Kısa Sürede Orgazm Olmanızı Sağlayacak 8 Yöntem

Mutlu bir birliktelik için şüphesiz ki cinsel yaşam çok önemlidir. Bu sebeple içeriğimizde orgazmı kolaylaştıran yolları bir araya getirdik.
Kısa Sürede Orgazm Olmanızı Sağlayacak 8 Yöntem

Kadınların ve erkeklerin en çok merak ettiği konular arasında bulunan kolay orgazm hakkında sizler için oldukça faydalı bir içerik hazırladık. Bu içerik sayesinde cinsel ilişki esnasında hızlı bir şekilde orgazma ulaşmakta yarar sağlayan olgular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

İşte kolay orgazm olma yolları...

1. Doğru Pozisyonu Seçin

kolay orgazm olma yolları

Cinsel ilişki sırasındaki pozisyonlar hem erkeğin hem de kadının orgazm yaşamasında kilit rol oynuyor. Genellikle çiftlerin birbirlerinin yüzlerini görebildikleri ve daha kolay iletişime geçebildikleri pozisyonlar orgazmı kolaylaştırıyor. Misyoner pozisyonu bu tanıma uygun en ideal pozisyonlardan bir tanesi.

İlişki esnasında kadının orgazm olması için önemli olan penisin vajina içindeki hareketi değil, klitorise olan sürtünme ve baskı kuvvetidir. Bu nedenle kadınlar için buna uygun pozisyonlar daha caziptir. Kadınların üstte olduğu pozisyonlar bu tanım için uygun pozisyonlardan biridir.

2. Partnerinizi İyi Tanıyın

kolay orgazm olma yolları

Kişilerin, birbirlerine orgazm yaşatmak için partnerinin karakterini ve bedensel özelliklerini iyi bilmesi gereklidir. Birbirlerini tanıyan çiftlerin kendi aralarındaki bazı alışkanlıkları cinsel ilişkiden daha fazla haz almalarını sağlayacaktır.

3. Partnerinize Sürprizler Yapın

kolay orgazm olma yolları

Uzmanlar ilişki esnasında kesinlikle bir yasak ya da ayıp yoktur diyor. "Eğer çiftler hemfikirse her şekilde ilişki yaşanabilir." sözlerini sarf ediyorlar. Yani ilişkide sıradanlaşmanın ötesine geçin. Cinsel yaşamda hayal gücü ve yaratıcılık çok önemlidir. Bu yüzden zaman zaman farklı şeyler yapın.

4. Farklı Pozisyonlar Deneyin

kolay orgazm olma yolları

Cinsel ilişki sırasında aynı sıra ile pozisyonları tekrarlamayın. Kimi zaman çiftler bazı pozisyonları takıntı haline getirip, sürekli o pozisyonda cinsel ilişki yaşıyor ve diğer pozisyonlarda orgazm olamayacağını düşünüyor. Bu yanlış bir düşüncedir. Diğer pozisyonları da denemeli ve hatta pozisyon değişikliğini sık sık yapmalısınız. Bu pozisyonlardan biri olarak oral seksi de düşünebilirsiniz.

5. Doğru Mekan Tercihi Yapın

kolay orgazm olma yolları

Çiftlerin kolay orgazm olması için mekan da çok önemlidir. Stres ya da heyecan yapmayacağınız, kendinizi rahat hissettiğiniz mekanlarda yaşadığınız cinsel ilişkilerle daha kolay orgazm olabilirsiniz. Ancak mekanı da sürekli değiştirip cinsel ilişkinize heyecan katmanız mümkün.

6. Cinsel Gücü Arttırıcı Besinler Kullanın

kolay orgazm olma yolları

Cinsel ilişkiye başlamadan önce yüksek bir orgazma ulaşmak için cinsel gücü arttırıcı doğal besinleri kullanabilirsiniz. Bu besinleri günlük hayatta tükettiğimiz doğal yiyeceklerden elde edebilirsiniz. Ancak bu besinleri çok fazla da tüketmemeye dikkat edin.

7. Tahrik Edici Konuşun

kolay orgazm olma yolları

Tahriş edici konuşmak cinsel ilişki sırasında oldukça etkilidir. Özellikle kısık sesle ve kulak arkasından konuşmak bireylerin alacağı hazzı arttıracaktır. Ayrıca birliktelik öncesi söylenen ateşli sözlerin de etkisinin olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede orgazm süresi daha da kısalacaktır.

8. Hassas Noktalara Odaklanın

kolay orgazm olma yolları

Hem erkeklerin hem de kadınların hassas olan bazı noktaları bulunuyor. Bu bölgeleri genel olarak boyun, göğüs, baldır ve karın gibi sıralayabiliriz. Ancak kişiden kişiye bu bölgelerin etkinlikleri değişmektedir. Buna göre bir seçim yapıp bu noktalara odaklanın.

İlginizi Çekebilir
Cinsel İlişki İçin En İyi YerlerCinsel İlişkide Zevk Veren Şeyler

Orgazm olmanın faydaları nelerdir?

Orgazm olmanın hem kadınlara hem de erkeklere çok büyük faydaları bulmaktadır. Bunlar bedensel ve ruhsal bir rahatlama sağlaması, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi, stresi azaltması, uyku kalitesini arttırması, kalp hastalıklarına karşı koruması, uyku kalitesini arttırması, ağrı eşiğini yükseltmesi, cildi güzelleştirmesi ve kişiyi değerli hissettirip partneri ile olan ilişkisini kuvvetlendirmesidir.

Orgazm nedir?

Orgazm cinsel ilişkinin son noktasıdır. Birçok çift bu hazzı aynı anda birlikte yaşamak ister. Ancak kadınlar ve erkekler fizyolojik olarak değişik özelliklere sahiptir. Erkekler orgazm doyumuna kadınlara göre daha önce ulaşmaktadır.

Erkekler karşı tarafın orgazm olmasını nasıl sağlayabilir?

Bir kadının orgazm doyumuna ulaşması için erkeğin, partnerini tanıması ve ne yaptığını iyi biliyor olması gerekir. Yani erkek sadece kendi zevkleri için cinsel bir birliktelik yaşamaktan kaçınmalı, partnerinin mutluluğunu da göz önüne almalıdır.

Kadınlar nasıl kolay orgazm olur?

Kadınlarda gerçekleşen orgazm ile erkeklerdeki boşalma benzerlik göstermektedir. Kadının vajinasına, erkeklerdeki sertleşmeye sebep olan benzer bir kan akışı sağlanır. Bu durum kadınların orgazm olmaya yaklaştığını gösterir.

İlk olarak vajinada nemlenme yaşanır ve vajina çevresinde bulunan kaslarda bazı küçük kasılmalar gözükür. Bu sırada kadınlardaki bazı cinsel fonksiyonlar harekete geçer. Orgazma yaklaştığını hisseden kadının nefes alışverişlerinde ve kalp atışlarında farklılık gözükmektedir.

Erkekler nasıl kolay orgazm olur?

Erkeklerde yaşanan orgazm olayı kadınlara göre farklılık göstermese de daha güçlüdür. Net bir açıklama yapmak gerekirse, erkekler kadınlara göre daha çabuk ve daha güçlü orgazm olmaktadır. Erkeklerde, kadınlara göre daha fazla etkili olan testosteron, bunun en önemli sebepleri arasındadır.

Kolay orgazm mı erken boşalma mı?

Erkeklerde kolay orgazm ile erken boşalma birbirine karıştırılmamalıdır. Erkeklerin erken boşalma yaşamasındaki en önemli etken ilk kez cinsel ilişki yaşamasıdır. İleriki dönemlerde erken boşalma sorunu çözülebilir ya da devam edebilir. Devam eden süreçte erken boşalma genellikle gerginlik ve stresten ortaya çıkar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum