Cinsel Hayatınıza Renk Katan ve Çılgınca Seks Yapılan Yerler

Yatak odası dışında da ilişkiye girebileceğiniz birçok yer bulunuyor. Bu içeriğimizde seks yapmak için en iyi yerleri bir araya getirdik.
Cinsel Hayatınıza Renk Katan ve Çılgınca Seks Yapılan Yerler

Uzun süreli ilişkilerde zaman geçtikçe daha rahat olursunuz. Artık cinsel birliktelik kendiliğinden gelişir ve planlı bir durum haline gelir. Hayatınıza biraz aksiyon, biraz da eğlence katmak istiyorsanız sizlere tavsiye edebileceğimiz en iyi seks yapılabilecek yerleri aklınızda bulundurmalısınız.

İşte cinsel ilişkiye girilebilecek en sıra dışı yerler...

Evde Seks Yapılacak En İyi Yerler

Şimdilik dışarıya açılmak istemeyenler ama yatak odasından da çıkmak isteyenler için ev içinde ilişkiye girebileceğiniz yerleri inceledik. Bu yerlerde seks yapmanın tadını aldığınızda yatak odasını pek de fazla kullanacağınızı düşünmüyoruz.

1. Mutfak Masası

seks yapmak için en iyi yerler

Mutfak masası, sıcak ve ağırdan almak için harika bir yer. Deneyebileceğiniz bir çok farklı pozisyon var.

2. Duş

seks yapmak için en iyi yerler

Duş, seks için mükemmel bir yer. Hem romantik hem de şehvetli bir cinsel ilişki için idealdir. Islaklığın ve kayganlığın size büyük yardımı olacaktır.

3. Kanepe

seks yapmak için en iyi yerler

Sürekli uyuya kaldığınız kanepede seks yapmak oldukça zevklidir. Yatağınız kadar rahat olduğu için yadırgamayacaksınız bile. Hatta televizyona pornografik şeyler koyarak zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz.

4. Çamaşır Makinesinin Üstü

seks yapmak için en iyi yerler

Çamaşır makinesinin titreşimleri size büyük heyecan katacaktır. Mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyoruz.

Açık Havada Seks Yapmak İçin En İyi Yerler

Açık havada seks yapmak için harika yerler söz konusu olduğundan sizin için yepyeni bir dünyaya açıldığını unutmayın.

1. Arabanın Kaputu

seks yapmak için en iyi yerler

Filmlerde gördüğünüz gibi araba kaputunda da cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Araba üzerinde kimsenin olmadığı bir alanda seks yapmanın tarifi zordur. Herkesin denemesi gerekir.

2. Kumlu Bir Sahil

seks yapmak için en iyi yerler

Kumlu bir plaj süper romantik olabilmektedir. Bu romantik ortam ve kıyıya vuran dalga sesleriyle birlikte cinsel ilişkiye girmek unutamayacağınız bir deneyim olacaktır.

3. Samanlık

seks yapmak için en iyi yerler

Samanlıkta seks yapanı duymuşsunuz veya izlemişsinizdir. Özellikle çiftliklerde karşımıza çıkan bu tarz yerlerde yapılan cinsel ilişkinin farklı bir tadı olduğuna eminiz. Siz de denemek istemez misiniz?

Yakalanma Riski Yüksek Olan En İyi Seks Yapma Yerleri

Aşkınıza biraz adrenalin katmak hiç de fena olmaz öyle değil mi? Seks yaparken bir yandan korku ve heyecan katmak isterseniz bu yerleri denemelisiniz. İşte yakalanma riski yüksek olan yerler.

1. İşyeri

seks yapmak için en iyi yerler

Dikkatli olun işten atılabilirsiniz. Oldukça riskli olan bu yeri iyi tanıdığınızdan emin olun. Mesai dışında ve kameraların uzağında yapılması gerekmektedir.

2. Soyunma Odası

seks yapmak için en iyi yerler

Zor bir yer değil ama yine de eğlenceli olacaktır. Kapıyı kilitlemeyi unutmamanız büyük önem taşıyor.

3. En İyi Arkadaşının Evi

seks yapmak için en iyi yerler

Bir akşam yemeğinde veya ev partisinde gizlice takılmak çok eğlenceli olabilir. Ancak tenha bir yer bulduğunuzdan emin olun.

4. Araba

seks yapmak için en iyi yerler

Artık klasikleşse de arabada cinsel ilişkiye girmek oldukça zevklidir. Özellikle Hollywood filmlerinde çok fazla karşımıza çıkmaktadır. Siz de deneyebilirsiniz.

5. Uçak

seks yapmak için en iyi yerler

Uçakta seks yapmak hiç unutamayacağınız bir deneyim olacaktır. Heyecan ve farklılık arayanların tercihi olabilir. O basınçla nasıl yapılacağını inanın bilmiyoruz.

İlginizi Çekebilir
Oral Seks Nedir ve Nelere Dikkat Etmeli?Cinsel İlişkide Zevk Veren Şeyler

Kaç defa cinsel ilişkiye girilebilir?

Cinsel ilişkiye girme sıklığı kişiden kişiye göre değişmektedir. Ancak yapılan araştırmalarda 30 yaş altındaki kişilerin haftada 2 kez, 30 yaş üstü kişilerin ise haftada bir kez birliktelik yaşaması gerektiği söylenmektedir.

Cinsel ilişki ne kadar sürmeli?

Yapılan araştırmalara göre Türkiye cinsel ilişki süresi ortalama olarak 3,7 dakikadır. Çiftler birlikteliğin 3-7 dakika sürmesini "yeterli", 7-13 dakika sürmesini "arzu edilir", 10-30 dakika sürmesini ise "uzun" olarak nitelendirmişlerdir.

Suda cinsel ilişkiye girilebilir mi?

Suda cinsel ilişkiye girilememesinin bir sebebi yoktur. Birazcık zorlu olabilse de herhangi bir problem yaşamadan bu alanlarda da birliktelik yaşayabilirsiniz.

Kadınlar ilişkiden sonra neden tuvalete gider?

Cinsel ilişki sırasında vajinadaki bakteriler üretra içine gidebilmektedir. İdrar yapıldığı takdirde ise bu bakterileri atabilirsiniz. Bu sebeple birliktelikten sonra idrar yapmak sağlığımız açısından önemlidir.

Boşaldıktan sonra zevk neden gider?

Erkeklerin boşaldıktan sonra tekrardan cinsel ilişkiye girmeden önce bir süre beklemeleri gerekmektedir. Çünkü boşalma sonrasında oksitosin hormonu yoğun miktarda salgılanmaktadır. Bu salgılanma da zevkin gitmesini hızlandırmaktadır.

Cinsel ilişkiye girmeden önce ne yapılmalı?

Cinsel ilişkiye girmeden önce yapmanız gereken birkaç şey bulunuyor. Bunlar uzun süre göz teması uygulamak, pozitif enerjiyle yaklaşmak, fantezilerinizi birbirinize anlatmak, ön sevişmeyi kısa tutmamak ve hassas noktalara yoğunlaşmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum