Cinsel Yaşamınızı Olumsuz Etkileyen 7 Yiyecek

Bazı besinler cinsel ilişkiyi olumsuz yönde etkilemektedir. Bu içeriğimizde cinsel yaşamı öldüren yiyecekleri ve besinleri bir araya getirdik.
Cinsel Yaşamınızı Olumsuz Etkileyen 7 Yiyecek

Cinsel yaşantınızda mutlu olamıyor veya ilişkinizin iyi gitmediğini düşünüyorsanız yediğiniz besinlere göz atmanızı öneririz. Tükettiğiniz gıdalar cinsel ilişkideki performansı, tutkuyu ve zevki dahi olumsuz etkileme potansiyeline sahiptir. Bu içeriğimizde cinsel yaşamı tehdit eden besinleri bir araya getirdik.

İşte cinsel hayatı olumsuz etkileyen yiyecekler...

1. Monosodyum Glutamat

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Monosodyum Glutamat, genellikle paketli yiyeceklerin içeriğinde bulunur. Yiyeceklere lezzet vermek amacıyla konur. Cinsel hayatınızı olumsuz etkilemekle birlikte, baş ağrısından tutun da depresyona, libido düşüklüğüne kadar birçok probleme yol açar.

2. Kahve

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Özellikle kahve bağımlısı olan insanların cinsel yaşamı oldukça büyük zararlar görmektedir. Kahve vücutta bulunan tüm hormonlara etki ederek, hormonların üretimini yavaşlatmaktadır. Bu sebeple kahveyi azaltın ve içeceğiniz zaman yanında sütlü kakao da tüketin. Böylece etkilerini minimize etmiş olursunuz.

3. Gazlı İçecekler

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Gazlı içeceklerin yüksek miktarda şeker içerdiğini herkes bilmektedir. Bu içecekler diyabet ve obezite gibi cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyen çeşitli problemlere neden olmaktadır. Yapılan araştırmalarda gazlı içeceklerin depresyona da neden olduğu ortaya çıkmıştır. Depresyonun ise en büyük düşmanının libido olduğunu söylememize gerek yok.

4. Peynir

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Antibiyotik ve hormonlarla beslenen ineklerden elde edilen sütlerle yapılan peynirler hormon bozukluğuna yol açmaktadır. Seks hormonları da bu hormonlar arasındadır. Bu sebeple ilişki öncesinde peynir tüketmemenizi öneriyoruz.

5. Tatlandırıcılar

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Diyet ürünlerinde ve atıştırmalıklarda kullanılan yapay tatlandırıcılar, vücudumuza oldukları kadar cinsel yaşamımıza da zararlılardır. Özellikle aspartam mutluluk hormonunun salgılanmasına engel olarak baş ağrısı, depresyon, uykusuzluk ve sinirlilik gibi durumları ortaya çıkartıyor. Bu durumlar da cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor.

6. Konserve Gıdalar

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

İçerisinde birçok koruyucu madde bulunduran konserve gıdalar kan basıncını olumsuz etkilemektedir. Bunun sonucunda cinsel organlara giden kan akışı azalmaktadır. Cinsel organlarda meydana gelen kan akışının azalması ise iktidarsızlık gibi problemlere neden olarak ilişkiyi olumsuz etkilemektedir.

7. Patates Cipsleri

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Patates cipsilerinin yapımında kullanılan yağların ne kadar kalitesiz olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu yağlar cinsel istekte azalma gibi birçok probleme neden olmaktadır. Ayrıca hormonların üretilmesindeki bozukluğun da ana sebebi olan bu cipslerin tüketimini mümkün olduğu kadar azaltmamız gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erken Boşalmaya Bitkisel Çözümlerİktidarsızlığa İyi Gelen Bitkisel Çözümler
Testesteron Arttıran YiyeceklerCinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Erkekliği ne öldürür?

Cinsel yaşamı öldürmeye kadar ilerleyen bazı sorunlar bulunuyor. Bu sorunları çözemezseniz cinsel yaşamınız oldukça kötü olur. Stres, kötü beslenme, alkol, sigara, egzersiz eksikliği, obezite, uyuşturucular ve kullanılan ilaçlar cinsel yaşamınızı olumsuz yönde etkiliyor.

Kahve cinselliğe zarar verir mi?

Yapılan araştırmalara göre günde 2 bardak kahve içmenin cinsel performansı arttırdığı tespit edilmiştir. Ancak çok fazla kahve tüketenlerde ise bu tam tersidir. Bu sebeple günde maksimum 2 bardak kahve tüketmenizi öneriyoruz.

Erkeklerde cinsel isteği arttırmak için ne yapmalı?

Cinsel isteği arttırmak için tüketebileceğiniz birkaç besin bulunuyor. Antepfıstığı, fındık, fıstık, badem, avokado, incir, ceviz ve Hint fıstığı bu besinlerden en öne çıkanlarıdır.

Peynir cinsel gücü arttırır mı?

Peynir cinsel gücü arttırmasının aksine azaltmaktadır. Cinsel ilişki öncesinde bu besinlerden uzak durmanız gerekiyor. Özellikle inek sütü peyniri testesteron seviyesini olumsuz yönde etkilemektedir.

Kola cinsel gücü azaltır mı?

Gazlı içeceklerin vücudumuza birçok zararı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Her ne kadar ufak kaçamakların fazla zararı olmasa da dengesiz bir şekilde tüketilen kolanın sertleşme problemine neden olduğunu söyleyebiliriz.

Çay cinselliği arttırır mı?

Çayın cinsel isteği arttırdığı söylenmektedir. Ancak burada dengeli bir şekilde tüketilmesi ve yanında mutlaka çikolata olması büyük önem taşıyor. Cinsel yaşamınızın renklenmesi için günde birkaç bardak çay tüketebilirsiniz. Ancak fazlasının zararlı olduğunu söyleyelim.

Elma cinselliğe iyi gelir mi?

Hem lezzetiyle hem de sağlamış olduğu faydalarıyla uzmanların çoğu sorun için önerdiği elma, cinselliğe de iyi gelmektedir. Kan dolaşımını hızlandıran elma, bu sayede cinsel isteğin artmasına destek olmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.