Her Daldan İzlenmesi Gereken En İyi 16 Netflix Kore Filmleri

Bu içeriğimizde heyecan, aksiyon ve romantizm dolu sahneleri ile dikkat çeken en iyi Netflix Kore filmleri yer alıyor. İşte Netflix Kore filmi önerisi.
Her Daldan İzlenmesi Gereken En İyi 16 Netflix Kore Filmleri

Netflix'te İzleyebileceğiniz En iyi Kore Filmleri Listesi

Online dizi ve film izleme platformu Netflix'te yayınlanan en iyi Kore yapımı filmleri listeledilk. Sizler için hazırladığımız bu listede en yeni ve en çok izlenen kore filmi önerileri yer alıyor. İşte IMDb puanı yüksek en iyi Netflix kore filmleri öneri listesi... 

1. Yaksha: Acımak Yok

Netflix Kore Filmleri
Tehlikeli bir şehirde gizli bir operasyon ekibi ve ekip liderinin araştırmakla görevlendirilen dürüst bir savcı beklenmeyen büyük tehlikelere adım atar. Kendisini casuslar arasında bulan savcı ölümlerle dolu bir savaşın içerisinden sağ çıkmak için mücadele etmeye başlar.

TürKoreCasusAksiyon
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHyeon
Na
OyuncularSul
Kyung-gu
Park
Hea-soo
Hiroyuki
Ikeuchi

2. Sekizinci Gece

Netflix Kore Filmleri
Bir elinde tespih, bir elinde balta tutan keşiş; insanların bedenini ele geçirip Dünya’ya cehennemi yaşatmayı planlayan binlerce yıllık kötü ruhun peşine düşer. Bu kötü ruhu avlayıp Dünyayı kurtarabilecek mi? Yoksa o da dünyanın çirkin kaderine boyun eğerek her şeye göz mü yumacak?

TürKorku
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKim
Tae-hyung
OyuncularLee
Sung-min
Park
Hae-joon
Kim
You-jung

3. Carter

Netflix Kore Filmleri
Hafızasını kaybetmiş halde uyanan bir adam, kulağındaki cihazdan gelen gizemli sesin talimatlarını takip etmeye başlar. Bu talimatlar onu tehlikeli görevlere dokuyor olsa da bu sesin takibini yaparken tehlikeli bir rehine kurtarma operasyonuna adım atar.

TürAksiyonMacera
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenByung-gil
Jung
OyuncularJoo
Won
Lee
Sung-jae
Jeong
So-ri

4. Seul 88

Netflix Kore Filmleri
1988 Kore’sine gitmeye ne dersiniz? Seul Olimpiyatları’na birkaç gün kalmışken, bir grup serseri sürücü ve tamirci birliği devasa bir kara para aklama çetesini çökertmek için gizli bir göreve çıkarlar. Kara para aklama olayını gerçekleştirme ihtimalleri olabilecek mi dersiniz?

TürKoreAksiyonMacera
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHyun-Sung
Moon
OyuncularYoo
Ah-in
Ko
Kyung-pyo
Lee
Kyoo-hyung

5. Korsanlar 2: Kayıp Hazinenin Peşinde

Netflix Kore Filmleri
Korsanlar 1 filmini izledikten hemen sonra ikiyi izlemenizi mutlaka önermekteyiz. Jeseon döneminde korsanlar ve haydutlardan oluşan cesur ekip, denizde kaybolan kraliyet altınını aramaya başlarlar. Fırtınalar, karma karışık ipuçları ve düşmanlarla mücadele ederken nefes kesen bir macera sizi bekliyor olacak.

TürAksiyonMacera
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Jeong-hoon
OyuncularKang
Ha-neul
Han
Hyo-joo
Lee
Kwang-soo

6. Siber Cehennem

Netflix Kore Filmleri
Anonim ve istismarcılara imkan veren bir çevrimiçi sohbet ağı, cinsel suçların yatağı haline gelir. Bu suç yatağı herkesin hayatını kötüye etkilerken, ağın operatörlerini yakalamak büyük bir cesaret ve azmi gerektirmektedir. 

TürBelgeselSuç 
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenChoi
Jin-Sung
Oyuncular-

7. Spacesweepers 

Netflix Kore Filmleri

Netflix'te yayınlanan en yeni bilim kurgu filmlerinden biri olan Spacesweepers'da 2092 yılında geçen bir uzay macerası anlatılıyor. Uzayda başı boş dolaşan çöpleri toplayarak geçinen bir gemi mürettebatı karanlığın içerisinde çok değerli bir şey bulurlar. Devletlerin ve yöneticilerin bu keşiften haberdar olmasıyla gençlerin başına birçok tehlike açılacaktır. 

TürBilim KurguAksiyonMacera
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSung-hee
Jo
OyuncularJoong-ki
Song
Tae-ri
Kim
Seon-kyu
Jin

8. Sweet & Sour 

Netflix Kore Filmleri

Kore yapımı bu romantik komedi filminde günlük hayatın getirdiği sıkıntılarla çalkantılı bir ilişki yaşayan iki kişi anlatılıyor. Uzun yıllardır süren ilişkilerini taze tutmaya çalışan çift yılların verdiği yorgunlukla sürekli birbirlerini üzerlerken kaçırdıkları fırsatlar da onları zorlu bir yola itecektir.

