleri düzenlediğini ortaya çıkarttı. B3 vitaminini hindi, tavuk, fıstık, mantar gibi besinlerden alabilirsiniz.


4) GINSENG

kadıngif

Ginseng afrodizyak etkisiyle bilinir ancak bunun dışında vücudunuz için önemli içeriklere sahiptir. Kemiklerinizin gelişmesinde de etkisi olan bu besin testosteron oranınızı artırarak libidonuzu yükseltir.


5) MABET AĞACI (GINKGO BILOBA)

5) MABET AĞACI

Çin’de uzun yıllar boyunca kan ve oksijen akışını düzenlemek için kullanılan bu bitkinin son yapılan araştırmalarla enerji seviyesini ve konsantrasyonu da artırdığı ortaya çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum