Ege'nin İncisi İzmir'in En İyi 15 Oteli

Hem iş seyahatleriniz hem de tatilleriniz için İzmir'de tercih edebileceğiniz en iyi otelleri sizler için bir araya getirdik. İşte en iyi İzmir otelleri...
Ege'nin İncisi İzmir'in En İyi 15 Oteli

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Ege'nin incisi olarak adlandırılan İzmir, masmavi koylarıyla giden herkesin aklını başından alıyor. Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında bulunan bu şehir hem tatil için hem de iş için yılın her günü birçok turist ağırlıyor. Ege denizinin masmavi denizine sahip olduğundan dolayı yabancı turistler tarafından da büyük ilgi gören İzmir'de kaliteli birçok otel yer alıyor.

İzmir'de tatil yapmayı planlıyor fakat nerede kalacağınıza karar veremiyorsanız sizin için hazırladığımız bu içeriğimizi okuyabilirsiniz. Şehrin en iyi hizmetini sunan ve konfor bakımından üst sıralarda bulunan otellerinden oluşan listemiz, unutulmaz bir İzmir tatil deneyimi yaşamanıza rehberlik ediyor.

En İyi İzmir Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Swissôtel Büyük Efes İzmirKonak10/10
2Wyndham Grandİnciraltı10/9.9
3Hyatt RegencyBalçova10/9.8
4Sunis Efes Royal PalaceMenderes10/9.9
5Kaya İzmirNarlıdere10/9.8
6Hilton Garden InnBayraklı10/9.7
7KoruMar Ephesus Beach & Spa ResortSelçuk10/9.9
8Marriott HotelKonak10/9.8
9Paloma PashaMenderes10/9.9
10Renaissance HotelKonak10/9.9
11Club MarvyMenderes10/9.9
12Key HotelKonak10/9.7
13Palm Wings Ephesus Resort & HotelSelçuk10/9.9
14Four Points By SheratonKonak10/9.8
15Mövenpick HotelAlsancak10/9.7

İzmir'in En İyi 15 Oteli

İşte İzmir'e gittiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Swissôtel Büyük Efes İzmir

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir'in merkezinde yer alan Swissôtel Büyük Efes, şehrin en iyi otelleri arasında ilk sırada bulunuyor. Lüks odaları, spa merkezi, açık yüzme havuzu ve şehir manzaralı restoranıyla unutulmaz bir deneyim sunan bu otel, İzmir’de tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. İzmir’in 5 yıldızlı otellerinden olan Swissôtel, her yere kolay ulaşım sunduğundan çokça beğeniliyor.

Telefon(0232) 414 00 00
AdresAlsancak, Gazi Osman Paşa Blv. No:1, 35210 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Otelde herkes çok ilgili alakalı. Her şeyden çok memnun kaldık. Loyalty Club Card Selen Hanım bizi karşıladı ve güzel bir üyelik sundu.

? Bu otelde kötü deneyimi olan birileri olsa çok şaşırırım. Her şey mükemmeldi. Ayrıca kahvaltı için terasta servis yapan Hüseyin Bey’e ve B blok kat görevlisi İlknur Hanım’a ayrıca teşekkür ederiz.

2. Wyndham Grand İzmir Özdilek

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Konfor

Ege Denizi'nin büyüleyici manzarasına sahip olan Wyndham Grand İzmir Özdilek, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Spa merkezi, lezzetli restoranlar ve gece kulübü gibi olanaklar sunan bu otel, her yere yakın konumuyla ziyaretçilerini kendine çekiyor. Ayrıca özel plajı sayesinde de Ege’nin masmavi sularında doyasıya yüzme deneyimi sunan bu otel açık ve kapalı havuzuyla da deniz sevmeyenlere alternatif sunuyor.

Telefon(0232) 292 13 00
Adres67, İnciraltı Cd., 35340 İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Hafta sonu için otelde 1 gece konakladık. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Tüm personel oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Muhteşem bir gün oldu bizim için.

? Otel gayet temiz ve konforlu Sabah kahvaltısında Emine hanım çok ilgiliydi kendisine teşekkür ederim.

3. Hyatt Regency İzmir İstinyePark

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hijyen
Konfor

İzmir merkezdeki en iyi otellerden biri olan Hyatt Regency, şehir manzaralı geniş odaları ve lüks olanaklarıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama imkanı sunuyor. Dünya lezzetlerinden Türk lezzetlerine kadar oldukça farklı menüleriyle şımartan otel restoranı misafirlerin dikkatini çekiyor. Ayrıca bar, fitness spa gibi daha aktivite seçeneği sunan bu otel hem tatilciler tarafından hem de iş için şehre gelenler tarafından tercih ediliyor.

Telefon(0232) 966 12 34
AdresBahçelerarası, Sehit Binbasi, 35330 Balçova/İzmir

Google Müşteri Yorumları

Güzel İzmirim gerçekten müthiş bir otele kavuşmuş. Otele giriş yaptığınız andan itibaren mutluluk ve huzuru hissedebiliyorsunuz. Çalışanlar sıcakkanlı ve güler yüzlüler ?

İstinye Park Avm’de deniz ve körfez manzaralı müthiş konforlu bir otel. Yanında Avm’de de vakit geçirebilirsiniz .

4. Sunis Efes Royal Palace Resort Ve Spa Hotel

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Çalışan İlgisi
Aktiviteler

İzmir’in en güzel otellerinden biri olan Sunis Efes Royal Palace Resort Ve Spa Hotel, Çeşme’de yer alıyor. Tamamen bir tatil köyü olan bu otel, sunduğu ayrıcalıklı hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Misafirlerinin mutluluğu için oldukça dikkatli davranan bu otel, geniş ve konforlu odalarıyla beğeni topluyor. Açık havuzları, su kaydırakları, SPA merkezi, bahçesi, özel plajı ve aktiviteleriyle her yaştan insanın keyifli tatil geçirmesini sağlıyor.

Telefon0850 707 0600
AdresÖzdere Cumhuriyet, İzmir Cd. No:11, 35495 Menderes/İzmir

Google Müşteri Yorumları

Otelde eşim ve 1 yaşındaki kızım ile birlikte 3 gün konakladık. Kaldığımız süre boyunca organizasyon, yemek ve hijyen olarak çok tatmin olduk.

Sorunsuz bir tatil geçirdik. Herkes güler yüzlüydü herhangi bir aksaklıkta ilgili personeller yetişiyordu. Yemekler çok lezzetliydi ve bol çeşit vardı. 

5. Kaya İzmir Thermal & Convention

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Güler Yüzlü Çalışan
Doğası

İzmir’in en ünlü otelleri arasında bulunan Kaya İzmir Thermal & Convention, dinlendirici tatil arayanlara doğanın yanı başında huzurlu bir deneyim sunuyor. Geniş ve konforlu odalarıyla beğeni toplayan bu otel, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi imkanıyla da sadece tatil için değil sağlık için de misafirlerini ağırlıyor. Termal SPA hizmetiyle hem ruhen hem de bedenen rahatlamanıza olanak sunan bu otel, tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmanız için elinden geleni yapıyor.

Telefon(0232) 238 51 51
AdresIlıca Mah., Zeytin Sk. No:112, 35320 Narlıdere / Balçova/Narlıdere/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Otelin konumu oldukça güzel. Çam ağaçlarının çevrelediği şehirden çok uzak olmamasına rağmen doğa ortamının yaşanabileceği bir atmosfer sunuyor. 

? Şehirden uzak, ormanın içinde güzel bir otel. Odaların temizliği güzeldi. Spa ve termal havuz kısmı da gayet yeterli ve temiz. Yemekleri de lezzetli. Dinlenmek için güzel bir seçenek tavsiye ederim.

6. Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hizmet Kalitesi

İzmir’de nerede konaklanır diye soranlara önerebileceğimiz oteller arasında bulunan Hilton Garden Inn, Bayraklı’da bulunuyor. Suit, Standart ve lüks odalarıyla herkesin isteğine göre hizmet sunan bu otel, deniz manzarasıyla adeta büyülüyor. Toplantı odaları, fitness salonları ve lezzetli restoranıyla dikkat çeken bu otel, özellikle iş için İzmir’e gelenler tarafından çokça tercih ediliyor.

Telefon(0232) 495 95 00
AdresAdalet, 1597/1. Sk No:6, 35530 Bayraklı/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? İzmir'de kalinabilecek konum ve hizmet kalitesi olarak en güzel otellerden biri. Odalar tertemiz yataklar çok rahat.

? Personelinin profesyonel olmasından ziyade sıcak yaklaşımları sundukları her türlü hizmet ve ürünlerdeki kalite kahvaltı ve akşam yemeğindeki zenginlikle ev ortamı soluyorsunuz keyifli bir ortam.

7. KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Anlayışı
Ödüllü Olması

İzmir'in incisi Çeşme'de yer alan KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, denize sıfır konumu ve geniş plajıyla tatilcilerin favori mekanları arasında bulunuyor. Farklı lezzetlerde restoranlar, spa olanakları ve su sporları imkanlarıyla dolu dolu bir tatil yaşatan bu otel, 2022 yılında Türkiye’nin en beğenilen 100 oteli arasında seçilmiştir. 

Telefon(0232) 893 13 13
AdresAtatürk, Pamucak Mevkii No:16, 35920 Selçuk/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Bayram nedeniyle ilk kez geldik çok güzel bir tatil geçirdik güler yüz odaların temizliğinin güzeldi yemekler tatlılar ve işlerini severek yapan bir personel ile karşılaştık Kerim Altan beye de ayrıca teşekkürlerimi sunarım güler yüzlü ve hizmetten dolayı korular ekibine sevgi ve selamlar ilgileri içinde teşekkürler.

? Açıldığı yıldan beri her yaz başka hotelerde tatil yapmış olsakta, Korumarda tatil yapmadan yazı bitirmeyen bir aileyiz. 

8. Marriott Hotel

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi

İzmir merkezde yer alan en iyi oteller arasında bulunan Marriott Hotel, denize sıfır konumuyla eşsiz bir manzara sunuyor. Lüksü ve konforu bir arada sunan bu otel, restoran ve barlarıyla lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Geniş ve konforlu odalarıyla misafirlerinin rahat etmesini sağlayan bu otel, fitness ve spa olanaklarıyla da hem tatilcilerin hem de iş için gelen misafirlerinin beğenisini topluyor.

Telefon(0232) 497 00 00
AdresAkdeniz, Gazi Blv. No:1, 35220 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Konum, odalar , çalışanlar tek kelime ile mükemmeldi. Kapıdan girdiğiniz andan itibaren kendinizi iyi hissediyorsunuz. 

? İş seyahatlerimiz için konaklamalarda özellikle konumu ve manzarası için tercih ettiğim otel. Tavsiye edilir.

9. Paloma Pasha

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Özel Plajı
Aktiviteler
Hijyen

Denize sıfır konumu ve şık mimarisiyle rüya gibi bir tatil sunan Paloma Pasha, İzmir Çeşme’nin en iyi otellerinden biri. Doğanın içinde yer alan ve hem yeşile hem de maviye doymanızı sağlayan bu eşsiz otel, spa merkezleri, havuzları, restoran ve barlarıyla beğeni topluyor. Tüm yılın yorgunluğunu atmanız için elinden geleni yapan bu otel, sunduğu etkinliklerle eğlenceli tatil sunuyor.

Telefon0850 440 0000
AdresÇukuraltı, Atatürk Blv. No:143, 35495 Menderes/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Konum, hizmet, yemekler, manzara, deniz, havuzlar gerçekten tatmin edici. Otelde her şey mevcut, gereğinden fazla büyük değil her yere rahat erişebiliyorsunuz.

? 5 günlük tatilimiz bugün sona erdi. Kesinlikle çocuklu aileler için güzel bir yer.

10. Renaissance Hotel

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konumu

İzmir Konak’ın en iyi otelleri arasında bulunan Renaissance Hotel, delux, süit, standart ve aile odalarıyla konforlu alanlar sunuyor. Her yere yakınlığından dolayı beğeni toplayan otel, restoran ve barıyla da eşsiz bir deneyim sunuyor. Genellikle iş için İzmir’e gelenlerin tercih ettiği bir otel olsa da İzmir’de tatil yapmak isteyen kişilerin de ilgisini görüyor.

Telefon(0232) 497 77 77
AdresAkdeniz, Gazi Osman Paşa Blv. No:16, 35210 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Konumu ve personelin ilgisi şahaneydi. İzmir'de artık konaklayacak başka bir yer düşünmemize gerek yok.

? Bence İzmir için fiyat/performans olarak sınıfının en iyisi; yanındaki kendini aşırı yükselten otelden daha rahat ve geniş odaları var.

11. Club Marvy

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Kuş ve dalga sesiyle uyanacağınız sabahlar için tercih etmeniz gereken Club Marvy, doğanın içinde eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Huzurlu ve konforlu tatil arayanların İzmir’de ilk tercih ettiği otellerden olan Club Marvy, kendine özel plajıyla da ayrıcalıklı bir deneyim yaşatıyor. Denize karşı masaj yaptırma olanaklarıyla hem ruhen hem de bedenen arınmanızı sağlayan bu otel, sunduğu aktivite seçenekleriyle de doyasıya eğlenmenizi sağlıyor.

Telefon(0232) 520 22 33
AdresCumhuriyet Mah. 3008 Sokak, No: 1 Kesre Koyu, 35495 Menderes/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Çocuksuz üç çift Haziran ayında 4 gece konaklama gerçekleştirdik. Yemekler lezzetli, ana restoran dışında ala carte restoranlar da son derece başarılı. İki adet plajı çocuklu ve çocuksuz ayırmaları da çok mantıklı olmuş, iki kitleye de kusursuz bir şekilde hizmet veriyorlar.

? Kendine ait bir koyda konuşlanmış çok güzel değişik oda seçeneklerine sahip bir otel, çalışanlar, hizmet ve ürün kalitesi çok iyi. Otelin konumu itibariyle yokuş ve merdiven çok. 

12. Key Hotel

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir’in en popüler 4 yıldızlı otelleri arasında bulunan Key Hotel, sunduğu hizmetle kendisine hayran bırakıyor. Misafirlerinin mutlu ayrılması için elinden geleni yapan bu otel, deniz manzaralı ve konforlu odalarıyla unutulmaz bir İzmir tatili sunuyor. Tatil için sade bir otel tercih edenlerin beğenisini kazanan bu otel, şehre iş için gelen birçok üst düzey insanın da tercihi oluyor.

Telefon(0232) 482 11 11
AdresAkdeniz, Atatürk Cd. No:36, 35210 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Butik ama mükemmel ötesi bir hizmet anlayışına sahip, müşteri memnuniyetini iliklerinize kadar size hissettiren nadir otellerden biridir Key Hotel. Fitness ve saunası olması ayrı bir güzellik.

? İzmir’de şehrin merkezinde kalabileceğiniz güzel bir butik otel. Personel çok kibar ve hepsi işini çok düzgün yapıyor. Körfezin tam kenarında deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabiliyorsunuz. 

13. Palm Wings Ephesus Resort & Hotel

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Efes Harabelerine 5 km olan Palm Wings Ephesus Resort & Hotel, İzmir’de hem tatil yapmak hem de doyasıya gezmek isteyenler için en iyi oteller arasında yer alıyor. Toplamda 450 adet odaya sahip olan bu otel, kendisine ait plajları ve lüks olanaklarıyla ayrıcalıklı bir tatil sunuyor. Çocuklu aileler için çocuk oyun parkı sunan otel, bu sayede her yaştan insanın doyasıya eğlenmesini sağlıyor. Ayrıca kuaför masaj hizmeti, su sporları, fitness ve daha birçok hizmetle özel hissetmenizi sağlayan bu otel, unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Telefon(0232) 893 10 96
AdresPamucak Mevki, Efes Antik Şehir Plajı, 35920 Selçuk/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Otelin bütün hizmetlerinden ailecek çok memnun kaldık. Fiyat olarak da hizmet olarak da her şey çok iyiydi. Şiddetle tavsiye edilir ☺️

? Bölgenin iyi otelleri arasında tek kelime ile muhteşem..

14. Four Points By Sheraton

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Çalışan İlgisi
Hijyen

İzmir'in iş ve alışveriş merkezi Alsancak'ta bulunan Four Points By Sheraton, konforlu odaları ve modern olanaklarıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu restoranıyla beğenilen bu otel, genellikle şehre iş için gelen turistler tarafından tercih ediliyor.

Telefon(0232) 344 41 44
AdresÇınarlı, Ankara Asfaltı Caddesi No:17, 35110 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

? Otelin konumu güzel. Otoparkı da mevcut. Odalar konforlu.

? 4 yıldız gözüküyor ama 5 yıldız kalitesinde, 2 gece kaldık odalar temiz ve yemekler güzeldi.

15. Mövenpick Hotel Izmir

İzmir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir’in en iyi ve en popüler otelleri arasında yer alan Mövenpick Hotel, konforlu lüks odalarıyla konuklarından tam not alıyor. İzmir Alsancak’ta yer alan bu otel, konumu itibariyle her yere kolayca ulaşılabiliyor. Fitness ve masaj olanaklarıyla beğenilen bu otel, sunduğu dünya lezzetleriyle de adeta damak çatlatıyor.

Telefon(0232) 488 14 14
AdresCumhuriyet Blv, Pasaport - Alsancak No:138, 35210 İzmir

Google Müşteri Yorumları

? 2 bebeğim ve eşimle 8 gün boyunca çok güzel misafir ettiler. Restorandaki çalışanlar güler yüzlü, çok ilgilendiler. Housekeeping çalışanları da ne istiyorsak o hizmeti sağladılar sağolsunlar.

? Genel olarak memnun kaldık otelden personel çok ilgili ve bilgili özellikle vale badboy çok başarılı odalar temiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İzmir Lüks Otelleriİzmir Hakkında Bilgi
İzmir'de Gezilecek Yerler

İzmir'in en iyi otelleri hangisi?

İzmir'de kalacağınız en iyi oteller arasında Swissôtel Büyük Efes İzmir, Wyndham Grand İzmir Ozdilek, Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Sunis Efes Royal Palace Resort Ve Spa Hotel, Kaya İzmir Thermal & Convention, Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı, KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, İzmir Marriott Hotel, Paloma Pasha, Renaissance Hotel, Club Marvy, Key Hotel, Palm Wings Ephesus Resort & Hotel, Four Points By Sheraton ve Mövenpick Hotel İzmir bulunuyor.

İzmir'de bir günde ne yapılır?

İzmir'de bir gün yapılacak aktiviteler arasında Kemeraltı Çarşısı'nda gezmek, teleferiğe binmek, İzmir Saat Kulesi'ni görmek, Kordon'da yürümek ve tarihi asansöre çıkmak eğlenmek için güzel rotalardır.

İzmir'de hangi yiyecek meşhur?

İzmir'e gittiğinizde mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasında, İzmir köfte, İzmir lokması, kumru, boyoz, İzmir bomba zeytinyağlı deniz börülcesi yer almaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.