TürRomantikKomedi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKae-Byeok
Lee
OyuncularJack
Yung
Krystal
Jung
Jang
ki Yong

9. Alive 

Netflix Kore Filmleri

Alive isimli Kore filminde kısa sürede tüm şehri etkisi altına alan bir zombi salgını ve insanların hayatta kalma çabasını izliyoruz. Joo-woo isimli genç bir sabah uyandığında ailesinden kimseyi evde bulamaz. Günlük hayatına devam eden genç adam bir anda sokakların karıştığını fark eder ve kendini evine kilitler. Dışarıda başlayan zombi saldırıları onu bir hayli korkutmuştur. 

TürDramAksiyonKorku
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenHyung-cho 
OyuncularAh-In
Yoo
 Shin-Hye
Park

10. The Call 

Netflix Kore Filmleri

Gerilim dolu bu Kore filminde gizemli bir seri katil tarafından tehdit edilen genç kadının hikayesini izliyoruz. Kurbanlarını telefonla arayarak uyaran seri katil fantastik bir şekilde zamanından 20 yıl sonrasına telefon açar ve Seo-Yeon ile konuşur. Neye uğradığını şaşıran Seo - Yeon'un kaderi seri katil ile bileşmiştir. 

TürGerilim  
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenChung-Hyun
Lee
OyuncularShin-Hye
Park
Jun
Jong-seo
Sung-ryung
Kim

11. Parasite 

Netflix Kore Filmleri

Netflix'in en çok izlenen filmleri arasında yer alan Parasite filminde zenginlik içinde bir hayat süren Park ailesi ve fakir ancak çok zeki olan Kim ailesinin maceraları anlatılıyor. Park ailesinin içerisine girmeyi beceren Kim ailesi fertleri onlara hizmet edermiş gibi görünürler ancak bir yandan da bu büyük servetten koparabildiklerini koparmaktadırlar. Bir süre böyle devam eden düzen eve gelen patavatsız bir misafir yüzünden tehlikeye girecektir.

TürGerilim
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenBong
Joon Ho
OyuncularSong
Kang-Ho
Woo-sik
Choi
Park
So-Dam

12. Tune in For Love 

Netflix Kore Filmleri

Netflix'te izleyebileceğiniz aşk dolu en iyi filmlerden biri olan Tune in for Love'da ilk kez 1990 yılında karşılaşan iki gencin dramatik hikayesi anlatılıyor. Hikayeye göre o dönem öğrenci olan bir genç  gittiği fırında güzel bir kızla tanışır. Ancak kader onları bir arada tutmaya bir türlü yetmez. Uzun yılların ardından tekrar buluşan gençler bu sefer kadere meydan okuyacaklardır. 

TürDramRomantik 
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJi-Woo
Jung
OyuncularKim
Go-Eun
Jung
Hae In
Park
Hae Joon

13. The Drug King 

Netflix Kore Filmleri

Aksiyon ve heyecan dolu bir Kore filmi izlemek isteyenlere önerdiğimiz The Drug King filminde büyük bir uyuşturucu baronunun hikayesi anlatılıyor. 70'li yıllarda Busan'da küçük çaplı kaçakçılık yapan bir adam uyuşturucu ticaretinin içerisine girdiğinde kısa sürede Japon diyarının kralı olur. 

TürAksiyonDramSuç
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenMin-ho
Woo
OyuncularKang
ho Song
Jo
Jeong Seok
Lee
Sung Min

14. High Society 

Netflix Kore Filmleri

Netflix'te yayınlanan bu Kore filminde elit tabakaya katılmak için ellerinden gelen her şeyi yapan bir çiftin maceraları anlatılıyor. Siyasi hırslara sahip bir profesör ve küratörlük yapan eşi kendilerini sosyetenin arasına dahil etmek için akıllarına gelen her şeyi yapacaklardır. 

TürDram
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHyuk
Byun
OyuncularPark
Hae-İl
Soo
Ae
Kim
Gyu-Sun

15. Psikokinezi 

Netflix Kore Filmleri

Komedi ve fantastik bir hikayeyi içerisinde barındıran Psikokinezi filminde kızı ile arası kötü olan bir babanın maceraları anlatılıyor. Aniden süper güçlere sahip olduğunu fark eden adam tüm tehlikeleri göze alarak zor durumda olan kızına yardımcı olur.

TürFantastik
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSang-Ho
Yeon
OyuncularRyu
Seung-Ryong
Eun-Kyung
Shim
Jung-min
Park

16. Forgotten

Netflix Kore Filmleri

Korku dolu bu gerilim türü Kore filminde 19 gündür kayıp olan kardeşinin dönüşü sonrası anormallik fark eden Jin Seok'un macerası anlatılıyor. Kaçırıldığı günlere dair hiç bir şey hatırlamayan kardeşi bir de üzerinde tuhaf hareketler yapmaya başlamıştır. Jin- Seok ise bu olayın sorumlularını bulmakta kararlıdır.

TürGeirlim  
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenHang-Jun
Zhang
OyuncularHa-Neul
Kang
Mu-Yeol
Kim
Seong-kun
Mun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum