Cinsel İlişkide Erkeğe ve Kadına Zevk Veren 15 Şey

Cinsel ilişki sırasında hem erkeğe hem de kadına zevk veren şeylerin ne olduğunu araştırdık ve içeriğimizde etkileyicilik bakımından sıraladık.
Cinsel İlişkide Erkeğe ve Kadına Zevk Veren 15 Şey

İlişkinin başında yaşanan yoğun duygular ve ilklerin heyecanıyla kimse yataktaki performansları hakkında konuşmaya gerek duymaz. Ancak yıllar geçtikçe cinsel hayatınız da diğer şeylerde olduğu gibi sıradanlaşmaya mecbur kalır. Ancak korkmanız gerek yok. Çünkü bunu engellemek sizin elinizde.

Cinsel hayatınız sıradanlıktan uzak olmalı ki partnerinizle birlikte cinsel ilişkiden zevk almaya devam edin. Yatakta biraz hareketlenmek, iki tarafın da zevk almasına fırsat tanıyacak. Bu içerikte, cinsel ilişki sırasında kadını da erkeği de tahrik eden, ikisinin de aynı anda zevk almasını sağlayan şeylerden bahsediyoruz.

İşte hem erkeğe hem de kadına cinsel ilişkide zevk veren şeyler...

1. Tahrik Edici Konuşun

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

İlişki sırasında yapılan müstehcen konuşmalar iki tarafı da tahrik eder. Aslında kadınlar, erkek tarafından kulaklarına fısıldanan açık sözlerden daha çok tahrik oluyor. Bu da erkeğe güçlü hissettirdiği için onun da zevk almasını sağlıyor.

2. Ne İstediğinizi Dile Getirin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Her ne kadar erkekler cinsellik konusunda daha fazla konuşabiliyor gibi görünse de hem kadınlar hem de erkekler, cinsel ilişkide nelerden hoşlandığını söylemek konusunda biraz utangaç davranır. Eğer konuşmayı tercih etmiyorsanız deneme yanılma yöntemini uygulayın. Ancak unutmayın isteklerinizi dile getirmek aynı zamanda tahrik edici konuşmak demek.

3. Ön Sevişmeyi Uzatabildiğiniz Kadar Uzatın

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Aslına bakarsanız şehvete kanıp bir an önce sonuca odaklanmak yapılan en büyük hata. Ön sevişmenin uzunluğu, çiftin bağ kurması demektir. Bu da cinsel ilişki sırasında daha fazla zevk alınmasını sağlıyor. Uzmanlara göre ön sevişme en az 15 dakika sürmelidir.

4. İlişkide Zaman Zaman Sert Davranışlar Sergileyin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Her ne kadar sert davranmanın sadece erkeği tatmin ettiği düşünülse de bu yanlıştır. Popoyu sıkmak her iki tarafa da zevk veriyor. Aynı zamanda karşılıklı olarak bedene atılan küçük ısırıklar da haz almanızı sağlayacaktır. Ancak bu davranışların tadında ve aşırıya kaçmaması gerektiğini unutmayın.

5. Cinsel İlişki Sırasında ve Sonrasında Küçük Oyunlar Deneyin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Amerikalı ünlü terapist Robert W. Birch'in açıklamalarına göre çiftler cinsel ilişki sırasında kurnaz davranmalıdır. Yani aceleye getirmeden, kontrolü ele alıp karşı tarafı meraklandırarak zevk verecek küçük oyunlarla ilerlemeli. Bir nevi mor şeytan olmanız gerekiyor. Yani kadın ne kadar cilve yaparsa erkek o kadar tahrik oluyor ve bunu gösterdiğinde kadın da zevk alıyor.

6. Cesaretli Olun ve Kendinizi Kasmayın

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Erkekler yatakta ne ister? Genelde sevişmeyi başlatan olmaktan hoşlansalar da, kimi zaman kontrolü kadının ele almasını ve kendisini sadece serbest bırakmayı isterler. Cesur olun ve adımı bazen siz atın.

7. Cinsel İlişki Sırasında Değişik Pozisyonları Deneyerek Zevk Almaya Bakın

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişkide zevk veren pozisyonlar nelerdir, her iki tarafı da tahrik eden ve haz veren pozisyonlar nelerdir, bir araştırın. Bu sizde farklılık gösterebilir. Neyden hoşlandığınızı dile getirin.

Erkekler ilişki sırasında genelde sahip olmak ister ve kadınların teslim olmasını tahrik edici bulurlar. Kadınlar ise genellikle teslim alınmaktan hoşlanır. Bu yüzden aslında erkeğin teslim aldığı pozisyon kadına zevk veren pozisyonlar arasına da girer. Bu yüzden buna uygun pozisyonları tercih etmeniz, ilişkiye renk katacak ve zevk almanızı sağlayacaktır.

8. Cinsel İlişki Sırasında Kadınların Poposunun Sıkın

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki esnasında kadına erkeğe zevk veren olmazsa olmazlarda sayılan bir şey ise popoyu avucunuzun içine almak ve sıkmaktır. Kadın için bu hayati öneme sahip olan zevk verici hareket, erkekler için de aynı derece de önemlidir. Tabularınızı yıkın ve popolarınızı sıkmayı deneyin.

9. Cinsel İlişki Sırasında Cilveli Olmaya Özen Gösterin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki esnasında kadının kesinlikle cilveli olması gerekmektedir. Bu gereklilik aslında bir nevi zorunlulukta olmalı. Eğer cinsel ilişkide kadın hem kendine hem de erkeğe zevk vermek istiyorsa bunu yapmalı. Aynı zamanda cinsel ilişki esnasında da kontrolü bir anda değil yavaş yavaş erkeğe bırakmalı. Kadın gücünü kolay kolay vermemeli.

10. Köpek Pozisyonunu (Dogy Style) Kesinlikle Deneyin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki esnasında G noktası geride olan kadınların zevke gelmesi daha hızlı ve basit olmaktadır. Bu pozisyonda orgazm olan kadınların yüksek derecede heyecan ve aksiyon yaşadıkları bilinmektedir.

Partnerinizin hangi pozisyonda daha iyi performans göstereceğini bilirseniz, cinsel ilişki anında yaşanan libodo yüksekliği tavan yapabilir. Dogy Style en çok tercih edilen, erkeklerin yanında kadınların da son derece zevk aldığı bir pozisyondur.

11. Kulak Memesini Öpmek ya da Emmek

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki sırasında ön sevişme içerisinde kabul gören ve mutlaka yapmanız gereken bir harekette budur. Erkeğin ya da kadının kulak memesini emerek onların zevkin doruklarına çıkmasını sağlayabilirsiniz.

12. Öpüşürken Hafif Dudak Isırmasını Deneyin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki sırasında partnerinize küçük ama etkili bazı hareketler yapabilirsiniz. Bunlardan en önemlisi öpüşürken dudağın hafif ısırılmasıdır. Küçük emme hareketinin yanında minik bir ısırık iki tarafın da çok daha zevk almasını sağlayacak. Dikkat edin ki aşırıya kaçmayın.

13. Baldırın İçlerini Öpmek Kadınları Özellikle Heyecanlandırır

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Birçok kadın cinsel ilişki sırasında baldır içlerinin öpülmesinden büyük zevk duyar. Küçük dudak dokunuşları ile hazzın doruklarına ulaşabilirsiniz. Baldır içleriyle birlikte oral sekse de önem verin.

14. Ayakta Bir Süre Sevişmeyi Deneyin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki sırasında mutlaka ama mutlaka ayakta sevişmeye özen gösterin. Her zaman yatarak sevişmeye alışık olan çiftler için ayakta sevişmek kadının ve erkeğin fazlaca haz almasını sağlayacak. Duvardan da yardım alabileceğinizi söyleyelim.

15. Kıyafetleri Çıkartırken Kontrolü Hep Karşı Tarafa Verin

cinsel ilişkide zevk veren şeyler

Cinsel ilişki sırasında üstünüzde kıyafetler olduğunu düşünürsek bu kıyafetleri kendiniz değil partnerinizin çıkarmasına imkan sağlayın. Böylece partnerinize vücudunuzu daha rahat tanıma imkanı verin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Cinsel Gücü Arttıran Doğal TakviyelerCinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Bir kadının zevk aldığı nasıl anlaşılır?

Bir kadının zevk aldığını anlamak için göstermiş olduğu belirtileri bilmemiz gerekiyor. Nefes alıp verme sıklığının hızlanması, kalp hızı ve kan basıncının artması, dudakların koyulaşması, göğüs uçlarının dikilmesi, derinin kızarması ve terlemesi o kadının zevk aldığını göstermektedir.

Erkekler nereden öpülmekten hoşlanır?

Erkekler özellikle boyun bölgesinden öpülmekten oldukça haz duymaktadırlar. Ancak birazcık sert davranılması gerektiğini söyleyelim. Çünkü erkeklerin ense ve boyun bölgelerindeki deri daha kalındır.

Kadınların neresi ısırılır?

Kadınlarda bilinmesi gereken 8 farklı erojen bölge bulunmaktadır. Bu bölgeler dudaklar, kulaklar, bilek içleri, kafatası, boyun ve köprücük kemiği, meme uçları, kalçalar ve ayaklardır.

Bir vajina kaç santime kadar alır?

Herhangi bir uyarı almamış bir vajina ortalama olarak 7.5 - 10 cm arasında derinliğe sahiptir. Uyarılma halinde ise rahim etrafındaki kaslar kasılır, rahmin yukarı çekilmesine ve vajinanın genişlemesine sebebiyet verir. Bu durumda vajinanın derinliği 2 katına çıkar.

Kadınlar en çok nereden uyarılır?

Kadınlarda sinir uçları diğer bölgelerden daha yoğun olan yer genital bölgede bulunan klitoristir. Bu bölgede bulunan oldukça yoğun sinir ağlarının uyarılması sayesinde en güçlü orgazmları yaşayabilmektedirler.

Bir erkek ortalama kaç dakikada boşalır?

Yapılan araştırmalara göre ortalama boşalma süresi 5,4'dakika olarak saptanmıştır. Aynı araştırmada çıkan diğer sonuçlara göre bu süre 50 saniyeden 44 dakikaya kadar değişmektedir. Dolayısıyla bu sürenin kişiden kişiye göre büyük farklılık göstereceğini ifade edebiliriz.

Uzun süre sert kalmak için ne yapmalı?

Uzmanlar sertleşme probleminden kurtulmak için düzenli spor yapılmasını ve sağlıklı beslenilmesini tavsiye etmektedir. Bunun yanı sıra alkolden, sigaradan ve uyuşturucu maddelerden uzak durulması gerekmektedir. Bu önerileri uyguladığınız takdirde cinsel yaşamınızın düzene gireceğini söyleyebiliriz.

Bir erkek kaç günde bir ilişkiye girmek ister?

Yapılan araştırmalara göre erkekler ayda en az 3-4 kez ilişkiye girmek istemektedir. Dolayısıyla erkeklerin haftada bir cinsel ilişkiye girmek istediğini söyleyebiliriz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum